master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε μαρακι δεν ειπαμε αυριο οτι θα παμε αλου φαν παρκ?τι κανονιζεις με τον αλλον? >ψεματα λες αλλα ελπιζω να κανεις χιουμορ .....
ρε μαρακι δεν ειπαμε αυριο οτι θα παμε αλου φαν παρκ?τι κανονιζεις με τον αλλον? >ψεματα λες αλλα ελπιζω να κανεις χιουμορ .....
Μην ανησυχεις, δε θα μαθει κανεις οτι μου δωθηκες πανω στα κανονια του Λυκαβηττου... ;)ψεματα λες αλλα ελπιζω να κανεις χιουμορ .....
Αααα το τσουλακι. Και εμενα μου ειπε οτι τα παραταει ολα για μενα.ρε μαρακι δεν ειπαμε αυριο οτι θα παμε αλου φαν παρκ?τι κανονιζεις με τον αλλον? >
και εγω δεν γουσταρω να μπαινουν γαυροι κανε τιποτα ρε τυπε.
Εσυ δινεις συμβουλες και μεις ακουμε,εισαι ο αρχηγοςΑν είναι να ανοιχτώ θα το κάνω όταν γνωρίζω ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να μου δώσουν συμβουλές και όχι τρολλαρισμα.
Εσυ δινεις συμβουλες και μεις ακουμε,εισαι ο αρχηγος
Τωρα στα σοβαρα.
Γιατι δεν ρωτατε τα μελη του bou. αν θελουν γυναικες (μη επαγγελματιες) στο site;
Για ποιο λογο μια μικρη μειοψηφια αγαπουληδων-φιλων σερβιετας να επιβαλλει την παρουσια τους;
εκτος κι αν φοβαστε οτι αμα φυγουν οι Ελλεηνιδες, θα μειωθει η επισκεψημοτητα...
Πρωτα απ'ολα ρε αμορφωτε, μαθε να μιλας. Δε σε εβρισα ουτε σε ειρωνευτηκα.Στο πουτσο μου ρε παπαρα και αν μπαινουν οι ελεηνιδες και αν πεσει η επισκεψιμοτητα.
Και σιγα μην ασχηληθω αν μπαινουν ελεηνιδες η οχι. ΔΕΝ ειναι θεμα δικο μου. Θεμα δικο μου ως εχων τη δυνατοτητα επεξεργασιας ειναι να υπαρχει ενα ευαναγνωστο φορουμ . Ως μελος να γραφω την αποψη μου στα πλαισια των κανονων.
Απο εκει και περα ποιος θα γραφει κλπ δεν με αφορα.
Αν δε κανω κεφι τις ελεηνιδες η και οποιον αλλον , δε το γραφω και δεν ασχολουμαι μαζι του και τελειωσε το θεμα.
Πρωτα απ'ολα ρε αμορφωτε, μαθε να μιλας. Δε σε εβρισα ουτε σε ειρωνευτηκα.
Κατα τ'αλλα καλα κανεις και δεν τις δινει σημασια, αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση.
Ομως υπαρχουν οι φιλοι σερβιετας που τις ακολουθουν σε καθε post τους βρεξει χιονισει.
Μπορεις να προτεινεις κατι γι'αυτο;
Επειδη εισαι νεος και ανιδεος, κατσε μερικους μηνες και διαβασε και μετα μιλα τσουτσου.Διάβασε τώρα τι έγραψες μαλάκα τρολλαρε. Το ένα αναιρεί το άλλο.
Επειδη εισαι νεος και ανιδεος, κατσε μερικους μηνες και διαβασε και μετα μιλα τσουτσου.
Ομως υπαρχουν οι φιλοι σερβιετας που τις ακολουθουν σε καθε post τους βρεξει χιονισει.
Συγχαρητηρια, τραβα να ρουφηξεις το αυγο σου.Μπορεί να είμαι νέος αλλά είμαι τόσο ξύπνιος που εσένα σε έχω για την πλάκα και δεν σε παίρνω στα σοβαρά.
Συγχαρητηρια, τραβα να ρουφηξεις το αυγο σου.
Πρωτα απ'ολα ρε αμορφωτε, μαθε να μιλας. Δε σε εβρισα ουτε σε ειρωνευτηκα.
Κατα τ'αλλα καλα κανεις και δεν τις δινει σημασια, αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση.
Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο περα απο το να το αγνοεις. Ειναι οντως γλοιωδες και προκαλει μεχρι και λυπηση.
Αρκετοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι κατι παιζει με μια τυπισα και αρχιζουν τα 'κολλητιλικια' κι ενα σωρο αλλα, γιατι ειναι τοσο χαζοι που νομιζουν οτι θα ωφεληθουν. Μην ασχολεισαι. Στην τελικη, αυτοι τρωνε τα μουτρα τους. Σου γαμανε το site? Οχι. Απλα ΔΕΝ τους διαβαζεις. Ουτε αυτους ουτε οτιδηποτε σε χαλαει. Ενα σωρο γαματα threads εχει.
Καλα κι εγω ειμαι μορφωμενο απο τηλεοραση να ουμε...Ναι υπαρχουν αυτοι που λες. Χαλιεσαι? Προτεινα ηδη, το γραφεις στα παπαρια σου και προχωρας.
Νταξ μη το παιρνεις στραβα το βρισιμο, δεν ειναι οπερα εδω
Aαααα και εχω πολλα κανταρια μορφωση σε παρακαλω ναουμε