Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ρε μαρακι δεν ειπαμε αυριο οτι θα παμε αλου φαν παρκ?τι κανονιζεις με τον αλλον? >:(
Αααα το τσουλακι. Και εμενα μου ειπε οτι τα παραταει ολα για μενα.
Μαυρο να τις ριξουμε αδερφε; Γαμησε την...
Παμε για ταβλι στο Θησειο;

Επισκέπτης
Και το θέμα του σεξουαλισμού είναι ΘΕΜΑ με πολλά κοινωνικά ψυχολογικά οικογενειακά και διάφορα άλλα αντίτυπα.
Η πλάκα πλάκα αλλά να είμαστε και λίγο σοβαροί. Η ζωή δεν είναι χαρισάμενη.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι να ανοιχτώ θα το κάνω όταν γνωρίζω ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να μου δώσουν συμβουλές και όχι τρολλαρισμα.
Εσυ δινεις συμβουλες και μεις ακουμε,εισαι ο αρχηγος

Επισκέπτης
Και προσωπικά στα παπάρια μου τα domain και τα bou που είναι απλά για χρήμα και επισκεψιμότιτα.
Υπάρχουν και άλλα πράματα που έχουν χαθεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τωρα στα σοβαρα.
Γιατι δεν ρωτατε τα μελη του bou. αν θελουν γυναικες (μη επαγγελματιες) στο site;
Για ποιο λογο μια μικρη μειοψηφια αγαπουληδων-φιλων σερβιετας να επιβαλλει την παρουσια τους;

εκτος κι αν φοβαστε οτι αμα φυγουν οι Ελλεηνιδες, θα μειωθει η επισκεψημοτητα...

Στο πουτσο μου ρε παπαρα και αν μπαινουν οι ελεηνιδες και αν πεσει η επισκεψιμοτητα.

Και σιγα  μην ασχηληθω αν μπαινουν ελεηνιδες η οχι. ΔΕΝ ειναι θεμα δικο μου. Θεμα δικο μου ως εχων τη δυνατοτητα επεξεργασιας ειναι να υπαρχει ενα ευαναγνωστο φορουμ . Ως μελος να γραφω την αποψη μου στα πλαισια των κανονων.
Απο εκει και περα ποιος θα γραφει κλπ δεν με αφορα.
Αν δε κανω κεφι τις ελεηνιδες η και οποιον αλλον , δε το γραφω και δεν ασχολουμαι μαζι του και τελειωσε το θεμα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Στο πουτσο μου ρε παπαρα και αν μπαινουν οι ελεηνιδες και αν πεσει η επισκεψιμοτητα.

Και σιγα  μην ασχηληθω αν μπαινουν ελεηνιδες η οχι. ΔΕΝ ειναι θεμα δικο μου. Θεμα δικο μου ως εχων τη δυνατοτητα επεξεργασιας ειναι να υπαρχει ενα ευαναγνωστο φορουμ . Ως μελος να γραφω την αποψη μου στα πλαισια των κανονων.
Απο εκει και περα ποιος θα γραφει κλπ δεν με αφορα.
Αν δε κανω κεφι τις ελεηνιδες η και οποιον αλλον , δε το γραφω και δεν ασχολουμαι μαζι του και τελειωσε το θεμα.
Πρωτα απ'ολα ρε αμορφωτε, μαθε να μιλας. Δε σε εβρισα ουτε σε ειρωνευτηκα.
Κατα τ'αλλα καλα κανεις και δεν τις δινει σημασια, αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση.
Ομως υπαρχουν οι φιλοι σερβιετας που τις ακολουθουν σε καθε post τους βρεξει χιονισει.

Μπορεις να προτεινεις κατι γι'αυτο;

Επισκέπτης
Κατα τ'αλλα καλα κανεις και δεν τις δινει σημασια, αυτη ειναι η σωστη αντιμετωπιση.
Ομως υπαρχουν οι φιλοι σερβιετας που τις ακολουθουν σε καθε post τους βρεξει χιονισει.

Διάβασε τώρα τι έγραψες μαλάκα τρολλαρε. Το ένα αναιρεί το άλλο.

Επισκέπτης
Επειδη εισαι νεος και ανιδεος, κατσε μερικους μηνες και διαβασε και μετα μιλα τσουτσου.

Μπορεί να είμαι νέος αλλά είμαι τόσο ξύπνιος που εσένα σε έχω για την πλάκα και δεν σε παίρνω στα σοβαρά.
Και απο ότι βλέπω έχεις συμβιβαστεί να ζείς έτσι...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο περα απο το να το αγνοεις. Ειναι οντως γλοιωδες και προκαλει μεχρι και λυπηση.
Αρκετοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι κατι παιζει με μια τυπισα και αρχιζουν τα 'κολλητιλικια' κι ενα σωρο αλλα, γιατι ειναι τοσο χαζοι που νομιζουν οτι θα ωφεληθουν. Μην ασχολεισαι. Στην τελικη, αυτοι τρωνε τα μουτρα τους. Σου γαμανε το site? Οχι. Απλα ΔΕΝ τους διαβαζεις. Ουτε αυτους ουτε οτιδηποτε σε χαλαει. Ενα σωρο γαματα threads εχει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ναι υπαρχουν αυτοι που λες. Χαλιεσαι? Προτεινα ηδη, το γραφεις στα παπαρια σου και προχωρας.

Νταξ μη το παιρνεις στραβα το βρισιμο, δεν ειναι οπερα  εδω :grin:

Aαααα και εχω πολλα κανταρια μορφωση σε παρακαλω ναουμε  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο περα απο το να το αγνοεις. Ειναι οντως γλοιωδες και προκαλει μεχρι και λυπηση.
Αρκετοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι κατι παιζει με μια τυπισα και αρχιζουν τα 'κολλητιλικια' κι ενα σωρο αλλα, γιατι ειναι τοσο χαζοι που νομιζουν οτι θα ωφεληθουν. Μην ασχολεισαι. Στην τελικη, αυτοι τρωνε τα μουτρα τους. Σου γαμανε το site? Οχι. Απλα ΔΕΝ τους διαβαζεις. Ουτε αυτους ουτε οτιδηποτε σε χαλαει. Ενα σωρο γαματα threads εχει.

Η να οριστε το πε καλυτερα ο ανωθι φιλος.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ναι υπαρχουν αυτοι που λες. Χαλιεσαι? Προτεινα ηδη, το γραφεις στα παπαρια σου και προχωρας.

Νταξ μη το παιρνεις στραβα το βρισιμο, δεν ειναι οπερα  εδω :grin:

Aαααα και εχω πολλα κανταρια μορφωση σε παρακαλω ναουμε  :2funny:
Καλα κι εγω ειμαι μορφωμενο απο τηλεοραση να ουμε...

Για να αποδεσμευτω κι εγω :sleeping: να πω το εξης, το bou. το βλεπω σαν καφενειο.
Μαζευομαστε μονο ανδρες και λεμε τα δικα μας.
Εαν εχετε αποφασισει να βαλετε και Βουλγαρες (γυναικες μελη) για να κανετε τζερτζελο και να αυξησετε την πελατεια,
τοτε, οπως ειχα αναφερει σε παλαιοτερη αντιπαραθεση μας, θα εχετε και τα αναλογα μελη.

Οβερ εντ αουτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom