Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα κι εγω ειμαι μορφωμενο απο τηλεοραση να ουμε...

Για να αποδεσμευτω κι εγω :sleeping: να πω το εξης, το bou. το βλεπω σαν καφενειο.
Μαζευομαστε μονο ανδρες και λεμε τα δικα μας.
Εαν εχετε αποφασισει να βαλετε και Βουλγαρες (γυναικες μελη) για να κανετε τζερτζελο και να αυξησετε την πελατεια,
τοτε, οπως ειχα αναφερει σε παλαιοτερη αντιπαραθεση μας, θα εχετε και τα αναλογα μελη.

Οβερ εντ αουτ.

Ρε πουστη μου στον τοιχο μιλαω? Ειπαμε μη βαζεις δευτερο προσωπο. Ειτε ενικο ειτε πληθυντικο.
Θεμα του μαγαζατορα ειναι ποιον θα βαλει και ποιον οχι. Το μαγαζι ουτε δικο μου ειναι, ουτε μερτικο στα κερδη εχω, ουτε αποφασιζω ποιον θα βαλει και ποιον οχι.
Απο κει και περα καλα λες και εγω ετσι το βλεπω  - καφενειο style :rockon:

Επισκέπτης
(χωρις να εχω διαβασει ουτε ενα ποστ απλα παραθετω την αποψη μου επι του θεματος)

Δεν φταινε οι Ελλεινηδες που μπαινουν... Φταινε οι αγαμητοι πιρφοροι που τις καυλαντιζουν και δινουν αξια στη μιζερη ζωη τους..
Και η ζωη τους ειναι σιγουρα μιζερη γιατι απλα δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερη εξαθλιωση απο μια γυναικα να καιγεται ολη μερα σε μπουρδελοσαιτ... Μιλαμε ολες οι γκομενες εδω μεσα πρεπει να ειναι εξοφρενικα, ασυλυπτα  καραμπαζα του κερατα...(εξαιρουνται τα πολυαγαπημενα μας πινκ γκερλς βεβαιως βεβαιως  :grin: )

Αν κανενας δεν τους εδινε σημασια, θα μπαιναν, θα καναν κανα 2 ποστ, θα τις γραφαν ολοι στα αρχιδια τους και δε θα ξαναμπαιναν ποτε...

Αλλα οσο υπαρχουν πιρφοροι αυτο δε θα γινει ποτε..

Αρα οι πιρφοροι εκτος απ την Ελλαδα κατεστρεψαν και το μπουρδελα.κομ  :jerking:

Και λίγα είπες οπλαρχηγέ...   :thumbsup:

Επισκέπτης
Ρε πουστη μου στον τοιχο μιλαω? Ειπαμε μη βαζεις δευτερο προσωπο. Ειτε ενικο ειτε πληθυντικο.
Θεμα του μαγαζατορα ειναι ποιον θα βαλει και ποιον οχι. Το μαγαζι ουτε δικο μου ειναι, ουτε μερτικο στα κερδη εχω, ουτε αποφασιζω ποιον θα βαλει και ποιον οχι.
Απο κει και περα καλα λες και εγω ετσι το βλεπω  - καφενειο style :rockon:

Στο καφενείο δεν υπάρχει σοβαροφάνεια και ban.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Πως δεν υπαρχει. Οποιος κλεβει στο πινακλι και την πρεφα τον τρωει το μαυρο σκοταδι. Ειναι πολυ σοβαρο πραγμα η πρεφα. Δεν ειναι παιξε γελασε.  >:(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eιπαμε σα καφενειο. Στο θεμα της ατμοσφαιρας κλπ και οτι ειναι αντρικη γωνια.
Τωρα καφενειο ακριβως δε μπορει να γινει γιατι ειναι κατι που προβαλλεται δημοσια, οποτε καποιο στοιχειωδεις κανονες πρεπει να τηρουνται.

Επισκέπτης
Eιπαμε σα καφενειο. Στο θεμα της ατμοσφαιρας κλπ και οτι ειναι αντρικη γωνια.
Τωρα καφενειο ακριβως δε μπορει να γινει γιατι ειναι κατι που προβαλλεται δημοσια, οποτε καποιο στοιχειωδεις κανονες πρεπει να τηρουνται.

Το καφενείο το βλέπεις κιόλας όχι απλά είναι δημόσιος χώρος.
Έχω πάει και έχω τσακωθεί κιόλας με τα γερόντια για πολιτικά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιπποτη μια καλη λυση ειναι να γινει ψηφοφορια πιρφοριας(στην οποια θα συμμετεχουν ΟΛΑ τα μελη του σαιτ) και οι τοπ30 πιρφοροι να φανε διαγραφη και οι τοπ60 warned.. Πιστευω οτι θα λυθει αμεσως το προβλημα  :rockon: :rockon:

Να δεις μετα αμα θα ξαναπατησει κανα μπαζο στο σαιτ.. αν δεν εχουμε πιρφορους θα βαριουνται και θα αυτοδιαγραφονται  :grin:

ΚΑΑΑΛΤ... Κσεροχινω :grin:

Επισκέπτης
εμπαργκο σε καθε θηλυκο μελος original η μη...απορω με καποιους που ανοιγουν κουβεντα με αυτες που μας δουλευουν...καθομαστε κ τους τα χωνουμε κ απο την αλλη ανοιγουμε κουβεντα λες κ ειμαστε φιλαρακια...δεν κολλαει...ειτε επιτηθεστε ειτε οχι κανετε λαθος...απαξιωση χρειαζεται...καποιοι εχουν απωθημενα κ αρχιζουν να τα χωνουν μολις αρχισει καποιο θηλυκο να γραφει τη γνωμη του κ καποιοι αλλοι κανουν καλαμπουρακι κ το παιζουν φιλαρακια μηπως κ γαμησουν...απο την αλλη λεμε τοσα κ τοσα κ δινουμε σε αυτες προσβαση σε θεματα κ μυστικα που αφορουν εμας τους αντρες...δεν ειναι μαλακια κατι τετοιο?τι δουλεια εχει να ξερει η καθεμια τι συζηταμε στο στρατοπεδο μας?στο cosmopolitan αραγε ηθελα να ξερα μπαινουν αντρες μελη?προτεινω λοιπον στους moderators να διαγραψουν ολα τα θηλυκα μελη κ αν δεν γινει αυτο,τουλαχιστον τα υπολοιπα μελη να κανουν εμπαργκο
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.185
Πόντοι
1.936
εμπαργκο σε καθε θηλυκο μελος original η μη...απορω με καποιους που ανοιγουν κουβεντα με αυτες που μας δουλευουν...καθομαστε κ τους τα χωνουμε κ απο την αλλη ανοιγουμε κουβεντα λες κ ειμαστε φιλαρακια...δεν κολλαει...ειτε επιτηθεστε ειτε οχι κανετε λαθος...απαξιωση χρειαζεται...καποιοι εχουν απωθημενα κ αρχιζουν να τα χωνουν μολις αρχισει καποιο θηλυκο να γραφει τη γνωμη του κ καποιοι αλλοι κανουν καλαμπουρακι κ το παιζουν φιλαρακια μηπως κ γαμησουν...απο την αλλη λεμε τοσα κ τοσα κ δινουμε σε αυτες προσβαση σε θεματα κ μυστικα που αφορουν εμας τους αντρες...δεν ειναι μαλακια κατι τετοιο?τι δουλεια εχει να ξερει η καθεμια τι συζηταμε στο στρατοπεδο μας?στο cosmopolitan αραγε ηθελα να ξερα μπαινουν αντρες μελη?προτεινω λοιπον στους moderators να διαγραψουν ολα τα θηλυκα μελη κ αν δεν γινει αυτο,τουλαχιστον τα υπολοιπα μελη να κανουν εμπαργκο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και κοσμοπόλιταν διαβάζουμε και Marie Claire άμα λάχει!!!
Και στήν τελική κακό είναι να μοιράζεσαι τις απόψεις σου με μέλη του αντίθετου φίλου?Στό κάτω κάτω το bourdela.com τίνει να γίνει ευρέως γνωστό ως σάιτ όπως άς πούμε και το badoo.com .
Προτείνω οι ακομπλεξάριστες θηλυκές να γίνουν μέλη και να συμμετέχουν ενεργά στίς συζητήσεις των μελών.Στην τελική αυτό θα τις βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα και τις ανάγκες του ανδρικού φύλου.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Κάτι τόσο πολύ επιτυχημένο όπως το bourdela.com δεν μπορεί να ανήκει μόνο σε κάποιους. Ανήκει σε ΟΛΟΥΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω δεν ειπα τι να επιβληθει και τι οχι. Λεω τι γουσταρω εγω ως ατομο. Οπως και δε γουσταρω να μπαινουν γυναικες, νετα σκετα. Ουτε επαγγελματιες.
για μενα εδω ειναι ολο το ζουμι και το θεμα που επρεπε να συζηταμε.....τι δουλεια εχουν να μπαινουν οι επαγγελματιες εδω μεσα;και ποσο αλλοιωνεται η αντικειμενικη πληροφορηση με κλωνους,ψευτικες κριτικες ,πουτανοαγαπουληδες,συζητησεις και σαλιαρισματα ονλαιν μεταξυ τους κλπ......

τα αλλα περι γυναικων ειναι παντελως αδιαφορα σε ενα μελος που ασχολειται μονο με τον αγοραιο ερωτα και ναχαμε να λεγαμε......

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
που ειναι ο δημιουργος του θρεντ να βαλει ψηφοφορια οοεεοοο??? :dunno:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:tooth: :tooth:
ε αυριο ερχομαι απο κει και φτιαχνουμε μια λιστα με καμια 100αρια+ μελη
αν συμφωνει και ο αντισθενης οι τοπ10 mute για λιγες μερες, και οι τοπ 50 warned και με το παραμικρο δειγμα πιρφοριας mute και αυτοι (ε οκ διαγραφη παει πολυ)  :rockon:
Τα καινουργια μελη θα μπουν στην λιστα,για οσους εχουν δηλωσει ηδη πιρφοροι?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
(χωρις να εχω διαβασει ουτε ενα ποστ απλα παραθετω την αποψη μου επι του θεματος)

Δεν φταινε οι Ελλεινηδες που μπαινουν... Φταινε οι αγαμητοι πιρφοροι που τις καυλαντιζουν και δινουν αξια στη μιζερη ζωη τους..
Και η ζωη τους ειναι σιγουρα μιζερη γιατι απλα δεν μπορω να φανταστω μεγαλυτερη εξαθλιωση απο μια γυναικα να καιγεται ολη μερα σε μπουρδελοσαιτ... Μιλαμε ολες οι γκομενες εδω μεσα πρεπει να ειναι εξοφρενικα, ασυλυπτα  καραμπαζα του κερατα...(εξαιρουνται τα πολυαγαπημενα μας πινκ γκερλς βεβαιως βεβαιως  :grin: )

Αν κανενας δεν τους εδινε σημασια, θα μπαιναν, θα καναν κανα 2 ποστ, θα τις γραφαν ολοι στα αρχιδια τους και δε θα ξαναμπαιναν ποτε...

Αλλα οσο υπαρχουν πιρφοροι αυτο δε θα γινει ποτε..

Αρα οι πιρφοροι εκτος απ την Ελλαδα κατεστρεψαν και το μπουρδελα.κομ  :jerking:
Σας παρακαλω παιδια, τωρα μιλαω εκ μερους ολων των πιρφορων,ειμαστε μερικοι εδω που εχουμε να γαμησουμε τον αιωνα τον απαντα,μην μας χαλατε την ευκαιρια να γαμησουμε και μεις.Μερικοι απο μας δεν εχουμε λεφτα να πηγαινουμε σε πουτανες και εχουμε τρελαθει στη μαλακια,γιατι μας χαλατε και την τελευταια ευκαιρια που εχουμε να γαμησουμε.Μην ειστε εγωιστες παιδια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ιπποτη μια καλη λυση ειναι να γινει ψηφοφορια πιρφοριας(στην οποια θα συμμετεχουν ΟΛΑ τα μελη του σαιτ) και οι τοπ30 πιρφοροι να φανε διαγραφη και οι τοπ60 warned.. Πιστευω οτι θα λυθει αμεσως το προβλημα  :rockon: :rockon:

Να δεις μετα αμα θα ξαναπατησει κανα μπαζο στο σαιτ.. αν δεν εχουμε πιρφορους θα βαριουνται και θα αυτοδιαγραφονται  :grin:
Αν γινει ψηφοφορια πιρφοριας βλεπω να μενουν μονο οι πουτανες στο σαιτ

Επισκέπτης
Nα παρουν πουλο τα βρωμοθυλικα απο εδω μεσα αφου οποια μπαινει συγουρα θα ειναι ελεηνιδα-φεμηνιστρια! Oτι θελουνε να το σκοωτοσουνε το κανουνε μοδα! και το bourdela.com δεν ειναι και ουτε θα γινει μοδα! Πουλο στα απαξιωμενα βρωμοθυλικα τις συχαμενες. Στην γυναικα ελεηνιδα-φεμηνιστρια το μονο που χρειαζεται ειναι ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο :s&m_1: μεχρι αισχατων.

Υ.Γ Θελω να δω ολοι οι μαλακες πυρφορουληδες που ελπιζουνε μπας και βγαλουνε κανα μουνι απο το site και γλυφουνε και υποστιριζουνε την καθε συχαμενη. χτες μια καριολια ανεβασε μια ψευτικη φωτο με το ποσο γυμνασμενη ειναι και αποδιχθηκε οτι ηταν μουφα οι μαλακες οι πυρφοροι ουτε καν την εκραξαν σε σχεση με καποιους αλλους που την σκυλοβρισαν. θελω να δω ολους τους διαδυκτιακους πυρφορουλιδες πως αντιδρασουνε οταν δουνε να κριβεται ενας αντρας πισω απο το λογαριασμο η καμια κωλοχοντρη φωκια(πολυ πιθανοτερο)  ΚΟΨΗΜΟ ΚΛΗΤΟΡΙΔΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ.. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δηλαδή να μην ασχολούμαστε μαζί τους; Άρα παραδέχεσαι ότι δεν έχουν καμιά χρησιμότητα στην αντροκρατούμενη κοινότητά μας.

Εγώ λέω να μην ασχολούμαστε γενικά με βλαμένα μέλη ανεξαρτήτως φύλου.
Και για να λέμε και την αλήθεια, έχουν υπάρξει στιγμές (παλιότερα κυρίως) που έχω μείνει μαλάκας με γυναικεία ποστ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτοι ειναι οι λεγομενοι αγαπουληδες πιρφοροι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κορωνακης για προεδρος της αμερικης.τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom