Επισκέπτης
φιλε εισαι γκευς και δεν σου αρεσουν οι γυναικες ε?
καλες ειναι και αυτες ρε τυπε αστες.
Τύπε είμαστε στο μπουρδέλα και μιλάω πίσω από το pc με γυναίκα!
Δεν σου φαντάζει κάπως περίεργο?
φιλε εισαι γκευς και δεν σου αρεσουν οι γυναικες ε?
καλες ειναι και αυτες ρε τυπε αστες.
ε δε μπορει να το ελενχει καποιος αυτο?Ναι και? Ας μπαινουν. DATING.COM να μη το κανουν.
Απο σενα παντως εχουν να μαθουν πολλα για τους πιρφορους εισαι ο κορυφαιος,σε προτρεπω να γραφεις συχνα για να μαθαινουμε ολοιΑν αγαπάς όντως τους Άντρες βγές και μην μπείς ξανά.
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός εδώ δεν έχεις να μάθεις τίποτα.
ε δε μπορει να το ελενχει καποιος αυτο?
γιατι δε κανετε μια ψηφοφορια κι αν τα μελη αποφασησουν να φυγουμε τοτε πρεπει να φυγουμε...
Απο σενα παντως εχουν να μαθουν πολλα για τους πιρφορους εισαι ο κορυφαιος,σε προτρεπω να γραφεις συχνα για να μαθαινουμε ολοι
να μεινετε ειστε ωραια πινελια.το σαιτ δεν ειναι μονο για μπουρδελα,ειναι το απολυτο πορταλ για θεματα σεξ.αυτο να το καταλαβουν ολοι.αλλιως θα βαλω τον Λακη να τους γαμησει.ε δε μπορει να το ελενχει καποιος αυτο?
γιατι δε κανετε μια ψηφοφορια κι αν τα μελη αποφασησουν να φυγουμε τοτε πρεπει να φυγουμε...
Δεν αντεξε πανω απο τρια λεπτα.Αρπακτικό είσαι.
και εγω δεν γουσταρω να μπαινουν γαυροι κανε τιποτα ρε τυπε.Εγω δεν ειπα τι να επιβληθει και τι οχι. Λεω τι γουσταρω εγω ως ατομο. Οπως και δε γουσταρω να μπαινουν γυναικες, νετα σκετα. Ουτε επαγγελματιες.
Αλλα δεν αποφασιζω εγω. Απο εκει και περα φροντιζω να γινεται το σωστο βαση των οσων ισχυουν χωρις να βαζω μεσα το τι πιστευω εγω.
σε ταινια του ξανθοπουλου να παιξεις να την ονομασεις ειμαι αγαμητος γιατι ειμαι ατυχος :SΜόνο πιρφόρο δεν μπορείς να με χαρακτηρίσεις αν και λατρεύω τις γυναίκες είμαι διαφορετικός ίσως και άτυχος.
Πάντως θέλω να έχω την ιδέα ότι γνωρίζω που είμαι και που πατάω. Και δεν βλέπω σεβασμό από κανένα και για τίποτα.
Αφού είσαι πόθος,τι να λέμε.Δεν αντεξε πανω απο τρια λεπτα.
Ηδη μου εστειλε pm.
Αυριο θα την παω με το τελεφερικ στον Αι Γιωργη για παγωτο...
να μεινετε ειστε ωραια πινελια.το σαιτ δεν ειναι μονο για μπουρδελα,ειναι το απολυτο πορταλ για θεματα σεξ.αυτο να το καταλαβουν ολοι.αλλιως θα βαλω τον Λακη να τους γαμησει.
α σορι καταλαβα λαθος...Εγω δεν ειπα τι να επιβληθει και τι οχι. Λεω τι γουσταρω εγω ως ατομο. Οπως και δε γουσταρω να μπαινουν γυναικες, νετα σκετα. Ουτε επαγγελματιες.
Αλλα δεν αποφασιζω εγω. Απο εκει και περα φροντιζω να γινεται το σωστο βαση των οσων ισχυουν χωρις να βαζω μεσα το τι πιστευω εγω.
Τωρα στα σοβαρα.Εγω δεν ειπα τι να επιβληθει και τι οχι. Λεω τι γουσταρω εγω ως ατομο. Οπως και δε γουσταρω να μπαινουν γυναικες, νετα σκετα. Ουτε επαγγελματιες.
ψεματα λες αλλα ελπιζω να κανεις χιουμορ .....Δεν αντεξε πανω απο τρια λεπτα.
Ηδη μου εστειλε pm.
Αυριο θα την παω με το τελεφερικ στον Αι Γιωργη για παγωτο...
Φίλα σταυρόψεματα λες αλλα ελπιζω να κανεις χιουμορ .....