Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν αγαπάς όντως τους Άντρες βγές και μην μπείς ξανά.
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός εδώ δεν έχεις να μάθεις τίποτα.
Απο σενα παντως εχουν να μαθουν πολλα για τους πιρφορους εισαι ο κορυφαιος,σε προτρεπω να γραφεις συχνα για να μαθαινουμε ολοι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ε δε μπορει να το ελενχει καποιος αυτο?
γιατι δε κανετε μια ψηφοφορια κι αν τα μελη αποφασησουν να φυγουμε τοτε πρεπει να φυγουμε...

Εγω δεν ειπα τι να επιβληθει και τι οχι. Λεω τι γουσταρω εγω ως ατομο. Οπως και δε γουσταρω να μπαινουν γυναικες, νετα σκετα. Ουτε επαγγελματιες.

Αλλα δεν αποφασιζω εγω. Απο εκει και περα φροντιζω να γινεται το σωστο βαση των οσων ισχυουν χωρις να βαζω μεσα το τι πιστευω εγω.

Επισκέπτης
Απο σενα παντως εχουν να μαθουν πολλα για τους πιρφορους εισαι ο κορυφαιος,σε προτρεπω να γραφεις συχνα για να μαθαινουμε ολοι

Μπά κάνα ban θα φάω...
Ήθελαν να γράψω και κριτικές για τις καταθέσεις μου τρομάρα μας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε δε μπορει να το ελενχει καποιος αυτο?
γιατι δε κανετε μια ψηφοφορια κι αν τα μελη αποφασησουν να φυγουμε τοτε πρεπει να φυγουμε...
να μεινετε ειστε ωραια πινελια.το σαιτ δεν ειναι μονο για μπουρδελα,ειναι το απολυτο πορταλ για θεματα σεξ.αυτο να το καταλαβουν ολοι.αλλιως θα βαλω τον Λακη να τους γαμησει.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ας μπει ψηφοφορια λοιπον κυριοι

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Oχι να μην τις διαγραψουν. Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε?
Η μονη ενσταση για την γυναικεια παρουσια εδω μεσα ειναι οταν προμοταρουν την παρτη τους(αν ειναι επαγγελματιες) με μαλακισμενο τροπο. Δε νομιζω οτι χαλαει κανενα να διαβαζει στο thread μιας τυπισας τι υπηρεσιες προσφερει ή πως βλεπει την φαση γενικα μαζι με καμια σαχλαμαρα να περναει η ωρα. Κουβεντα να γινεται. Aλλα σε αυτο που λεει ο mod εχει δικιο(να μην γινεται dating).
Aν δεν ειναι επαγγελματιες, ειλικρινα δεν βλεπω το παραμικρο προβλημα. Ισα ισα που εχει και φαση να βλεπει μια γκομενα αυτα που μας...απασχολουν.  Εμενα (οπως και ολων σας υποθετω) δεν μου καιγεται καρφι τι μπορει να γραφουν αυτες σε ενα γυναικειο site. Aν αυτες την βρισκουν να διαβαζουν το bou. στα παπαρια μας :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω δεν ειπα τι να επιβληθει και τι οχι. Λεω τι γουσταρω εγω ως ατομο. Οπως και δε γουσταρω να μπαινουν γυναικες, νετα σκετα. Ουτε επαγγελματιες.

Αλλα δεν αποφασιζω εγω. Απο εκει και περα φροντιζω να γινεται το σωστο βαση των οσων ισχυουν χωρις να βαζω μεσα το τι πιστευω εγω.
και εγω δεν γουσταρω να μπαινουν γαυροι κανε τιποτα ρε τυπε.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο πιρφόρο δεν μπορείς να με χαρακτηρίσεις αν και λατρεύω τις γυναίκες είμαι διαφορετικός ίσως και άτυχος.
Πάντως θέλω να έχω την ιδέα ότι γνωρίζω που είμαι και που πατάω. Και δεν βλέπω σεβασμό από κανένα και για τίποτα.
σε ταινια του ξανθοπουλου να παιξεις να την ονομασεις  ειμαι αγαμητος γιατι ειμαι ατυχος :S

Επισκέπτης
να μεινετε ειστε ωραια πινελια.το σαιτ δεν ειναι μονο για μπουρδελα,ειναι το απολυτο πορταλ για θεματα σεξ.αυτο να το καταλαβουν ολοι.αλλιως θα βαλω τον Λακη να τους γαμησει.

Ότι νομίζεις...
Πάντως από μένα μην περιμένεις να διαβάσεις κάτι σε παρακμιακό site.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

α σορι καταλαβα λαθος... :thumbsup:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Τωρα στα σοβαρα.
Γιατι δεν ρωτατε τα μελη του bou. αν θελουν γυναικες (μη επαγγελματιες) στο site;
Για ποιο λογο μια μικρη μειοψηφια αγαπουληδων-φιλων σερβιετας να επιβαλλει την παρουσια τους;

εκτος κι αν φοβαστε οτι αμα φυγουν οι Ελλεηνιδες, θα μειωθει η επισκεψημοτητα...

Επισκέπτης
Αν είναι να ανοιχτώ θα το κάνω όταν γνωρίζω ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να μου δώσουν συμβουλές και όχι τρολλαρισμα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Πουστράκια ,μπαϊσεξουαλάκια ,αγάμητοι ,παντρεμένοι που τρώνε

παντόφλα στο κεφάλι ( μάλλον ο Περσόνα  :2funny: :2funny: ) ,ξυνά αγάμητα

μπαζάκια ,μπούληδες ,Ψωνάρες ( Μαριάννα  :2funny: ) και άλλοι

μαϊντανοί μας τα ζαλίζουν καθημερινά στο site ! :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Αν ο foufoutos και ο jhonny64 ψηφισουν να φυγουν, τοτε να μεινουν.
Αν ψηφισουν να μεινουν, τοτε να φυγουν. Απλα πραγματα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom