Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Για τα αντρικά μέλη που ξημεροβραδιάζονται εδώ και τους πετυχαίνεις σε κάθε θρεντ ποια είναι η γνώμη σου; Είναι φυσιολογικά άτομα με ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή; Ή μόνο για τις γυναίκες ισχύει αυτό;

να στο κανω λιγο τουμπα το ερωτημα γιατι ειμαι εκ φυσεως πολιτικαντης. Αν οι γκομενες ηταν πρωι/βραδυ στο κοσμοπολιταν η ξερω γω σε καποιο site που πραγματευεται κατι στη σφαιρα των ενδιαφεροντων τους και καναν αβερτα ποστ θα λεγα οτι απλα ειναι nolifers και σπαταλανε το χρονο τους αντι να κανουν κατι επικοδομητικο. Τα ομοια λεω και τους ανδρες που ποσταρουν ολη μερα εδω η σε site για ποδοσφαιρο, μπασκετ, σκυλους, γατες, κατσικες κοκ. Αλλο αυτο, αλλο η γκομενα που ειναι ολη μερα σε site που πραγματευεται μπουρδελα, πουτανες, κωλομπαρα και πληρωμενο sex, εχει τεραστια διαφορα ποιοτικα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
μαλάκα απο τότε που μπήκε ο αύγουστος με έχει πιασει απιστευτη όρεξη για μαλακοκαβλάντισμα και πιρφόριασμα.  :grin:

Το πρόσεξα.
Όλοι το έχουμε προσέξει :2funny: :2funny:

Ας ελπίσουμε οτι μετά την δεύτερη πανσέληνο θα στρώσει η κατάσταση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να στο κανω λιγο τουμπα το ερωτημα γιατι ειμαι εκ φυσεως πολιτικαντης. Αν οι γκομενες ηταν πρωι/βραδυ στο κοσμοπολιταν η ξερω γω σε καποιο site που πραγματευεται κατι στη σφαιρα των ενδιαφεροντων τους και καναν αβερτα ποστ θα λεγα οτι απλα ειναι nolifers και σπαταλανε το χρονο τους αντι να κανουν κατι επικοδομητικο. Τα ομοια λεω και τους ανδρες που ποσταρουν ολη μερα εδω η σε site για ποδοσφαιρο, μπασκετ, σκυλους, γατες, κατσικες κοκ. Αλλο αυτο, αλλο η γκομενα που ειναι ολη μερα σε site που πραγματευεται μπουρδελα, πουτανες, κωλομπαρα και πληρωμενο sex, εχει τεραστια διαφορα ποιοτικα.
να το συμπληρώσω....
η χειρότερη πάστα ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου είναι οι κλειδαρότρυπες (καλή ώρα) γνωρίζουν τα πάντα για το σάιτ που διαβάζουν διαρκώς και αναά πάσα περίπτωση κάνουν κλώνους για να κρίνουν τους λοιπούς.
πολλές φορές μάλιστα κάνουν διάλογο και με τον εαυτό τους.

αλλά ξέρω εσύ δεν εχεις κλώνους. μόλις το φλεβάρη μπήκες στο σάιτ και απο τα 60 σου ποστ τα 3 είναι για σεξ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συνέχισε να κρίνεις καμμένες και καμμένους.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
να το συμπληρώσω....
η χειρότερη πάστα ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου είναι οι κλειδαρότρυπες (καλή ώρα) γνωρίζουν τα πάντα για το σάιτ που διαβάζουν διαρκώς και αναά πάσα περίπτωση κάνουν κλώνους για να κρίνουν τους λοιπούς.

αλλά ξέρω εσύ δεν εχεις κλώνους. μόλις το φλεβάρη μπήκες στο σάιτ και απο τα 60 σου ποστ τα 3 είναι για σεξ

συνέχισε να κρίνεις καμμένες και καμμένους.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανεξαρτητα το τι ειναι αυτος, τα λεγομενα του βρε παπαρα ειναι λαθος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεξαρτητα το τι ειναι αυτος, τα λεγομενα του βρε παπαρα ειναι λαθος?

περιμένεις ρε μαλέα να πάρω σοβαρά ΓΙΑ παράδειγμα τον πάγκαλο;  :2funny:

Υ.Γ.
κόφτε τη μαλακία εδώ μέσα.
δε κάνουμε διαγωνισμό καμένων. είτε είμαστε άντρες ή γυναίκες το κάψιμο είναι δεδομένο. αποδεχθείτε το και κόφτε τις κόντρες και αρχίστε τα γαμήσια. έχετε καιρό μέχρι το επόμενο φεγγάρι.
μετά αρχίζω πάλι γαμωμανες  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαρά στο πράγμα.
Τις προάλλες δεν ήταν που μια είχε ανοίξει θρεντ με τον όλως προκλητικό τίτλο ότι ζητά σπόνσορα, πυρφοροαγαπούλη να την πάει διακοπές; Επίσης, εμένα προσωπικά με είχε ειρωνευτεί η Mounitsa, όταν κάποιος πρότεινε να με βοηθήσει βγαίνοντας μαζί μου ραντεβού, αυτή αρνήθηκε αγενώς και όταν ρώτησα το λόγο πήρα την απάντηση "είμαι ξινή ελεεινίδα και δεν μπορώ να πάω κόντρα στη φύση μου".  :headbang:

λεει πουθενα στο προφιλ μου οτι ειμαι ο καλος σαμαρειτης? επισης...εχεις ενα μικρο θεματακι στο να αντιληφθεις πληρως το γραπτο λογο ε?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
να το συμπληρώσω....

συνέχισε να κρίνεις καμμένες και καμμένους.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να διορθωσω. Τα χειροτερα ατομα ειναι αυτα που νομιζουν οτι το online identity τους ειναι κατι υπερπολυτιμο το οποιο προστατευουν και εχουν κορωνα στο κεφαλι τους. Και οπου πανε λενε εγω ειμαι ο περσονας ο φειμους απο το ιντερνετ.

Εγω ... Χαζευω το site οποτε βαριεμαι. Και οποτε καρα-βαριεμαι κανω και κανα ποστ. 2-3 φορες το χρονο. Και αμα δεν εχω ανεξητιλα χαραγμενη στη μνημη μου τα κωδικα για την online identity μου ε ... κανω καινουργια, απο το να ψαχνω σε πιο σπαμομαιλ ειχα κανει την εγγραφη για να μη με λοιωσουν στο σπαμ. Κατα διαβολικη συμπτωση, το συγκεκριμενο λαπτοπ που ποσταρω ειχε αποθηκευμενα τα κωδικα της συγκεκριμενης identity. Αμα ποσταρα απο tablet μαλλον θα χα αλλα κωδικα.

Sorry κυριε περσονα που δεν εκατσα να κανω και γω 20,000 ποστς για να γινω μουρη στο μπου και να με παρετε σοβαρα. Επισης sorry που ο εγκεφαλος σας ειναι τοσο καμμενος απο τη μαλακια που δε κρινετε το τι λεω, κρινετε το αν ειμαι κλωνος και το ποσο συχνα ποσταρω.

Επισης sorry που σου χαλαω την εικονα της υπερμουναρας που σου στειλε φωτο στο site και συ πηρες το λαπτοπι και εφυγες σφαιρα να την κανεις λαστιχο με τη super γκομενα που γνωρισες στο internet. How supercool.

Επισης sorry που δεν εχω τη δυνατοτητα να λεω μαλακιες με τις οποιες γελαει ο κοσμος και να κανω εκ βαθεων αναλυσεις σε πραγματα που ουτε καν γνωριζω, με τις οποιες επισης γελαει ο κοσμος. Οπως εσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να διορθωσω. Τα χειροτερα ατομα ειναι αυτα που νομιζουν οτι το online identity τους ειναι κατι υπερπολυτιμο το οποιο προστατευουν και εχουν κορωνα στο κεφαλι τους. Και οπου πανε λενε εγω ειμαι ο περσονας ο φειμους απο το ιντερνετ.

Εγω ... Χαζευω το site οποτε βαριεμαι. Και οποτε καρα-βαριεμαι κανω και κανα ποστ. 2-3 φορες το χρονο. Και αμα δεν εχω ανεξητιλα χαραγμενη στη μνημη μου τα κωδικα για την online identity μου ε ... κανω καινουργια, απο το να ψαχνω σε πιο σπαμομαιλ ειχα κανει την εγγραφη για να μη με λοιωσουν στο σπαμ. Κατα διαβολικη συμπτωση, το συγκεκριμενο λαπτοπ που ποσταρω ειχε αποθηκευμενα τα κωδικα της συγκεκριμενης identity. Αμα ποσταρα απο tablet μαλλον θα χα αλλα κωδικα.

Sorry κυριε περσονα που δεν εκατσα να κανω και γω 20,000 ποστς για να γινω μουρη στο μπου και να με παρετε σοβαρα. Επισης sorry που ο εγκεφαλος σας ειναι τοσο καμμενος απο τη μαλακια που δε κρινετε το τι λεω, κρινετε το αν ειμαι κλωνος και το ποσο συχνα ποσταρω.

Επισης sorry που σου χαλαω την εικονα της υπερμουναρας που σου στειλε φωτο στο site και συ πηρες το λαπτοπι και εφυγες σφαιρα να την κανεις λαστιχο με τη super γκομενα που γνωρισες στο internet. How supercool.

Επισης sorry που δεν εχω τη δυνατοτητα να λεω μαλακιες με τις οποιες γελαει ο κοσμος και να κανω εκ βαθεων αναλυσεις σε πραγματα που ουτε καν γνωριζω, με τις οποιες επισης γελαει ο κοσμος. Οπως εσεις.

αααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαααα

σαφώς.... είναι πολύ πιο δύσκολο να γράψεις σε ένα τεξτ αρχείο τον κωδικο και το γιουζερνέιμ αφού είναι πατι κιούτ να φτίαξεις νέο ι-μειλ και να φτιάξεις καινούργιο κωδικό σε σάιτ περιμένοντας και το λινκ ενεργοποίηησης.
αλλωστε ξέρεις πολύ καλά ότι με λενε περσόνα αλλά το νικ σου δεν το θυμάσαι επειδή μπαίνεις ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ.

συνέχισε.

Υ.Γ.
πάντως μαλάκες κάθε φορά διαβάζω και μια καινούργια τζιτζιφιογκιά για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Που να θυμαμαι τι δηλωνες το 2008 ? Το θεμα ειναι οτι, τωρα εμεις "σκουριασαμε"..Πρεπει να τραβηχθουμε στην ακρη και να συνεχιζουν οι νεοι, ως ποιο καβλαντισμενοι και ιδεαλιστες..

Εμεις οτι ειχαμε να δωσουμε το δωσαμε, και οτι ηταν να γαμησουμε το γαμησαμε.

Αυτα..

ρε συ πλακα πλακα εχω να σε δω να γραφεις παρα πολυ καιρο...η παλια ντριμ τιμ :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τι εμμονη ειναι αυτη με τους πακιστανους ρε φιλε  :S

Πράγματι κάτι έχει με τους Πακιστανούς, τους απαξιώνει φοβερά. Οι άνθρωποι λόγω παρελθόντος ως Βρεττανική αποικία έχουν μέχρι και πολύ καλή ομάδα κρίκετ.

Του αφιερώνω μερικά ομορφόπαιδα Πακιστανούς cricketers.

Συνημμένα

• imagesCAGSIYZQ.jpg
    imagesCAGSIYZQ.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • imagesCAFQ8LJY.jpg
    imagesCAFQ8LJY.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom