Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
TA MPOYΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΝΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΟΤΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.. οι ακραιες αποψεις εδω μεσα ειναι εντονες και δεν χορανε στο μυαλο καθε πουτανας ελεηνιδας! αυτες για καμια καφετερια η κανα κρεβατωμα σε κανεναν πλουσιο γαμπρο ειναι..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πουτανες ( σε ψυχη) ελεηνιδο-φεμηνιστριες ηρθε η ωρα του πακιστανικου πουτσου... υπομονη!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τρελος και πουστης εισαι και φαινεσαι μαλακα !!!!!!!
hit-with-club.gif

Ακου τρελος και πουστης  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

για πουστης δεν ξερω

τρελος εισαι σιγουρα αν κρινω απο αυτα που γραφεις

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παρε ενα φανταστικο γκομενακι εσυ να το χαρεις
04-1.gif

Εγω βαρεθηκα και παω για νανι ... http://[URL unfurl="true"]www.montessoricats.com/garfield_coffee.gif[/img[/URL]]

Το βραδακι εχω "αγωνα" και θελω δυναμεις.... :cool:
[/quote]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.keepcalmandposters.com/posters/16422.png[/img[/URL]]

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
TA MPOYΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΝΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΟΤΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.. οι ακραιες αποψεις εδω μεσα ειναι εντονες και δεν χορανε στο μυαλο καθε πουτανας ελεηνιδας! αυτες για καμια καφετερια η κανα κρεβατωμα σε κανεναν πλουσιο γαμπρο ειναι..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πουτανες ( σε ψυχη) ελεηνιδο-φεμηνιστριες ηρθε η ωρα του πακιστανικου πουτσου... υπομονη!

πακιστανος εισαι φιλε?

Επισκέπτης
τυπε σε εψαχνε η εριναλ

Η εριελ ξερει που θα με βρει.. να πορνιαζω μεχρι αισχατων στις αγαπημενες μου υποβαθμισμενες πιατσες και στα χαμετυπια που λατρεβω. απαξιωνω το συνχρονο τροπο ζωης των φεμηνιστο-ελεηνιδων και τον συχαμενων πυρφορων. οποτε η εριελ ειναι ευπροσδεκτη και οποτε μπορει να ερρθει να παρτουζοθει τελεια! θα την περιμενω με το καβλι σηκωμενο εγω και καμια 30 αρια, 40 αρια ατομα μαζι!  :2on1:  και μετα θα παω να ριξω και ενα πουτσο αμα λαχει και στο μπουρδελακι μου! ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η εριελ ξερει που θα με βρει.. να πορνιαζω μεχρι αισχατων στις αγαπημενες μου υποβαθμισμενες πιατσες και στα χαμετυπια που λατρεβω. απαξιωνω το συνχρονο τροπο ζωης των φεμηνιστο-ελεηνιδων και τον συχαμενων πυρφορων. οποτε η εριελ ειναι ευπροσδεκτη και οποτε μπορει να ερρθει να παρτουζοθει τελεια! θα την περιμενω με το καβλι σηκωμενο εγω και καμια 30 αρια, 40 αρια ατομα μαζι!  :2on1:  και μετα θα παω να ριξω και ενα πουτσο αμα λαχει και στο μπουρδελακι μου! ;)

Βεβαια! Εμεις με τον πορνικο τροπο ζωης μας απαξιωνουμε την καταναλωτικη νεοτροπια των συγχρονων φεμηνιστριων ελεηνιδων!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτη σε εχει παρει στην πλακα
νομιζει οτι αυτα που λες τα λες για πλακα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τρελος και πουστης εισαι και φαινεσαι μαλακα !!!!!!!
hit-with-club.gif

Ακου τρελος και πουστης  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ε οχι και αδελφη ο Μητσος.
Κωλομπαρας ειναι και εχει παρει και αναδειξει τα καλυτερα κρος της πιατσας.

Μητσο βαλε φωτο του Ξενια να βουλωσεις στοματα...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ε οχι και αδελφη ο Μητσος.
Κωλομπαρας ειναι και εχει παρει και αναδειξει τα καλυτερα κρος της πιατσας.

Μητσο βαλε φωτο του Ξενια να βουλωσεις στοματα...

προετοιμαζεται για τον εμφυλιο

το πρωι βαζει την βιντεοκασσετα του ταε μπο απο το τηλεμαρκετινγκ για γουορκιν αουτ μετα βαζει στο παταρι λαδοτυρια νωπα λαχανικα βλητα κ παστωμενα κρεατα κ μετα κρυβει κατω απο το στρωμα της μαμας το αιπαντ το αιοφον τις λυρες κ το κρατικο λαχειο

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
προετοιμαζεται για τον εμφυλιο

το πρωι βαζει την βιντεοκασσετα του ταε μπο απο το τηλεμαρκετινγκ για γουορκιν αουτ μετα βαζει στο παταρι λαδοτυρια νωπα λαχανικα βλητα κ παστωμενα κρεατα κ μετα κρυβει κατω απο το στρωμα της μαμας το αιπαντ το αιοφον τις λυρες κ το κρατικο λαχειο
Στο τελος θα μεινει μονο ο ενας... δηλαδη ο Μητσος :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βεβαια! Εμεις με τον πορνικο τροπο ζωης μας απαξιωνουμε την καταναλωτικη νεοτροπια των συγχρονων φεμηνιστριων ελεηνιδων!

πες στον κορονακη τοτε να μην με στελνει πμ με ερωτησεις του τυπου αν τον παρεξηγω ..
χαχαχα  Παπαρια απαξιωση :grin: Ναζακια μου καμει... :boobies:

Υ.Γ επειδη εγινε μια παρεξηγηση, δεν ειπα οτι μου εστειλαν πμ ο νοκια ο παιχτουρας και ο βεντετας. Επειδη εγραψα το αυτα και θυμηθηκα οσους υπογραφουν με ενα συγκεκριμενο τροπο σε καθε ποστ εκανα χουμορ σχετικα με τις υπογραφες. Πω ρε πουστικ τελικα ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησει ο αλλος τι λες με τον γραπτο λογο.  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom