sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ναι,εχω πιασει εδω μεσα με θηλυκα μελη κουβεντα κ εχω επιχειρησει να τις γνωρισω αν μου τραβηξουν το ενδιαφερον...δεν ειναι κατι κακο νομιζω...με γυναικα θελησα να συναναστραφω,οχι με πουστη...με ποιο σκεπτικο ομως...?λεω οτι για να υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν το σαιτ μας θα πρεπει να ειναι ανοιχτομυαλα ατομα,θα πρεπει να γουσταρουν το φλερτ,το καμακι με την καλη εννοια,τον ερωτα,το σεξ σε αντιθεση με ολες αυτες τις χαζομουνες που ειναι εξω στη ζωη...απ'οτι διαπιστωσα ομως τα εν λογω θηλυκα ειναι πιο υποκριτριες κ απο αυτες που κυκλοφορουν εξω κ το παιζουν μυξοπαρθενες...δεν μπορεις να εχεις κυρα μου 10000 posts,να ξημεροβραδυαζεσαι εδω μεσα,να διαβαζεις για πουτσους κ γαμησια κ να εισαι αρνητικη στο παιχνιδι...δειξε οτι το εχεις μεσα σου για να μπαινεις εδω,αλλιως τζους....δεν ειμαι αρνητικος στη συναναστροφη με ωριμα,παιχνιδιαρικα θηλυκα που ξερουν τι θελουν κ τι ζητανε...ειμαι κατα της μουνοδουλιασης,αλλα δεν αρνουμαι τις γυναικες απο τη ζωη μου κ δεν επιχειρω να την βγαλω μονο με πουτανες...τετοιες σωστες γκομενες,αν υπαρχουν σιγουρα δεν υπαγονται στη επωνυμια...ελλεηνιδες...κ αν συναντησω καποια πρωτος θα της βγαλω το καπελο...εχω συναντηση κατα καιρους,αλλα ελαχιστες...οι υπολοιπες ομως που ειναι?ακομα κ δω μεσα κρατανε τον κρινο μαζι με το ευαγγελιο στο χερι,ενω το μουνι τους σταζει κ ονειρευεται την κολαση...αυτο δεν γουσταρω μαγκες...την υποκρισια,γι'αυτο ανοιξα αυτο το topic...αν ξερει καποιος ας μου πει πως μπορω να θεσω ψηφοφορια για να προχωρησω στο επομενο βημα