Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ναι,εχω πιασει εδω μεσα με θηλυκα μελη κουβεντα κ εχω επιχειρησει να τις γνωρισω αν μου τραβηξουν το ενδιαφερον...δεν ειναι κατι κακο νομιζω...με γυναικα θελησα να συναναστραφω,οχι με πουστη...με ποιο σκεπτικο ομως...?λεω οτι για να υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν το σαιτ μας θα πρεπει να ειναι ανοιχτομυαλα ατομα,θα πρεπει να γουσταρουν το φλερτ,το καμακι με την καλη εννοια,τον ερωτα,το σεξ σε αντιθεση με ολες αυτες τις χαζομουνες που ειναι εξω στη ζωη...απ'οτι διαπιστωσα ομως τα εν λογω θηλυκα ειναι πιο υποκριτριες κ απο αυτες που κυκλοφορουν εξω κ το παιζουν μυξοπαρθενες...δεν μπορεις να εχεις κυρα μου 10000 posts,να ξημεροβραδυαζεσαι εδω μεσα,να διαβαζεις για πουτσους κ γαμησια κ να εισαι αρνητικη στο παιχνιδι...δειξε οτι το εχεις μεσα σου για να μπαινεις εδω,αλλιως τζους....δεν ειμαι αρνητικος στη συναναστροφη με ωριμα,παιχνιδιαρικα θηλυκα που ξερουν τι θελουν κ τι ζητανε...ειμαι κατα της μουνοδουλιασης,αλλα δεν αρνουμαι τις γυναικες απο τη ζωη μου κ δεν επιχειρω να την βγαλω μονο με πουτανες...τετοιες σωστες γκομενες,αν υπαρχουν σιγουρα δεν υπαγονται στη επωνυμια...ελλεηνιδες...κ αν συναντησω καποια πρωτος θα της βγαλω το καπελο...εχω συναντηση κατα καιρους,αλλα ελαχιστες...οι υπολοιπες ομως που ειναι?ακομα κ δω μεσα κρατανε τον κρινο μαζι με το ευαγγελιο στο χερι,ενω το μουνι τους σταζει κ ονειρευεται την κολαση...αυτο δεν γουσταρω μαγκες...την υποκρισια,γι'αυτο ανοιξα αυτο το topic...αν ξερει καποιος ας μου πει πως μπορω να θεσω ψηφοφορια για να προχωρησω στο επομενο βημα

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ναι,εχω πιασει εδω μεσα με θηλυκα μελη κουβεντα κ εχω επιχειρησει να τις γνωρισω...με ποιο σκεπτικο ομως...?λεω οτι για να υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν το σαιτ μας θα πρεπει να ειναι ανοιχτομυαλα,θα πρεπει να γουσταρουν το φλερτ,το καμακι με την καλη εννοια,τον ερωτα,το σεξ σε αντιθεση με ολες αυτες τις χαζομουνες που ειναι εξω στη ζωη...απ'οτι διαπιστωσα ομως τα εν λογω θηλυκα ειναι πιο υποκριτριες κ απο αυτες που κυκλοφορουν εξω κ το παιζουν μυξοπαρθενες...δεν μπορεις να εχεις κυρα μου 10000 posts,να ξημεροβραδυαζεσαι εδω μεσα,να διαβαζεις για πουτσους κ γαμησια κ να εισαι αρνητικη στο παιχνιδι...δειξε οτι το εχεις μεσα σου για να μπαινεις εδω,αλλιως τζους....δεν ειμαι αρνητικος στη συναναστροφη με ωριμα,παιχνιδιαρικα θηλυκα που ξερουν τι θελουν κ τι ζητανε...ειμαι κατα της μουνοδουλιασης,αλλα δεν αρνουμαι τις γυναικες απο τη ζωη μου κ δεν επιχειρω να την βγαλω μονο με πουτανες...τετοιες σωστες γκομενες,αν υπαρχουν σιγουρα δεν υπαγονται στη επωνυμια...ελλεηνιδες...κ αν συναντησω καποια πρωτος θα τους βγαλω το καπελο...εχω συναντηση κατα καιρους,αλλα ελαχιστες...οι υπολοιπες ομως που ειναι?ακομα κ δω μεσα κρατανε τον κρινο μαζι με το ευαγγελιο στο χερι,ενω το μουνι τους σταζει κ ονειρευεται την κολαση...αυτο δεν γουσταρω μαγκες...την υποκρισια,γι'αυτο ανοιξα αυτο το topic...αν ξερει καποιος ας μου πει πως μπορω να θεσω ψηφοφορια για να προχωρησω στο επομενο βημα

συγγνωμη αλλα ... ποσο χρονων εισαι? Μ 'αυτα που γραφεις 16-17 το πολυ σε κανω? ακου εκει "για να υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν το σαιτ μας θα πρεπει να ειναι ανοιχτομυαλα,θα πρεπει να γουσταρουν το φλερτ,το καμακι με την καλη εννοια,τον ερωτα,το σεξ σε αντιθεση με ολες αυτες τις χαζομουνες που ειναι εξω στη ζωη"

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχω περασει τα 30 φιλος...γιατι ομως σου φαινεται περιεργο?εσυ δηλαδη πως φανταζεσαι μια γυναικα που μπαινει στο bourdela.com
με τη βιβλο στο χερι?νομιζω οτι αν υπηρχει ενα παρομοιο σαιτ στο εξωτερικο οπου μπαινουνε κ γυναικες θα παιζονται χοντρα σκηνικα μεταξυ των μελων

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εγω παντως καπως ετσι φανταζομαι παρομοια γυναικακια...ολα τα υπολοιπα ειναι λογια να αγαπιομαστε

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εχω περασει τα 30 φιλος...γιατι ομως σου φαινεται περιεργο?εσυ δηλαδη πως φανταζεσαι μια γυναικα που μπαινει στο bourdela.com
με τη βιβλο στο χερι?νομιζω οτι αν υπηρχει ενα παρομοιο σαιτ στο εξωτερικο οπου μπαινουνε κ γυναικες θα παιζονται χοντρα σκηνικα μεταξυ των μελων

γιαυτο το λεω, γιατι πλαθεις με τη φαντασια σου σεναρια. Αμα γυναικα θελει να παιξει δε θα παει στο μπουρδελα, εχει χιλιαδες αλλα σιτε να παιξει. Και οχι, site με θεματολογια τον πληρωμενο ερωτα που να παιζουν αλλαξοκολιες μεταξυ μελων (μη πληρωμενες) δεν υπαρχει. Υπαρχουν Swinger sites, dating sites, sex sites. Υπαρχουν και ελληνικα τετοια sites.Αλλο αυτα.

αν δεν ειναι πουτανα να πουλαει την πραματια της εχει ενα σωρο ψυχολογικα που παλευει να τα μπαλωσει μεσω των 20-30-40 μουνοδουλων στο site-επικεντρο-των-μουνοδουλων που θα της προσφερουν απλoχερα επιβεβαιωση. That's it. Και ας σου λεει οτι σπαει "πλακα", καμια νορμαλ γυναικα χωρις σοβαρα προβληματα δε θα καθοταν εδω να ποσταρει πρωι/βραδυ. Και σιγουρα δε ψαχνει γαμια να τη γαμησει και Καζανοβα ιντερνετικο να τη φλερταρει. Αυτα τα βρισκει ακομα και στο φατσοβιβλιο.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν ειπα τι μια γυναικα που μπαινει εδω θα πρεπει κ να ψαχνεται απαραιτητα...σιγουρα υπαρχουν ενα σωρο σαιτς αν θελει να το κανει...αλλα εγω αναφερθηκα οτι για να μπαινει εδω μεσα κ να παιρνει μερος στις συζητησεις τοτε το φυσιολογικο θα ηταν να ειναι open mind κ ανοιχτη σε προ(σ)κλησεις

Επισκέπτης
Βεβαια! Εμεις με τον πορνικο τροπο ζωης μας απαξιωνουμε την καταναλωτικη νεοτροπια των συγχρονων φεμηνιστριων ελεηνιδων!

ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..... ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ!!!!! ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!  Με επιβεβεωσε για αλλη μια φορα ο ιποτης!

ναι γιατι ξεροχυνουμε να γαμαμε σε βρωμερα δωματια με κατσαριδες,το πρεζονι να βαραει πρεζα κατω απο το παραθυρο που εγω γαμαω και να μας χτυπαει η τσατσα η ο τσατσος αδερφη την πορτα για να τελειωνουμε...  ηδιλιακα καταγωγια επιδεις να μας φιλοξενουνε τα σαββατοβραδα οταν οι πυρφοροι κερνανε στα μπουζουκια.. καραγουσταρουμε και ξεροχυνουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ακους ιποτη τα ελεγα ολα αυτα σε ενα συναδερφο μου στην δουλεια και με κοροιδευε με την ελεηνιδα φωκια του. που ετσι οπως ειναι να την καμαρωνει ο ξεφτυλας! θα στα πω και απο κοντα...  οταν θα ξανα παμε να κατρακιλησουμε στο βουρκο της λατρεμενης μας πιατσας!  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ναι,εχω πιασει εδω μεσα με θηλυκα μελη κουβεντα κ εχω επιχειρησει να τις γνωρισω αν μου τραβηξουν το ενδιαφερον...δεν ειναι κατι κακο νομιζω...με γυναικα θελησα να συναναστραφω,οχι με πουστη...με ποιο σκεπτικο ομως...?λεω οτι για να υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν το σαιτ μας θα πρεπει να ειναι ανοιχτομυαλα ατομα,θα πρεπει να γουσταρουν το φλερτ,το καμακι με την καλη εννοια,τον ερωτα,το σεξ σε αντιθεση με ολες αυτες τις χαζομουνες που ειναι εξω στη ζωη...απ'οτι διαπιστωσα ομως τα εν λογω θηλυκα ειναι πιο υποκριτριες κ απο αυτες που κυκλοφορουν εξω κ το παιζουν μυξοπαρθενες...δεν μπορεις να εχεις κυρα μου 10000 posts,να ξημεροβραδυαζεσαι εδω μεσα,να διαβαζεις για πουτσους κ γαμησια κ να εισαι αρνητικη στο παιχνιδι...δειξε οτι το εχεις μεσα σου για να μπαινεις εδω,αλλιως τζους....δεν ειμαι αρνητικος στη συναναστροφη με ωριμα,παιχνιδιαρικα θηλυκα που ξερουν τι θελουν κ τι ζητανε...ειμαι κατα της μουνοδουλιασης,αλλα δεν αρνουμαι τις γυναικες απο τη ζωη μου κ δεν επιχειρω να την βγαλω μονο με πουτανες...τετοιες σωστες γκομενες,αν υπαρχουν σιγουρα δεν υπαγονται στη επωνυμια...ελλεηνιδες...κ αν συναντησω καποια πρωτος θα της βγαλω το καπελο...εχω συναντηση κατα καιρους,αλλα ελαχιστες...οι υπολοιπες ομως που ειναι?ακομα κ δω μεσα κρατανε τον κρινο μαζι με το ευαγγελιο στο χερι,ενω το μουνι τους σταζει κ ονειρευεται την κολαση...αυτο δεν γουσταρω μαγκες...την υποκρισια,γι'αυτο ανοιξα αυτο το topic...αν ξερει καποιος ας μου πει πως μπορω να θεσω ψηφοφορια για να προχωρησω στο επομενο βημα

Απο την στιγμη που ζηταγες τηλεφωνα και γνωριμιες εδω μεσα, πως γινεται να θες να φυγουν οι γυναικες απο το site? Αν σου καθοταν φαση, θα γαρφες αυτο το thread? Δεν νομιζω αδερφε. Οπως δεν νομιζω οτι και το 80% οσων γραφει για 'ελλεηνιδες' και τα ρεστα, δεν θα τα ξεχναγε καπακι οσα ελεγε, αν του καθοταν ενα ωραιο γυναικακι σημερα-αυριο.
Προς τι το μισος και ο σπαραγμος με το αντιθετο φυλο εδω μεσα? Εσυ πουτσα θες να ριξεις, αυτες πουτσα θελουν να φανε(εστω και με αμοιβη)...ε δεν τα βρισκετε καπου στην μεση? Μπρος στην πουτσα αλλωστε τι να τα κανεις τα μιση  :grin:

Επισκέπτης
Απο την στιγμη που ζηταγες τηλεφωνα και γνωριμιες εδω μεσα, πως γινεται να θες να φυγουν οι γυναικες απο το site? Αν σου καθοταν φαση, θα γαρφες αυτο το thread? Δεν νομιζω αδερφε. Οπως δεν νομιζω οτι και το 80% οσων γραφει για 'ελλεηνιδες' και τα ρεστα, δεν θα τα ξεχναγε καπακι οσα ελεγε, αν του καθοταν ενα ωραιο γυναικακι σημερα-αυριο.
Προς τι το μισος και ο σπαραγμος με το αντιθετο φυλο εδω μεσα? Εσυ πουτσα θες να ριξεις, αυτες πουτσα θελουν να φανε(εστω και με αμοιβη)...ε δεν τα βρισκετε καπου στην μεση? Μπρος στην πουτσα αλλωστε τι να τα κανεις τα μιση  :grin:

Τυπε μπορουμε να γαμησουμε ελεηνιδες και μουναρες οπως λες απλα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕ... Ολες ειναι ιδιες και εχουνε μονο μια τακτικη το χρημα! οσο ποιο ομορφη ειναι τοσο το κασε ανεβαινει.. απλα! οπως και στις επαγγελματιες πουτανες. απλα η ΕΛΕΗΝΙΔΑ,ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΑ,ΚΑΡΙΟΛΑ δεν ξερεις ποσα θα σου φαει και ποσο θα ξεφυγει το μπατζετ!  Ο πακιστανος με τα μαυρα λευτα σε λιγο καιρο που θα γαμαει την ελεηνιδα θα τριβεις τα ματια σου, και θα λες τελικα ο κωρονακης ειχε δικιο καποτε.
Αλλα δεν της εχω ποιο πανω απο το να γαμιονται με πακιστανια οι φεμηνιστριουλες,ελεηνιδουλες....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και ας σου λεει οτι σπαει "πλακα", καμια νορμαλ γυναικα χωρις σοβαρα προβληματα δε θα καθοταν εδω να ποσταρει πρωι/βραδυ.

Για τα αντρικά μέλη που ξημεροβραδιάζονται εδώ και τους πετυχαίνεις σε κάθε θρεντ ποια είναι η γνώμη σου; Είναι φυσιολογικά άτομα με ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή; Ή μόνο για τις γυναίκες ισχύει αυτό;

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε μπορουμε να γαμησουμε ελεηνιδες και μουναρες οπως λες απλα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕ... Ολες ειναι ιδιες και εχουνε μονο μια τακτικη το χρημα! οσο ποιο ομορφη ειναι τοσο το κασε ανεβαινει.. απλα! οπως και στις επαγγελματιες πουτανες. απλα η ΕΛΕΗΝΙΔΑ,ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΑ,ΚΑΡΙΟΛΑ δεν ξερεις ποσα θα σου φαει και ποσο θα ξεφυγει το μπατζετ!   Ο πακιστανος με τα μαυρα λευτα σε λιγο καιρο που θα γαμαει την ελεηνιδα θα τριβεις τα ματια σου, και θα λες τελικα ο κωρονακης ειχε δικιο καποτε.
Αλλα δεν της εχω ποιο πανω απο το να γαμιονται με πακιστανια οι φεμηνιστριουλες,ελεηνιδουλες....

τι εμμονη ειναι αυτη με τους πακιστανους ρε φιλε  :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για τα αντρικά μέλη που ξημεροβραδιάζονται εδώ και τους πετυχαίνεις σε κάθε θρεντ ποια είναι η γνώμη σου; Είναι φυσιολογικά άτομα με ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή; Ή μόνο για τις γυναίκες ισχύει αυτό;
Αν θέλεις να πεις κάτι πες το ευθέως κ μην αφήνεις υπονοούμενα πλαγίως. :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης

Mια χαρα προσωπικη ζωη εχουμε και την εμπλουτιζουμε και απο το bourdela.com  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: καθως ενημερονομαστε και κανουμε και το αγαπημενο μας χομπυ,τροπος ζωηε να γαμαμαι  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  αλλοι κερνανε χοντρες φωκες ποτα στα clubakia και το βραδυ παιζουνε το πουλι τους! Αυτο που απολυτα φυσιολογικο!!!  Μια γυναικα δεν εχει θεση εδω μεσα να ξημερωβραδιαζεται, ειναι σαν να μπαινει ενας ανδρας  στο forum του super κατερινα και να ποσταρει ολη μερα αυτο ειναι το λιγοτερο αρρωστο!  οι γυναικες να παρουνε πουλο απο εδω μεσα η στην τελικη να παρουνε την θεση που τους αξιζει.. Αυτο το site ειναι αφιερομενο στους ανδρες αποκλειστικα! η γυναικες και ειδικα οι ελεηνιδο-φεμηνιστριες καλητερο θα ηταν να πανε σε καμια τουαλετα να μαζεψουνε τα σκατα μας.  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα δεν είχα εσένα στο νου μου, αλήθεια
το χω δηλώσει. δεν είμαι νορμαλ....
αλλά να μου τη λέει και ο κορονάκης ο διάδοχος του πιτσιλιστή που παντρεύτηκε και έγινε πυρφόρος ε χάθηκε η μπάλλα.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mια χαρα προσωπικη ζωη εχουμε και την εμπλουτιζουμε και απο το bourdela.com  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: καθως ενημερονομαστε και κανουμε και το αγαπημενο μας χομπυ,τροπος ζωηε να γαμαμαι  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  αλλοι κερνανε χοντρες φωκες ποτα στα clubakia και το βραδυ παιζουνε το πουλι τους! Αυτο που απολυτα φυσιολογικο!!!  Μια γυναικα δεν εχει θεση εδω μεσα να ξημερωβραδιαζεται, ειναι σαν να μπαινει ενας ανδρας  στο forum του super κατερινα και να ποσταρει ολη μερα αυτο ειναι το λιγοτερο αρρωστο!  οι γυναικες να παρουνε πουλο απο εδω μεσα η στην τελικη να παρουνε την θεση που τους αξιζει.. Αυτο το site ειναι αφιερομενο στους ανδρες αποκλειστικα! η γυναικες και ειδικα οι ελεηνιδο-φεμηνιστριες καλητερο θα ηταν να πανε σε καμια τουαλετα να μαζεψουνε τα σκατα μας.  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
και ποιός είσαι εσύ ρε γύφτο να κρίνεις τις επιλογές του κάθε μαλάκα που μπαίνει εδώ μέσα;
και πρόσχε μη σε πετύχω πουθενά σε καμμιά κωλομπαρότσαρκα με το άλλο το πουστράκι την αδυναμία μου τον ιπποτη θα τρέχεις μέχρι να ξημερώσει.  :grin:

Επισκέπτης
και ποιός είσαι εσύ ρε γύφτο να κρίνεις τις επιλογές του κάθε μαλάκα που μπαίνει εδώ μέσα;
και πρόσχε μη σε πετύχω πουθενά σε καμμιά κωλομπαρότσαρκα με το άλλο το πουστράκι την αδυναμία μου τον ιπποτη θα τρέχεις μέχρι να ξημερώσει.  :grin:

Ρε μαλάκα, πες μου πως ασχολείσαι σοβαρά τώρα με τον κορωνάκι να μαδήσω τις μασχάλες μου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μαλάκα, πες μου πως ασχολείσαι σοβαρά τώρα με τον κορωνάκι να μαδήσω τις μασχάλες μου..
μαλάκα απο τότε που μπήκε ο αύγουστος με έχει πιασει απιστευτη όρεξη για μαλακοκαβλάντισμα και πιρφόριασμα.  :grin:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom