το να παιζοντουσταν φασεις μεταξυ αρσενικων κ θηλυκων μελων εδω μεσα θα ταν το πλεον καταλληλο...κανεις τοτε δεν θα ζητουσε την απομποπη τους κ το κραξιμο τους...αλλα ζουμε στην ελλαδα,οπου ακομα κ σε ενα σαιτ η καθεμια βγαζει τον κομπλεξισμο της κ φορα τη μασκα της υποκρισιας που εχει μαθει να φορα κ εξω...οπως ειπα εχω μιλησει με μελη γυναικες εδω μεσα,ποτε δεν εχω ομως παρακαλεσει η γλυψει καμια...καταλαβα ομως πια οτι ειναι ανωφελο...κ γι'αυτο εθεσα αυτο το θεμα...επειδη μερικοι ειπαν οτι καμια δεν θα θελε να βγει με καποιον που θα μπαινε σε ενα τετοιο σαιτ κ θα γραφε για γαμησια κ μπουρδελα...καταρχας,δεν γραφουμε ολα τα μελη για τετοια μονο...πολλοι απο μας θιγουμε θεματα ταμπου με εξυπνες προτασεις κ αποψεις που καθε παρεα θα ηθελε να τα συζητησει εξω,αλλα πολλοι δεν τολμανε...οι ελλεηνιδες να ξερετε ως οντα εκφυλα γουσταρουν τυπους σαν εμας...γουσταρουν να ξεφυγουν απο τον χαρτογιακα φλωρο που σερνουν απο τη μυτη για να τις παντρευτει η ακομα χειροτερα κανα ψευτοαληταμπουρα που τους πουλαει χαιλικια κ φυκια για μεταξωτες κορδελες...γουσταρουν την προστυχια κ το σεξ...απλα ο ψευτοπουριτανισμος τους δεν τις αφηνει να εκδηλωθουν κ να τολμησουν...ειμαι σιγουρος οτι πολλες την ωρα που διαβαζουν τα topics εχουν κατεβασει το βρακι τους κ τριβουν την υγραμενη τους κλειτορειδα...μην υποτιματε τα μελη του μπουρδελα λοιπον...τα μελη του μπουρδελα εκτος απο καποιους λακαμαδες νομιζω ως επι των πλειστων ειναι αξιολογα...εχουν ριξει τις μασκες της υποκρισιας κ των ταμπου που βλεπεις εξω στην κοινωνια...ειναι πολυ πιο προχωρημενα κ οpen mind ατομα που καθε θηλυκο θα θελε στο κρεβατι του,αλλα συγχρονως δεν τολμα γιατι τους δημιουργουν ανασφαλεια κ ως γνωστον μια γυναικα παντα θελει να ελεγχει την κατασταση