Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παλι ξεφυγαμε! το βασειλειο μας ειναι φτιαγμενο μονο για αντρες! καθε γυναικα που μπαινειητε εδω ητε στα κανονικα μπουρδελα πρεπει να ειναι αποκληστικα πορνη κατ επαγγελμα. οι φεμηνιστο ελεηνιδες να παρουνε ενα ωραιοτατο πουλο και να εξαφανηστουνε! Δεν προσφερουνε απολητως τιποτα ειναι ΜΙΑΣΜΑΤΑ...  ΞΕΦΤΥΛΕΣ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παλι ξεφυγαμε! το βασειλειο μας ειναι φτιαγμενο μονο για αντρες! καθε γυναικα που μπαινειητε εδω ητε στα κανονικα μπουρδελα πρεπει να ειναι αποκληστικα πορνη κατ επαγγελμα. οι φεμηνιστο ελεηνιδες να παρουνε ενα ωραιοτατο πουλο και να εξαφανηστουνε! Δεν προσφερουνε απολητως τιποτα ειναι ΜΙΑΣΜΑΤΑ...  ΞΕΦΤΥΛΕΣ....

σε ξεπερασα γουσταρω σεβαλιε ειναι και πολιτικοποιημενος και λεει το γκεγκε με γρεζι στην φωνη  :rockon:

Επισκέπτης
ΕRINAL.. εμεις τον πουτσο μας δεν τον βαζουμε σε λερομενα μουνια... και οταν λεω λερωμενα δεν ενοω μονο στο σωμα...  τραβα βρες ενα πακιστανο η κανενα κωλογερο να σε συντιρει με τα λευτα του και να σου κανει πυρφοριλικια και κλασε μας τα αρχιδια..

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
το να παιζοντουσταν φασεις μεταξυ αρσενικων κ θηλυκων μελων εδω μεσα θα ταν το πλεον καταλληλο...κανεις τοτε δεν θα ζητουσε την απομποπη τους κ το κραξιμο τους...αλλα ζουμε στην ελλαδα,οπου ακομα κ σε ενα σαιτ η καθεμια βγαζει τον κομπλεξισμο της κ φορα τη μασκα της υποκρισιας που εχει μαθει να φορα κ εξω...οπως ειπα εχω μιλησει με μελη γυναικες εδω μεσα,ποτε δεν εχω ομως παρακαλεσει η γλυψει καμια...καταλαβα ομως πια οτι ειναι ανωφελο...κ γι'αυτο εθεσα αυτο το θεμα...επειδη μερικοι ειπαν οτι καμια δεν θα θελε να βγει με καποιον που θα μπαινε σε ενα τετοιο σαιτ κ θα γραφε για γαμησια κ μπουρδελα...καταρχας,δεν γραφουμε ολα τα μελη για τετοια μονο...πολλοι απο μας θιγουμε θεματα ταμπου με εξυπνες προτασεις κ αποψεις που καθε παρεα θα ηθελε να τα συζητησει εξω,αλλα πολλοι δεν τολμανε...οι ελλεηνιδες να ξερετε ως οντα εκφυλα γουσταρουν τυπους σαν εμας...γουσταρουν να ξεφυγουν απο τον χαρτογιακα φλωρο που σερνουν απο τη μυτη για να τις παντρευτει η ακομα χειροτερα κανα ψευτοαληταμπουρα που τους πουλαει χαιλικια κ φυκια για μεταξωτες κορδελες...γουσταρουν την προστυχια κ το σεξ...απλα ο ψευτοπουριτανισμος τους δεν τις αφηνει να εκδηλωθουν κ να τολμησουν...ειμαι σιγουρος οτι πολλες την ωρα που διαβαζουν τα topics εχουν κατεβασει το βρακι τους κ τριβουν την υγραμενη τους κλειτορειδα...μην υποτιματε τα μελη του μπουρδελα λοιπον...τα μελη του μπουρδελα εκτος απο καποιους λακαμαδες νομιζω ως επι των πλειστων ειναι αξιολογα...εχουν ριξει τις μασκες της υποκρισιας κ των ταμπου που βλεπεις εξω στην κοινωνια...ειναι πολυ πιο προχωρημενα κ οpen mind ατομα που καθε θηλυκο θα θελε στο κρεβατι του,αλλα συγχρονως δεν τολμα γιατι τους δημιουργουν ανασφαλεια κ ως γνωστον μια γυναικα παντα θελει να ελεγχει την κατασταση

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
με επαγγελματιες δεν πιανεται...πες μας φασεις ανωνυμα να καταλαβουμε...κ μενα μου ειχε κανει μια γκομενα απο μονη της friend request,αλλα μετα εξαφανιστηκε...νομιζω το παιχνιδι ειναι λιγο πολυ σικε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με επαγγελματιες δεν πιανεται...πες μας φασεις ανωνυμα να καταλαβουμε...κ μενα μου ειχε κανει μια γκομενα απο μονη της friend request,αλλα μετα εξαφανιστηκε...νομιζω το παιχνιδι ειναι λιγο πολυ σικε

δε μιλαω για επαγγελματιες....τι φασεις να πω? ειναι γνωστο οτι πολλα μελη βρισκονται μεταξυ τους...ακομα πιο γνωστο ειναι οτι καποια μελη εχουν γαμηθει μεταξυ τους...

Aπο το πολυ ουουουου  που εκανεs, ελπιζω να μην χτυπησε :thefinge:

και λιγο ξυλο δε βλαπτει :birdman:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ποιος σου ειπε οτι αυτο δε γινεται? :think:
εχει πεσει σεξ....ουυυυυυυ....
Θυμασαι που εβρεχε και τρεξαμε κατω απο τα κεραμμυδια,
που με μιας γονατισες και μου εγλυφες τα αρχιδια;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θυμασαι που εβρεχε και τρεξαμε κατω απο τα κεραμμυδια,
που με μιας γονατισες και μου εγλυφες τα αρχιδια;

απο την πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω...
και σαν εσυ δε μ' απαντας σου κατουρω τον τοιχο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δε μιλαω για επαγγελματιες....τι φασεις να πω? ειναι γνωστο οτι πολλα μελη βρισκονται μεταξυ τους...ακομα πιο γνωστο ειναι οτι καποια μελη εχουν γαμηθει μεταξυ τους...

και λιγο ξυλο δε βλαπτει :birdman:

Χρησιμοποιειs ομωs κατι ρηματα...Εισαι ωμη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και κυνικη επισης...
δε θυμασαι εσυ απο τα παλια τις σχεσεις του φορουμ? δε μιλαω για το ωμο και κυνικο σεξ... ;)

Ειμαι βουβοs ....Δεν μιλαω, δεν ακουω....αβαβαω απαπαω  ΔΞ/ΔΓ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
απο την πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω...
και σαν εσυ δε μ' απαντας σου κατουρω τον τοιχο...
κανονισε μοναχα μην σε πετυχω
θα σε ακουνε οι γειτονοι σε στερεοφωνικο ηχο... :fuck2:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενσωματωμενεs σε μια..........Αν κι εδω που τα λεμε,  φημεs μονο υπαρχουν
Αν εσυ ησουν μπροστα, αυτο τ αλλαζει ολα

ε...καποια τα ξερω απο πρωτο χερι...δεν ειχα σταθει μονο στις φημες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom