Νέα

Το Champions League και η "super league"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ποια σουπερ λιγκα ρε παιδια !!!

Ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΙΑ :cussing:

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ποια σουπερ λιγκα ρε παιδια !!!

Ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΙΑ :cussing:

ελα ρε!!  8) οχι και μαλακια! δεν ειδες μπαλαρα χθες στις 7 στο νετ? παιζανε δυο απο τις καλυτερες ομαδες στην ευρωπη!  :cheesy:
το πρωτο ημιχρονο δε ξεκινησε καλα αλλα στο δευτερο τακουνακια, ψαλιδακια, ντριπλες, δοκαρια, ενα-δυο, ενα-τρια  :grin: χαθηκε η μπαλα ρε..........ακομα την ψαχνουνε.. την ειδε κανεις???

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Μ' αυτη τη Ρομα τι γινεται ρε παιδια? 4 στην σαχτιορ στο πρωτο ματς... 4 στην παρμα εκτος εδρας!!! λετε να συνεχισει το σερι με βαλενθια ή θα περιμενει τον ολυμπιακο?? :)

Επισκέπτης
μαγκες ας καταλαβουμε επιτελους οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι σε νηπιακο σταδια !!!γηπεδα δεν υπαρχουν,υποδομες μηδεν,διαιτητες απαραδεκτοι και ανικανοι,παραγοντες λαμογια,επεισοδια με σπασμενα αυτοκινητα και ενιοτε κεφαλια!!!αυτα ειναι τα χαλια μας παιδια!!!δυστυχως!!!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
πειτε κανα κουπονι ρε αχαριστοι! αντε ρε μονοφαγαδες!
ολα για παρτι σας τα κρατατε? ε και πουστε... οχι κουβα παλι ε...    :-)

Επισκέπτης
1 τη Σαχταρ.Σιγουρα φραγκα(αν και γαβρος.....)

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
1 Σαχτάρ και μην το πολυσκέφτεσαι, εκτός κι αν ο γεροκόκκαλης κανονίσει να γίνουνε τράμπες: νίκη του γαύρου εκεί και ήττα εδώ......όλα παίζονται. Συνεπώς 1 δεδομένου ότι ο πρόεδρος δεν έχει κάνει κονέ...

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Περιεργα παιχνιδια εχει μαγκες, μην χωθειτε πολυ αυτην την εβδομαδα. Ακομα και το "σιγουρο" της Σαχταρ ειναι επικινδυνο γιατι ειναι πολυ απροβλεπτη ομαδα. Με τη Ρομα στη Ρωμη, ειχε την κατοχη 60 λεπτα και 2-3 φοβερες ευκαιριες και μετα εφαγε 4. Ποιος ξερει τι μπορει να γινει αν ταμπουρωθει ο Ολυμπιακος οπως λενε οι ειδησεις. Ψηνομαι να παιξω 2πλο την Αντερλεχτ γιατι ειναι καλη στις αντεπιθεσεις και μολις διαβασα οτι εκτος του Εμερσον που ειναι τραυματιας και του Ζηκου που αποκλειεται να βγαλει 2ο ματς σε 3 μερες, εμεινε εξω και ο Ιβιτς και ετσι στο κεντρο της η ΑΕΚ θα ξεκινησει με Τοζερ - Χετεμάι. Αν αληθευει αυτο δεν βλεπω να παιρνει ουτε το Χ η ΑΕΚ

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Η Σαχταρ ειναι πολυ επικινδυνη ομαδα !!

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Παίδες μη χαλάτε άδικα τα λεφτά σας σε "ύποπτα" ματς. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι να κερδίσει η Ρεάλ του 1.20 για πολλούς και διάφορους λόγους.
1. Έκανε ήδη μια ήττα
2. Επειδή μάλλον η Λυών θα είναι πρώτη θέλει να εξασφαλίσει την πρίκριση
3. Από τη Ντιναμό λείπουν βασικοί παίκτες
4. Η Ντιναμό έφαγε 4 στην έδρα της από τη Στεάουα...
Συνολικά έχει καλύτερο σύνολο και παίζει μπάλα 7 σκαλιά παραπάνω από τους Ρουμάνους.
Θα μου πείτε 1.20???????
ΝΑΙ κύριοι 1.20. Αν ποντάρετε στο διπλό της Λυών του 1,80 και έρθει Χ, θα χάσετε το κεφάλαιο που ποντάρατε. Αν πάρετε όμως το 1,20 της Ρεάλ, θα κρατήσετε το καφάλαιό σας αυξημένο κατά 20%. Δεν κατάλαβα τους τα χρωστάμε να τους τα δίνουμε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παιδια πιο σιγουρο ακομα και απο την ηττα του ολυμπιακου και την νικη της ρεαλ εχω το διπλο της μαντσεστερ στο ντα λουζ!καταλαβαινετε ολοι φυσικα τον λογο!!!!!!!!fernando santos!!!!!!!!!!!!εγγυηση για το διπλο(πιο μαλακοκαυλη προπονητη απο αυτον δεν εχω ξαναδει!)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Λανς - Εθνικός ʼχνας 1 @ 1.15 (πρώτο παιγνίδι 0-0)
Μέταλουργκ - ΠΑΟ 2 @ 1.65 (είναι πολλά τα λεφτά, ʼρη...)

Το σύνολο, περίπου 2. Για 180 λεπτά κάποιοι άλλοι τρέχουν, για να διπλασιάσετε εσείς τα λεφτά σας :)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και, επειδή, κανείς δεν εμποδίζει τα στησίματα στην κανονική διάρκεια, εφόσον υπάρχει και παράταση ;), δοκιμάστε ως κάλυψη στο προηγούμενο, το εξής:

Λανς - Εθνικός ʼχνας 0-0 @ 12.00
Μέταλουργκ - ΠΑΟ 1-1 @ 6.50
Ηρακλής - Βίσλα 0-1 @ 8.50

Σε σύστημα 1-2-3 (7 στήλες) με 1 ευρώ ανά στήλη, παίρνετε πίσω γύρω στα 900 κατοσταρικάκια (τρίωρη πίπα από τη Sally, μασάζ από την Ιρίνα, και τα υπόλοιπα ενέσιμες βιταμίνες από το Μπακάκο) ;)

Υ.Γ. Θα σας φτιάξω, ρε! :)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Θα παίξω 200 ευρώ στο διπλό του Ολυμπιακού (αν τα χάσω δεν παίρνω Μόνικα), αν κερδίσω παίρνω Μόνικα και δώρο 3ώρη πίπα από Sally.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Θα παίξω 200 ευρώ στο διπλό του Ολυμπιακού (αν τα χάσω δεν παίρνω Μόνικα), αν κερδίσω παίρνω Μόνικα και δώρο 3ώρη πίπα από Sally.

Στη θέση σου, αν το'χανα, θα ζήταγα τρίωρη πίπα απ' το Σόλιντ ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

οι πιθανοτητες για να κερδισει ο ολυμπιακος αυριο ειναι οσες πιθανοτητες εχω εγω αυτην την στιγμη να εκσπερματωσω μεσα σε 1 λεπτο 25000 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
οι πιθανοτητες για να κερδισει ο ολυμπιακος αυριο ειναι οσες πιθανοτητες εχω εγω αυτην την στιγμη να εκσπερματωσω μεσα σε 1 λεπτο 25000 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

Οι πιθανότητες να εκσπερματώσει η Σαχτιόρ σε 90 λεπτά τουλάχιστον 1 φορά είναι πάντως 55% (απόδοση 1.85) :)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μπαλα ειναι ρε παιδια, ποτε δεν ξερεις ειδικα οταν παιζουν 2 απροβλεπτες ομαδες. Κι εγω παντως αμφιβαλω στο οτι το πρωτο 2πλο του Ολυμπιακου στο CH.L.  θα γινει με ουκρανικη η ρωσικη ομαδα. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Μηπως η Μεταλουργκ Ζαποριζια ειχε μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρει ισοπαλια απο τον ΠΑΟ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom