Νέα

Τοξικοί συνάδελφοι...αντιμετώπιση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Oταν εμαθα γκουγκλαροντας για την forex (συγκεκριμενα με πηρε τηλεφωνο ενα αγνωστο νουμερο με κωδικο βρεττανιας για...ενημερωση κι ετσι πηρα αφορμη να το ψαξω) σηκωθηκε η τριχα μου, αναρωτηθηκα ποιος ασχολειται με τετοια.
Εκανα το λαθος να το πω σε εναν φιλο.
Ο οποιος κατεβαζοντας το κεφαλι, μου εκμυστηρευθηκε οτι εχει ριξει 5 χιλιαρικα στην forex και ειναι ολη μερα στο κινητο για να βλεπει την εξελιξη.
Εμεινα παγωτο.
Άλεξ, έφτιαξα πρόσφατα το τεχνικό μέρος εξώδικου για πελάτη της δικηγόρου μου. Ο τύπος έβαλε κ έχασε φυσικά 35.000 ακριβώς στους 3 μήνες.
Είναι δύσκολη υπόθεση γιατί είναι νομότυποι σε όλα. Ο άλλος ήταν μαλάκας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλεξ, έφτιαξα πρόσφατα το τεχνικό μέρος εξώδικου για πελάτη της δικηγόρου μου. Ο τύπος έβαλε κ έχασε φυσικά 35.000 ακριβώς στους 3 μήνες.
Είναι δύσκολη υπόθεση γιατί είναι νομότυποι σε όλα. Ο άλλος ήταν μαλάκας
Εννοειται οτι ειναι νομοτυποι, απο οσο εχω καταλαβει. Προφανως το ολο σκηνικο "παταει" στον εγωισμο καποιων, που θεωρουν οτι ειναι πιο εξυπνοι απο καποιους αλλους και μπορουν να τα καταφερουν. Και εν τελει συντριβονται.
Ελπιζω ο φιλος μου να χασει μονο τις 5 χιλιαδες αλλά ακουω να μου λεει οτι μαλλον θα ριξει άλλα 5

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Oταν εμαθα γκουγκλαροντας για την forex (συγκεκριμενα με πηρε τηλεφωνο ενα αγνωστο νουμερο με κωδικο βρεττανιας για...ενημερωση κι ετσι πηρα αφορμη να το ψαξω) σηκωθηκε η τριχα μου, αναρωτηθηκα ποιος ασχολειται με τετοια.
Ο οποιος κατεβαζοντας το κεφαλι, μου εκμυστηρευθηκε οτι εχει ριξει 5 χιλιαρικα στην forex και ειναι ολη μερα στο κινητο για να βλεπει την εξελιξη.
Εμεινα παγωτο.

forex ειναι ολα, οι επενδυσεις γενικα στις ισοτιμιες
Εσυ προφανως αναφερεσαι σε συγκεκριμενη εταιρια που την λενε forex?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πιθανον. Δεν ξερω. Ενιωσα τοση απεχθεια για το ζητημα αυτο ερευνωντας, που υποσυνειδητα αρνηθηκα να καταχωρησω περισσοτερες πληροφοριες στον εγκεφαλο μου

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Εννοειται οτι ειναι νομοτυποι, απο οσο εχω καταλαβει. Προφανως το ολο σκηνικο "παταει" στον εγωισμο καποιων, που θεωρουν οτι ειναι πιο εξυπνοι απο καποιους αλλους και μπορουν να τα καταφερουν. Και εν τελει συντριβονται.
Ελπιζω ο φιλος μου να χασει μονο τις 5 χιλιαδες αλλά ακουω να μου λεει οτι μαλλον θα ριξει άλλα 5
Να τον αποτρέψεις.  Τα 5 τα έχει ήδη χάσει κ δεν το ξέρει. Θα το δει όταν θα του κλείσουν τις θέσεις. Επίσης στις πλατφόρμες δεν υπάρχει αντισυμβαλλόμενος, αφού δεν είναι κανονική αγορά. Αν κερδίσεις σε πληρώνει ο  broker που σου άνοιξε τον κωδικό. Από τα δικά του λεφτά.. Ποσο πιθανό το βλέπεις αυτό; Να μοιράζουν χιλιάρικα στους άμπαλους;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος για να πλουτισει καποιος σημερα ειναι τα buy options (με κανεναν θεο sell)
Εχει πλουτισει κοσμος και κοσμακης απο αυτα.
Θελει ομως καλη γνωση, προσβαση, καποιο κεφαλαιο για αρχη (οχι μεγαλο) και τυχη
Μοιαζουν με στοιχημα οπου βαζεις λιγα λεφτα και αν κατσει εκατσε (δεν υπαρχει οριο στα κερδη) κι αν χασεις χανεις μονο το ποσο που επαιξες

Πχ αγοραζεις για 200 ευρω ενα call option της πειραιως για του χρονου τον Δεκεμβριο με strike τιμη στα 5 ευρω, αν γινει ξεσπασμα και παει στα 7-8 ευρω θα βγαλεις πολλα χιλιαρικα, αν βαλεις 1-2000 μπορει να βγαλεις και 50.000 κλπ

Αν δεν ξεπερασει τα 5 ευρω, θα χασεις απλα τα 200 ευρω, η τα 1000-2000 που εβαλες

Σε καμια περιπτωση τα 35.000 που μπορει να χασεις απο μετοχες, ειδικα αν εχουν μοχλευση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να τον αποτρέψεις.  Τα 5 τα έχει ήδη χάσει κ δεν το ξέρει. Θα το δει όταν θα του κλείσουν τις θέσεις. Επίσης στις πλατφόρμες δεν υπάρχει αντισυμβαλλόμενος, αφού δεν είναι κανονική αγορά. Αν κερδίσεις σε πληρώνει ο  broker που σου άνοιξε τον κωδικό. Από τα δικά του λεφτά.. Ποσο πιθανό το βλέπεις αυτό; Να μοιράζουν χιλιάρικα στους άμπαλους;
Καταλαβα. Θα προσπαθησω να του το εξηγησω αν και ειναι ξεροκεφαλος

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Forex είναι οι αγορά συναλλάγματος. Υπάρχουν κ τα CFD που είναι στοιχήματα στις μετοχές. Υπάρχουν διάφορες εταιρίες που συνεργάζονται με τις πλατφόρμες που υπάρχουν κ τους βάζουν κ παίζουν εκεί. Συνηθισμένη μόχλευση, 30 φορές.
Δηλ. στα 100€ τα 3,3€ είναι τα δικά σου. Με μια μικρή κίνηση της αγοράς, -3% πχ πας στο -100% κατευθείαν

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος για να πλουτισει καποιος σημερα ειναι τα buy options (με κανεναν θεο sell)
Μοιαζουν με στοιχημα οπου βαζεις λιγα λεφτα και αν κατσει εκατσε (δεν υπαρχει οριο στα κερδη) κι αν χασεις χανεις μονο το ποσο που επαιξες

Πχ αγοραζεις για 200 ευρω ενα call option της πειραιως για του χρονου τον Δεκεμβριο με strike τιμη στα 5 ευρω, αν γινει ξεσπασμα και παει στα 7-8 ευρω θα βγαλεις πολλα χιλιαρικα, αν βαλεις 1-2000 μπορει να βγαλεις και 50.000 κλπ

Αν δεν ξεπερασει τα 5 ευρω, θα χασεις απλα τα 200 ευρω, η τα 1000-2000 που εβαλες

Σε καμια περιπτωση τα 35.000 που μπορει να χασεις απο μετοχες, ειδικα αν εχουν μοχλευση
Τύπε, έχεις κωδικό στο χρηματιστήριο παραγωγών; Επειδή εγώ έχω, αυτά που λες είναι ανοησίες κ δεν υφίσταται καν σαν προϊόν. Ούτε τόσο μακρινές λήξεις υπάρχουν, ούτε τέτοιες τιμές εξάσκησης. Κ συνήθως δεν υπάρχει καν προσφορά. Για του λόγου το αληθές η τρέχουσα εικόνα της Πειραιώς. Βλέπετε πουθενά 5€;
Μην γράφετε για πράγματα που έχετε μαύρα μεσάνυχτα.

Συνημμένα

• EC7F4E21-C5BB-4217-AFE6-FC42C94776C7.png
    EC7F4E21-C5BB-4217-AFE6-FC42C94776C7.png
    695,7 KB · Εμφανίσεις: 51

Επισκέπτης
Εμεινα παγωτο.
κι εμενα με πηρανε

Επισκέπτης

εχει κονομησει η μιση Ελλαδα! που ελεγε κι ο Θεμος

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.031
Πόντοι
206
:spam:

Παντως κατα την γνωμη μου οι παραμετροι ειναι χιλιαδες για να πουμε οτι το Forex ειναι απατεωνες ενω οι μετοχες εχουν μικροτερο ρισκο. Και στα 2 ειναι ο παραγοντας ανθρωπος που θα καθορισει αν θα βγαλει καποιος η θα χασει μακροπροθεσμα.

Κρατωντας μετοχες μπορει και να τα χασεις ολα (στη συγκεκριμενη μετοχη) αν ας πουμε βαρεσει κανονι βλεπε Thomas Cook.

Στις περιπτωσεις που αναφερονται για το Forex που τα εχασε ολα ειναι ειτε γιατι δεν ειχε καλο risk/reward strategy με stop loss ειτε γιατι μπηκε το ανθρωπινο συναισθημα μεσα, ειτε με πολυ μεγαλο leverage.

Φυσικα θα ελεγα σε ατομα με γυναικες και παιδια εννοείται μακρια και απο τα 2, γιατι μπαινουν μεσα και αλλοι παραγοντες.

Το μικροτερο ρισκο απο ολα αυτα ειναι τα index funds.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τύπε, έχεις κωδικό στο χρηματιστήριο παραγωγών; Επειδή εγώ έχω, αυτά που λες είναι ανοησίες κ δεν υφίσταται καν σαν προϊόν. Ούτε τόσο μακρινές λήξεις υπάρχουν, ούτε τέτοιες τιμές εξάσκησης. Κ συνήθως δεν υπάρχει καν προσφορά. Για του λόγου το αληθές η τρέχουσα εικόνα της Πειραιώς. Βλέπετε πουθενά 5€;
Μην γράφετε για πράγματα που έχετε μαύρα μεσάνυχτα.

Με ελληνικο χρηματιστηριο δεν ασχολουμαι και ισως εχεις δικιο για την ελλειψη ρευστοτητας.
Δεν ξερω ομως αν αναλαμβανουν οι ιδιες οι τραπεζες-εκδοτες την πωληση με τιμολογηση on demand
Σχετικα με την ληξη, βλεπω οτι υπαρχει παραγωγο για την ΕΤΕ εως και 9-2020
Παρομοια ειναι και για τις αλλες, βαριεμαι να ψαξω ολες τις σελιδες

Ασχολουμαι μονο με εξωτερικο, οπου οι επιλογες ειναι παρα πολλες.
Στη δευτερη εικονα φαινονται οι τελευταιες κινησεις μου, οπου φαινεται ξεκαθαρα αυτο που λεω, οτι στη χασουρα θα χασεις λιγα -οσα εχεις κανονισει απο πριν, ενω στο κερδος δεν υπαρχει ταβανι.
Ο λογαριασμος ειναι demo δεν εχω 520.000, αλλα ξεκινησα με αρχικο 20.000

Ψαξε να δεις τι υποστηριζουν και πραγματικα πλουσιοι του πλανητη για τα παραγωγα. Πολλοι απο αυτους φτιαχτηκαν μονο απο αυτα. Αλλα θελει προσοχη οπως ειπα, γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ, αλλα ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ επειδη το μεγιστο ποσο που μπορεις να χασεις το εχεις επιλεξει απο πριν, ενω στις μετοχες μπορεις να χασεις ολο σου το κεφαλαιο

Συνημμένα

• options2.PNG
    options2.PNG
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • options.PNG
    options.PNG
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 27

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.031
Πόντοι
206
γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ, αλλα ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ επειδη το μεγιστο ποσο που μπορεις να χασεις το εχεις επιλεξει απο πριν, ενω στις μετοχες μπορεις να χασεις ολο σου το κεφαλαιο

Σωστα αυτο ακριβως ειπα και εγω. Τωρα αν ο αλλος παει χωρις να εχει διαβασει, χωρις να ξερει risk ratio, χωρις να εχει κανει DEMO 6 μηνες minimum, λογικο να τα χασει ολα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
:spam:

Παντως κατα την γνωμη μου οι παραμετροι ειναι χιλιαδες για να πουμε οτι το Forex ειναι απατεωνες ενω οι μετοχες εχουν μικροτερο ρισκο. Και στα 2 ειναι ο παραγοντας ανθρωπος που θα καθορισει αν θα βγαλει καποιος η θα χασει μακροπροθεσμα.

Κρατωντας μετοχες μπορει και να τα χασεις ολα (στη συγκεκριμενη μετοχη) αν ας πουμε βαρεσει κανονι βλεπε Thomas Cook.

Στις περιπτωσεις που αναφερονται για το Forex που τα εχασε ολα ειναι ειτε γιατι δεν ειχε καλο risk/reward strategy με stop loss ειτε γιατι μπηκε το ανθρωπινο συναισθημα μεσα, ειτε με πολυ μεγαλο leverage.

Φυσικα θα ελεγα σε ατομα με γυναικες και παιδια εννοείται μακρια και απο τα 2, γιατι μπαινουν μεσα και αλλοι παραγοντες.

Το μικροτερο ρισκο απο ολα αυτα ειναι τα index funds.

Το μικροτερο ρισκο το εχουν τα φθηνα buy options. Ακομη και πολεμοι να γινουν, κταστροφες και καταποντισμοι, εσυ θα χασεις το πολυ τα 100-200 ευρω που εβαλες. Ειναι σαν να παιζεις στοιχημα οτι η μετοχη του facebook πχ τον Ιουνιου του 2020 θα εναι πανω απο τα 200 ευρω
Αν ειναι κατω απο τα 200 ευρω, θα χασεις τα 100 ευρω που εβαλες.
Αν ειναι πανω απο τα 200 ευρω, αναλογα το ποσο πανω θα ειναι,
πχ
Αν ειναι 205  θα κερδισεις 200 ευρω
Αν ειναι 210 θα κερδισεις 400 ευρω
Αν ειναι 220 θα κερδισεις 800 ευρω
Αν ειναι 260 θα κερδισεις 2400 ευρω
Αν ειναι 300 θα κερδισεις 4000 ευρω
Αν ειναι 400 θα κερδισεις 8000 ευρω

ρισκαρεις 100 ευρω ενω δεν υπαρχει ταβανι στο κερδος

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.031
Πόντοι
206
Το μικροτερο ρισκο το εχουν τα φθηνα buy options. Ακομη και πολεμοι να γινουν, κταστροφες και καταποντισμοι, εσυ θα χασεις το πολυ τα 100-200 ευρω που εβαλες. Ειναι σαν να παιζεις στοιχημα οτι η μετοχη του facebook πχ τον Ιουνιου του 2020 θα εναι πανω απο τα 200 ευρω
Αν ειναι κατω απο τα 200 ευρω, θα χασεις τα 100 ευρω που εβαλες.
Αν ειναι πανω απο τα 200 ευρω, αναλογα το ποσο πανω θα ειναι,
πχ
Αν ειναι 205  θα κερδισεις 200 ευρω
Αν ειναι 210 θα κερδισεις 400 ευρω
Αν ειναι 220 θα κερδισεις 800 ευρω
Αν ειναι 260 θα κερδισεις 2400 ευρω
Αν ειναι 300 θα κερδισεις 4000 ευρω
Αν ειναι 400 θα κερδισεις 8000 ευρω

ρισκαρεις 100 ευρω ενω δεν υπαρχει ταβανι στο κερδος

Θα το μελετησω, thanks

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Θα το μελετησω, thanks

Πιστευω αξιζουν πιο πολυ απ ολα.Αλλα θελει προσοχη
Και προς θεου ποτε ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ οπτιον, αυτο ειναι μονο για αυτους που εχουν πολλα λεφτα και θελουν να κανουν τη μπανκα. Μπορεις να καταστραφεις με ενα κακο sell option
Η plus500 εχει πολυ καλες επιλογες παντως να ξερεις

Τεσπα, το κλεινω εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
Χαιρετώ τα πλήθη των τυπάδων αλλά και την τύπισσα Πενταγιώτισσα, όλο και πιο εποικοδομητική. Το φόρουμ περνάει νομίζω την καλύτερη φάση από την ίδρυσή του. Ίσως είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο inclusive στα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα, ένα εργαστήρι αρρενωπότητας με αυτοπεποίθηση. Το μέγα ζήτημα είναι ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στον χώρο εργασίας. Και όπως λεν οι μύστες "αν δεν μπαζώσεις δεν κτίζεις!" ΔΕΝ υπάρχει Βασιλική Οδός!!! Ώσπου να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία, με τα πολλά χρόνια καριέρας καταπίνεις και καταπίνεις και ανέχεσαι. Εν τω μεταξύ, βρες ένα χόμπυ, κάνε γυμναστική, να σε βλέπει ο ήλιος, μην παντρευτείς υπό δύσκολες τέτοιες συνθήκες, και ως νεαρός εργένης ΓΑΜΑΑΑ! και ναι. , γίνε μπουρδελιάρης, είναι μια καλή επένδυση. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ! Γίνε ευσπλαχνικός στους νεώτερους, μάθε τους τη δουλειά, μη μνησικακήσεις για τα περασμένα. Και τότε θα δεις ότι ακόμη και οι τοξικοί θα σε θυμούνται με συγκίνηση αλλά από μακριά γιατί δεν θα αντέξουν παρά λίγους μήνες
:headbang: :2funny: στην φήμη που θα έχεις αποκτήσει αλλά και θα δικαιολογείς κάθε λεπτό στον μαχόμενο χώρο εργασίας.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Χαιρετώ τα πλήθη των τυπάδων αλλά και την τύπισσα Πενταγιώτισσα, όλο και πιο εποικοδομητική. Το φόρουμ περνάει νομίζω την καλύτερη φάση από την ίδρυσή του. Ίσως είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο inclusive στα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα, ένα εργαστήρι αρρενωπότητας με αυτοπεποίθηση. Το μέγα ζήτημα είναι ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στον χώρο εργασίας. Και όπως λεν οι μύστες "αν δεν μπαζώσεις δεν κτίζεις!" ΔΕΝ υπάρχει Βασιλική Οδός!!! Ώσπου να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία, με τα πολλά χρόνια καριέρας καταπίνεις και καταπίνεις και ανέχεσαι. Εν τω μεταξύ, βρες ένα χόμπυ, κάνε γυμναστική, να σε βλέπει ο ήλιος, μην παντρευτείς υπό δύσκολες τέτοιες συνθήκες, και ως νεαρός εργένης ΓΑΜΑΑΑ! και ναι. , γίνε μπουρδελιάρης, είναι μια καλή επένδυση. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ! Γίνε ευσπλαχνικός στους νεώτερους, μάθε τους τη δουλειά, μη μνησικακήσεις για τα περασμένα. Και τότε θα δεις ότι ακόμη και οι τοξικοί θα σε θυμούνται με συγκίνηση αλλά από μακριά γιατί δεν θα αντέξουν παρά λίγους μήνες
:headbang: :2funny: στην φήμη που θα έχεις αποκτήσει αλλά και θα δικαιολογείς κάθε λεπτό στον μαχόμενο χώρο εργασίας.

:hi:

εστω και καθυστερημενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom