Νέα

Το Champions League και η "super league"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά τί? Να το πάρουμε απόφαση πως δεν θα κάνουμε τίποτα στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων? Η Ανόρθωση ή η Δυναμό Τυφλίδας είναι το επίπεδο μας? Γιατί η Μονακό έφτασε στον τελικό και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί?

Το μέγεθος της προσφοράς στον Σαβιόλα δεν ακούστηκε μόνο από οπαδικές εφημερίδες, αλλά και από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, ακόμη κι εδώ στην Θεσσαλονίκη. Κι εγώ επιφυλακτικός είμαι, φίλε, αλλά πιστεύω ότι ΠΑΟ και ΟΣΠΦ έχουν τα λεφτά για να προσελκύσουν μεγάλους παίκτες. Το πρεστίζ δεν έχουν, και πάσχει και το επίπεδο του πρωταθλήματός μας... Όπως λέει ο φίλος για κέρκυρα και νίκαια.
Και δεν θέλω να γίνω γκρινιάρης και να κολλάω στις λεπτομέρειες, αλλά η Μονακό μπορεί να μην ήταν ΤΟ μεγαθήριο αλλά είχε πολύ καλυτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό, και είχε -έστω δανεικό- τον Μοριέντες σε φοβερή φόρμα!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά τί? Να το πάρουμε απόφαση πως δεν θα κάνουμε τίποτα στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων? Η Ανόρθωση ή η Δυναμό Τυφλίδας είναι το επίπεδο μας? Γιατί η Μονακό έφτασε στον τελικό και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί?

Γιατί, φίλε yiaramis, άλλο εταιρεία και άλλο καφενείο... Λ.χ. συζητώντας με συναδέλφους γάβρους (είναι γαβροφωλιά η εταιρεία ;) ) είναι αρκετοί αυτοί που δε θα ανανεώσουν τα διαρκείας τους μετά την τριετία, γιατί η συμπεριφορά της ΠΑΕ στους κατόχους ήταν, σε ορισμένα σημεία, απαράδεκτη. Δε γίνεται λ.χ. να έχεις χρυσοπληρώσει το διαρκείας, να αφήνουν 100-200 αλήτες να κάνουν επεισόδια και να τιμωρείται ο γάβρος με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να μην υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους κατόχους διαρκείας - π.χ. επιστροφή χρημάτων. Ή, τελικά, να γράφεις στα @@ σου αυτούς που στήριξαν οικονομικά την ομάδα, επειδή δε θέλεις να στενοχωρήσεις τους αλήτες.

Το κακό με σένα είναι ότι, εν αντιθέσει με όσους πήγαν Ουκρανία για να δουν το ματς (και, μάλλον, γ... καλά), εσύ και συγχίστηκες απ' το ματς και πέταξες τη Μόνικα στα σκουπίδια. Σε προειδοποίησα, αλλά δε μ' άκουσες :)

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  !!!!!
ακουω προτιμήσεις......! μουρινιο ή ροναλντινιο??

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ροναλτίνιο φυσικά .αν και νομίζω παίζουν όλα τα αποτελέσματα :sunglasses: :huh:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
επικαιρο... :grin: :grin:

Συνημμένα

• pizza.jpg
    pizza.jpg
    105,5 KB · Εμφανίσεις: 37
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
πειτε κανα κουπονι ρε παιδες για ουεφα! επαιξα over το γαυρο αλλα δεν μου εκανε το χατηρι να φαει 3.
παλερμο, τοτεναμ και σεβιλη διπλα
λιβορνο και οσασουνα ασακια. τι λετε? καμμια προταση?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
πειτε κανα κουπονι ρε παιδες για ουεφα! επαιξα over το γαυρο αλλα δεν μου εκανε το χατηρι να φαει 3.
παλερμο, τοτεναμ και σεβιλη διπλα
λιβορνο και οσασουνα ασακια. τι λετε? καμμια προταση?

με τη σεβιλη και λιβορνο συμφωνω, επισης εχει παιχτει παρα πολυ ο 1 της οντενσε.
διαβασα οτι πεφτει η αποδοση του χ και 2 της  χαποελ (λες να χουμε καμια κηδεια)!!!
και η εσπανιολ δεν ειναι σε καλη κατασταση και σκεφτομαι να την κοντραρω

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
το δα το ονειρο! ο βαζελος θα αναστησει τον ηρακλη αποψε... (ο βαζελος ειναι ο αγιος των αναστημενων!! ολους τους πεθαμενους τους αναστενουμε)
σκετη προκληση το 5 στο στοιχημα!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
το δα το ονειρο! ο βαζελος θα αναστησει τον ηρακλη αποψε... (ο βαζελος ειναι ο αγιος των αναστημενων!! ολους τους πεθαμενους τους αναστενουμε)
σκετη προκληση το 5 στο στοιχημα!!!

Λογικό. Εδώ αναστήσαμε τον Τούρκο και τον μπαρμπα-Δέλλα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Λογικό. Εδώ αναστήσαμε τον Τούρκο και τον μπαρμπα-Δέλλα

Να είστε καλά βρε βαζελάκια. Το οθωμανικό που σας έκανε ο μπάρμπα Δέλλας που λες και εσύ, που να ξεχαστεί ε???

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
αεκακι αστο παλι απο κατω εισαι!! ας ειναι καλα οι κρητικοι που σε λυπηθηκαν! οσο για το μπαρμπα βδελλα καλυτερα να βγει στη συνταξη πρωτου γινει ο κολος του κολοτρυπιδι απο τις ενεσεις που βαραει για να αντεξει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πηγαμε κερδισαμε φυγαμε 1-2

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ηρθατε , χασατε 2 γνωστα πανο και φυγατε

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εσυ κρατας τα πανο και εγω την νικη.........

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Διπλής σημασίας ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μλάντα Μπόλεσλαβ μέσα στην Τσεχία. Οι πράσινοι έκαναν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή και παράλληλα έδωσαν τους βαθμούς στην Ελλάδα απέναντι στη χώρα την οποία κυνηγάμε στη γενική βαθμολογία.
Γεια σου παναθα εσυ και μονο εσυ!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εμεις φεραμε 10 ολοκληρους βαθμους παρα τα γνωστα προβληματα μας !

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom