Θα παρακαλέσω να γίνεται λίγο πιο κόσμια συζήτηση χωρίς αφορμές για αντιπαραθέσεις.
Θυμίζω από τους κανόνες του site:
14. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.
αυτος ο victor πολυ μου αρεσε ρε μαγκες... τι μπαλιες εβγαζε? και στο κεντρο σκυλι μαρκαρε και με τα δοντια ακομα εκει δε θα περασεις σου λεει θα σε φαω. μου θυμισε paolo απο τα παλια. μακαρι να συνεχισει το παλικαρι να δεσουμε λιγο κεντρο.
Γεια σου Μορις εσυ μοναδικε...
Αλλα ετσι ειναι οταν εχεις δασκαλο ενα γκουμα και ενα Henriksen πως να μην εχεις τετοιες αποδοσεις.
επιτελους κατι αρχιζει να φεναιτε στον οριζοντα. να δουμε ποσο θα κρατησει ομως!
Α και κατι τελευταιο... ειναι κριμα ο λεοντιου να μην εχει θεση βασικου στην ομαδα.. πολυ κριμα! μακαρι ο μουνιοθ να το κοιταξει το παιδι
και οπως και στο προηγουμενο μνμ ξανα θα πω οτι ο victor μου αρεσε ακομη πιο πολυ!!! μου φαινεται οτι τον εβγαλε τον ασσο παλι φετος ο βαζελος οπως ειχε κανει με τον μυνχ...
πέστα ρε φίλε!!
και να σκεφτείς αυτή η ομάδα μας παίρνει τα πρωταθλήματα, δεν είναι λίγο αντιφατικό...;
η πραγματικότητα είναι ότι κάθε ομάδα πρέπει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως μπορεί και όχι να προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της. όταν η πανάθα διέσυρε ευρωπαϊκές ομάδες την κατηγορούσαν για τσούκου τσούκου μπολ. Αυτό μπορούσε αυτό έπαιζε, ήταν προσγειωμένη και είχε ομαδικότητα. Ήταν καλύτερο που πήγαμε πρόπερσι στο καμπ νου με την άμυνα στο κέντρο και μας κέρασαν 5άρα;