You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το Champions League και η "super league"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 149
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ρε πουστη μου,αυτος ο γαβρος μας εχει κανει τρελους!βαζουμε γκολ και αντι να χαιρομαι με πιανει συγκρυο ρε γμτ..ε ρε ποσυτη μου αυτη η ομαδα..λες και καποιος την κοροιδευει ειρωνικα ειναι..ας μας χωνανε 2 γκολ εξαρχης και μετα ας ισοφαριζαμε.ετσι ειναι σπαστικο ρε πουστη μου..παντως η 3η θεση μοιαζει βατη τωρα..ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!
Θα παίξω 200 ευρώ στο διπλό του Ολυμπιακού (αν τα χάσω δεν παίρνω Μόνικα), αν κερδίσω παίρνω Μόνικα και δώρο 3ώρη πίπα από Sally.
αν θες κααποτε να παρεις τη μονικα, ΜΗ ξαναπονταρεις σε διπλο του γαυρου. αν συνεχισεις και τα παρεις τα φραγκα καποια στιγμη, το πιο πιθανο ειναι η μονικα να εχει αποσυρθει απο το επαγγελμα λογω γηρατος! παιξε κατι αλλο ρε γαμωτο..
για σου ρε σιντροφε!καιρο ειχα να σε δω!εξω τουλαχιστον τραβανε..μεσα με βαλενθια ισως ηταν παρενθεση..ελπιζω δηλαδη...εχουμε προβλημα σε ψυχραιμια,διαχειριση γκολ μας και στημενες φασεις κυριως..εξαλλου και η σαχταρ αποκλειεται να παρει σε παιχνιδι εκτος εδρας βαθμο αποτι το κοβω..στο χερι μας ειναι..τι διαολο με καμινι καραισκακη δε νομιζω να μη νικησουν αυτη την ομαδα..την ειχαμε ρε γμτ...
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
αν θες κααποτε να παρεις τη μονικα, ΜΗ ξαναπονταρεις σε διπλο του γαυρου. αν συνεχισεις και τα παρεις τα φραγκα καποια στιγμη, το πιο πιθανο ειναι η μονικα να εχει αποσυρθει απο το επαγγελμα λογω γηρατος! παιξε κατι αλλο ρε γαμωτο..
Πάει η Μόνικα...Ήταν καλή άραγε? Πάντως η Sally δεν μου ξεφεύγει...
Φίλε ο Θρύλος σήμερα με εξόργισε γιατί αυτά δεν γίνονται παρά μόνο σ'αυτή την Ομάδα.Αγγίζει το γελοίο η συμπεριφορά του να μην μπορούμε να κρατήσουμε το υπέρ αποτέλεσμα πάνω από 2 λεπτά.Και 5 γκολ να βάλει ο Νέρι θα φάμε 5 ή 6 και θα χάσουμε.Και με ποιούς? Με μια ομάδα ανύπαρκτη.Μιλάμε η Ρόμα θα περάσει από την Ουκρανία με 0-3 και η Βαλένθια με 0-5.
ʼξιζε η Μόνικα?? Αν είναι να την πάρω αύριο όχι στη υγειά του Θρύλου αλλά στην υγειά μου και μόνο.
πες και στην υγεια του θρυλου ντε...αγοιασμο θελει αυτη η ομαδα.μονο με ισοπαλια ως το 90 κε γκολ στις καθυστερησεις σωζομαστε..ε ρε πουστη μου,περσι με τα γκολ στο 90 φεωγα κε φετοσ με στιμενεσ φασεις και μη ικανοτητα διατηρησης ενος γκολ..
καντε αγιασμο!
καντε αγιασμο!
Πάει η Μόνικα...Ήταν καλή άραγε? Πάντως η Sally δεν μου ξεφεύγει...
Φίλε ο Θρύλος σήμερα με εξόργισε γιατί αυτά δεν γίνονται παρά μόνο σ'αυτή την Ομάδα.Αγγίζει το γελοίο η συμπεριφορά του να μην μπορούμε να κρατήσουμε το υπέρ αποτέλεσμα πάνω από 2 λεπτά.Και 5 γκολ να βάλει ο Νέρι θα φάμε 5 ή 6 και θα χάσουμε.Και με ποιούς? Με μια ομάδα ανύπαρκτη.Μιλάμε η Ρόμα θα περάσει από την Ουκρανία με 0-3 και η Βαλένθια με 0-5.
ʼξιζε η Μόνικα?? Αν είναι να την πάρω αύριο όχι στη υγειά του Θρύλου αλλά στην υγειά μου και μόνο.
αντε, στην υγεια σου λοιπον. καλυτερα να μας τα τρωνε οι πουτανες, παρα ο καθε οπαπ.
Με το συμπάθειο, παιδιά, μην κάνετε αγιασμούς, απλώς να εύχεστε να αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί όσο έχουμε τα ίδια χάλια εδώ θα επαναλαμβάνονται τα ίδια ρεζιλίκια στην ευρώπη επ άπειρον!!!
Αν και υπέρ σας, πρέπει να σας πληροφορήσω ότι η Σαχτάρ έχει αρκετά ψηλότερο μπάτζερ (28 εκατομμύρια παραπάνω νομίζω) από τον Ολυμπιακό.
Αν και υπέρ σας, πρέπει να σας πληροφορήσω ότι η Σαχτάρ έχει αρκετά ψηλότερο μπάτζερ (28 εκατομμύρια παραπάνω νομίζω) από τον Ολυμπιακό.
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
αντε, στην υγεια σου λοιπον. καλυτερα να μας τα τρωνε οι πουτανες, παρα ο καθε οπαπ.
Και μάλιστα ο Κόκκαλης με το "πάμε στοίχημα", που μας παραμυθιάζει όλο το καλοκαίρι ότι έρχεται ο Ζε Ρομπέρτο και ότι ο Τουρέ δεν μας γούσταρε και ήθελε να φύγει , ενώ τον μοσχοπούλησε και βρήκε δικαιολογία, μέσω των γνωστών προεδρικών φυλλάδων ΦΩΣ και Πρωταθλητής.Πως θα πάμε για κούπα πρόεδρε με Καφέ και Μάριτς ?
Sally μωρό μου σε σένα θα ξεσπάσω...Όρισε ημερομηνία τοy CT.
Με το συμπάθειο, παιδιά, μην κάνετε αγιασμούς, απλώς να εύχεστε να αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί όσο έχουμε τα ίδια χάλια εδώ θα επαναλαμβάνονται τα ίδια ρεζιλίκια στην ευρώπη επ άπειρον!!!
αν επαιζε ποδοσφαιρο το μπατζετ καθε ομαδας, καθε χρονο ο τελικος θα ηταν ρεαλ-τσελσι. οσο για την αναβαθμιση του ελληνικου πρωταθληματος που μιλας ενα πραγμα θα σου πω: το ποδοσφαιρο που εχουμε, ειναι καθρεφτης της κοινωνιας που ζουμε. αυτο μας αξιζει, αυτο εχουμε.
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
ρε συντροφε στο β ημιχρονο ο μαριτς ελεγε πολλα ομως...για καφε παω πασο..
Καφές γενικά,όχι για σήμερα που φυσικά δεν έπαιζε. Ο Μάριτς στο πρώτο δεν ήταν πουθενά.Στο δεύτερο οκ σε μερικές φάσεις ήταν αλλά συνολικά ο Ίερο πάλευε μόνος στο κέντρο.
Sally μωρό μου μην αργείς...Τα νεύρα μου με τον Θρύλο...Έλα να ηρεμήσω...
οσο για την αναβαθμιση του ελληνικου πρωταθληματος που μιλας ενα πραγμα θα σου πω: το ποδοσφαιρο που εχουμε, ειναι καθρεφτης της κοινωνιας που ζουμε. αυτο μας αξιζει, αυτο εχουμε.
πολύ σωστό! δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο...
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
αν επαιζε ποδοσφαιρο το μπατζετ καθε ομαδας, καθε χρονο ο τελικος θα ηταν ρεαλ-τσελσι. οσο για την αναβαθμιση του ελληνικου πρωταθληματος που μιλας ενα πραγμα θα σου πω: το ποδοσφαιρο που εχουμε, ειναι καθρεφτης της κοινωνιας που ζουμε. αυτο μας αξιζει, αυτο εχουμε.
Σωστά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα μπάτζετ και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, για αυτό πριν 3 χρόνια ο Τελικός ήταν Πόρτο-Μονακό...Αλλά άλλο να έχεις Ζε Ρομπέρτο και άλλο Καφέ Φραπέ με Γάλα, ή αλλιώς άλλο Μοριέντες και άλλο Όκκας. Και μην μου πείτε δεν έρχονται στην Ελλάδα.Αν πληρώσεις έρχονται όλοι.Πχ Ντέταρι από Κοσκωτά.Παραμιλάω, Sally όρισε ημερομηνίες του CT
Σωστά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα μπάτζετ και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, για αυτό πριν 3 χρόνια ο Τελικός ήταν Πόρτο-Μονακό...Αλλά άλλο να έχεις Ζε Ρομπέρτο και άλλο Καφέ Φραπέ με Γάλα, ή αλλιώς άλλο Μοριέντες και άλλο Όκκας. Και μην μου πείτε δεν έρχονται στην Ελλάδα.Αν πληρώσεις έρχονται όλοι.Πχ Ντέταρι από Κοσκωτά.Παραμιλάω, Sally όρισε ημερομηνίες του CT
Δεν είπα ότι παίζουν ρόλο μόνο τα μπάτζετ, παιδιά, κάθε άλλο. Απλά είπα ότι η Σαχτάρ έχει αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ για να μην νομίζετε ότι είναι καμιά άσχετη ομάδα... Δεν είναι δα και Δυναμό Τιφλίδας...
Και επιπλέον φίλε μου, και τον Σαβιόλα τον πλήρωναν μια χαρά, καλύτερα από τις ευρωπαϊκές ομάδες που τον ήθελαν, αλλά αυτός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, και με το δίκιο του μπορώ να πω...
Αλλά άλλο να έχεις Ζε Ρομπέρτο και άλλο Καφέ Φραπέ με Γάλα, ή αλλιώς άλλο Μοριέντες και άλλο Όκκας. Και μην μου πείτε δεν έρχονται στην Ελλάδα.Αν πληρώσεις έρχονται όλοι.Πχ Ντέταρι από Κοσκωτά.Παραμιλάω, Sally όρισε ημερομηνίες του CT
να ερθουν να κανουν τι στην ελλαδα ρε φιλε, να παιζουν στη νικαια ή στη κερκυρα? (αν δεις το γηπεδο της κερκυρας θα καταλαβεις). και ο δικος μας ο προεδρος, ξερεις, αυτος που εχει το βενζιναδικο στους αγιους θεοδωρους στη κορινθο, παραμυθιαζε ολο το καλοκαιρι τον κοσμο με τον σαβιολα. που ειναι? προτιμαει να γυαλιζει τον παγκο της μπαρτσελονα, παρα να ερθει εδω.
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
και τον Σαβιόλα τον πλήρωναν μια χαρά, καλύτερα από τις ευρωπαϊκές ομάδες που τον ήθελαν, αλλά αυτός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, και με το δίκιο του μπορώ να πω...
Mπορεί αλλά δεν είμαι σίγουρος αν όντως του έκαναν καλή πρόταση..Δεν πιστεύω ΦΩΣ,Πρωταθλητή, Αθλητική ηχώ,Derby κλπ. Πουλάνε φτηνό οπαδιλίκι και κατευθύνουν τον κόσμο όπου θέλουν οι προέδροι.Μήπως κυνηγάω φαντάσματα? Μπορεί κι αυτό...
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
να ερθουν να κανουν τι στην ελλαδα ρε φιλε, να παιζουν στη νικαια ή στη κερκυρα? (αν δεις το γηπεδο της κερκυρας θα καταλαβεις). και ο δικος μας ο προεδρος, ξερεις, αυτος που εχει το βενζιναδικο στους αγιους θεοδωρους στη κορινθο, παραμυθιαζε ολο το καλοκαιρι τον κοσμο με τον σαβιολα. που ειναι? προτιμαει να γυαλιζει τον παγκο της μπαρτσελονα, παρα να ερθει εδω.
Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά τί? Να το πάρουμε απόφαση πως δεν θα κάνουμε τίποτα στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων? Η Ανόρθωση ή η Δυναμό Τυφλίδας είναι το επίπεδο μας? Γιατί η Μονακό έφτασε στον τελικό και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις