Νέα

Το Champions League και η "super league"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ολα τα λεφτα στο χ της αεκ :P
επισης βλεπω για στανταρ τον ασσο της διναμο. τα αλλα ματσακια ειναι πολυ αμφιροπα

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
διπλο της μπενφικα στη δανια. θυμαμαι περσυ η μπενφικα επαιξε γαματα στα εκτος.
εγω παντως ανεκαθεν παω κουβα στο c.l. και παιρνω τα λεφτα στο uefa.
χθες μου αρεσε και η σπορτινγκ (9 πορτογαλοι κ 2 ξενοι) και ολο πιτσιρικια. τι γκολαααρα ο κανεϊρα!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
διπλο της μπενφικα στη δανια. θυμαμαι περσυ η μπενφικα επαιξε γαματα στα εκτος.
εγω παντως ανεκαθεν παω κουβα στο c.l. και παιρνω τα λεφτα στο uefa.
χθες μου αρεσε και η σπορτινγκ (9 πορτογαλοι κ 2 ξενοι) και ολο πιτσιρικια. τι γκολαααρα ο κανεϊρα!

συμφωνώ συνάδερφε καλη και νεανική ομάδα με λίγους ξένους η σπόρτινγκ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
δυσκολο το διπλο της μπενφικα. αλλη ομαδα ηταν περισυ. με σαντος στο τιμονι την βλεπω πολυ χλωμη

Επισκέπτης
ποια μπενφικα ρε che ???? με σαντος προπονητη????? Ξεχασε οτι ηξερες περσι....ενταξει κ η κοπενχαγη ομαδα πανηγυρι ειναι αλλα οχι κ η μπενφικα ομαδα....οσο για την σπορτινγκ το γκολ του κανειρα ειναι λαθος του τερματοφυλακα καθαρα...ομως εχει καλα παιχτακια για ουεφα ειναι σιγουρα πολυ καλη ομαδα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου, έπαιξα σύστημα 3 χιναράκια στην sportingbet με απόδοση 55.8! Τα ματς είναι: Μίλαν v ΑΕΚ στο 6, ʼντερλεχτ v Λιλ στο 3 και Κοπεγχάγη v Μπενφίκα στο 3.10! Και τα 2 να κάτσουνε ακόμα μια χαρά είναι.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
δυσκολο το διπλο της μπενφικα. αλλη ομαδα ηταν περισυ. με σαντος στο τιμονι την βλεπω πολυ χλωμη

α δηλαδη θεωρειται οτι ο σαντος δεν ειναι προπονητης! ενα θα πω.. κριμα που μια κλικα ηλιθιων εδιωξε απο το βαζελο μια τετοια ιδιοφυϊα. θα βλεπαμε αλλη ομαδα εμεις οι βαζελοι αλλα βλεπεις οι γνωστοι γκουμομπασιναδες δε γουσταρανε πρωινη προπονηση! α ρε κλωτσες που θελουνε μερικοι. αν το σκεφτεις και διαφορετικα για αυτο το λογο εκανε εκαθαριση ο τζιγγερ και τους εδιωξε, για να σπασει την κλικα που εδιωχνε οποιον προπονητη δεν τους εκανε τα κεφια!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
σοβαρευτειται ρε. ποιος εβγαλε την αεκ c.l. ?  ο ντεμης μηπως???

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
απλα ο ανθρωπος δεν ειναι κανας χαζος. ειδε οτι το ελλαντα δεν εχει μελλον και την εκανε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
φιλε τσε εγω ξερω οτι μεχρι στιγμης ( εστω σ αυτους τους λιγους αγωνες που χει δωσει η μπενφικα στο πρωταθλημα δεν τα παει πολυ καλα και αν θυμαμαι καλα εφαγε και 3 τωρα τελευταια απο μια πουθεν ομαδα ) θα τον δουμε και σημερα στη δανια τι ψαρια θα πιασει ??!!!!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
δε βαριεσαι.. μονο και μονο που παιζουν και 2 ελληνες αυτο ειναι σημαντικο. αληθεια ο "καρα" θα παιζει καθολου φετος?

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
και γιατι δε τον φερνουν στο βαζελο? τοσο μαλακες ειναι? αλλα εδω που τα λεμε βλακας ειναι να ερθει...

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
πειτε κανα κουπονι να παμε κουβα και σημερα! η γαμημενη η αϊντχοφεν τοσο κουλη ειναι?
προσωπικα πιστευω σε 3 αποτελεσματα..
ασσο το αμβουργο με την αρσεναλ
διπλο την λιλ με την αντερλεχτ
και με λιγο ρισκο διπλο την τσσκα μοσχας μεσα στην πορτο.
λεω να ριξω 3 ευρουλακια εχει καλες αποδωσεις.
με ελκυει και το διπλο της αεκ με τη μιλαν (10,00) ειναι καλη αυτη η αεκ ξερετε τπτ? :) :) :)

Συμφωνω με το διπλο της Λιλ. Το συνδυασα με 2 οβερακια, Λυων και Μιλαν. Η Ρεαλ σιγουρα θα φαει 2, τωρα αν θα βαλει κι ενα ο Ρουντ ή κολλησει και 3ο η Λυων, εχει πολλες πιθανοτητες το οβερακι. Για το Μιλαν- ΑΕΚ νομιζω οτι μπορει να εχει γινει κι οβερ απο το 1ο ημιχρονο.

ArisNik

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οκ φιλε μου.
να προσθεσω κάτι.
΄να ρωτήσω κάτι ακομα το forum:
ο γαυρος σε ποιο club ανήκει¨:
μήπως το Greek Harmony?
καλό εεεε...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
εσεις της ρεαλ... να προσεχεται λιγο αυτο το
Ζιζανιο, Ζουζανιο, Ζουζινιο... να δεις πως τον λενε... γιατι ειναι πολυ Ζημιαρης!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ε Ε Ερχεται!!! Επιτελους θα ξαναδουμε λιγο μπαλα μετα τα αισχη της super league! αντε η ομαδαρα μου παλι με πεναλντακι καθαρισε... :) δε βαριεσαι... εχουμε συνιθησει πλεον.
ρε σεις δε πιστευω να μην ειδατε τη δευτερη γκολΑΡΑ της λιβερπουλ. ο τσαβι αλονσο νομιζω ηταν? πισω απο τη σεντρα ρε? δε γινονται αυτα!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
φιλε τσε μηπως ειδες την γκολαρα προχθες της σεντ ετιεν στο κυπελο...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
οχι καλο? και βεβαια ποιος δεν ειδε την γκολαρα του drogba ε?
πολες κλασεις μπροστα!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Γκολαρα!!! σαν του ντρογκμπα αλλα καλυτερο

Stories

Νέο!