Νέα

Το Champions League και η "super league"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
(Για τον Ισπανό "μου" ας μη μιλήσω καλύτερα!)

αν εννοεις τον μουρινιο ειναι πορτογαλος. επειδη ειναι εκκεντρικος ως ανθρωπος δεν σημαινει οτι δεν ειναι προπονητης. με την πορτο εκανε πραγματα και θαυματα με μοναδικο star τον deco και μερικα παιδακια. για μενα εκει φαινεται ο προπονητης. τωρα βεβαια στην τσελσι εχει οποιο παιχτη γουσταρει αλλα στην πορτο ηταν αλλιως.
εγω παντως ειμαι φαν της φιλοσοφιας καπελο.
ξενερωσα ομως που πηγε ρεαλ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
αν εννοεις τον μουρινιο ειναι πορτογαλος. επειδη ειναι εκκεντρικος ως ανθρωπος δεν σημαινει οτι δεν ειναι προπονητης. με την πορτο εκανε πραγματα και θαυματα με μοναδικο star τον deco και μερικα παιδακια. για μενα εκει φαινεται ο προπονητης. τωρα βεβαια στην τσελσι εχει οποιο παιχτη γουσταρει αλλα στην πορτο ηταν αλλιως.
εγω παντως ειμαι φαν της φιλοσοφιας καπελο.
ξενερωσα ομως που πηγε ρεαλ

Φίλε Che

πριν έγραψα ότι γουστάρω  Liverpool. Έτσι το "μου" αναφέρεται στον Ράφα Μπενίτεθ, που δεν με έχει πείσει απόλυτα, αλλά από το γάλλο που "είχαμε" πριν... 1000 φορές. Ξέρω ότι ο μούρης είναι πορτογάλος και λόγω μούρης δεν τον πάω. Ικανότητες όμως σίγουρα έχει πάρα πολλές.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ειδα προχθες κατι στιγμιοτυπα απο λυον στο πρωταθλημα και σκεφτηκα τι τυχη μπορει να εχει η ρεαλ. βεβαια αλλο ρεαλ, αλλα μιλαμε για μπαλα τα παλικαρια. βλεπω να συνεχιζονται οι πελατειακες σχεσεις που ξεκινησαν περυσι...
"ποιος ζουνινιο τωρα.." που θα ελεγε κι ο θρυλικος αλεφας!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
c.league φέτος βλέπω να το πέρνει η Τσέλσι εχει παικταράδες μέσα καλό προπονητή το θέμα ειναι να δέσει σαν ομάδα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
c.league φέτος βλέπω να το πέρνει η Τσέλσι εχει παικταράδες μέσα καλό προπονητή το θέμα ειναι να δέσει σαν ομάδα

δυστυχως η τσελσι για οσους δεν εχουν ακομα καταλαβει θα εχει σαφως χειροτερη ομαδα απο περσι και προπερσι που ειχε την καλυτερη ομαδα της!με παικτες οπως ο μπαλακ,ο καρβαλιο και ο μπουλαρουζ δεν προχωρας μπροστα γιατι δεν δινουν αυτην την quality που δινουν οι αντιστοιχοι παιχτες σε αλλες μεγαλες ομαδες οπως η μπαρτσελονα,η αρσεναλ,η γιουναιτεντ,δεν ξερω για ρεαλ γιατι ειναι νεα ομαδα ουσιαστικα!το παραμυθι της τσελσι ας το αφησουμε καλυτερα και για φετος!εχει λιγες εναλλακτικες λυσεις σε σχεση με τις αλλες ομαδες,εκανε την μεγιστη μαλακια και πηρε  τον μπαλακ τον αγγουρα και αντιστοιχα εδιωξε παικτες πολυ καλους οπως ο goodjionsen,o duff και φυσικα τον gallas!που να τον αναπληρωσεις αυτον?με τον boullarouz ton αντιστοιχο τσιριλο της ολλανδιας?χαχαχαχ!!!!!!!τελειωμενη ιστορια ειναι και φετος το τσαμπιονς λιγκ....Απο την στιγμη που υπαρχει αυτη η μπαρτσελονα και η αρσεναλ που θα ανεβει στη συνεχεια οι αλλοι απλα θα κοιτουν πως θα προχωρουν στη διοργανωση.Διατηρω και μια επιφυλαξη για τις ρεαλ και μαντσεστερ και κυριως για την δευτερη αλλα σιγουρα υστερει σε ποιοτητα απο τους 2 μεγαλους του περσινου τελικου!σκεφτειτε μονο οτι ειδικα η αρσεναλ δεν τρωει γκολ με τιποτα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δες τις παραθεσεις μου στις προηγουμενες σελιδες ή αν θες πηγαινε δες το ποστ  "Αρης" και θα δεις οτι δεν εχεις δικιο...
ξεκινησα αυτο το ποστ με τη βαση οτι η super league βρωμαει απιστευτα και οι περισσοτεροι απο μας προτιμαμε να κλεινουμε τη μυτη παρα να κανουμε κατι για να το διορθωσουμε...
οσο για την αρσεναλ το μονο που μπορω να πω ειναι respect στον επαναστατη henry που εχει και τις ιδιες ιδεολογιες με μενα οσο αναφορα και τα κοσμικα αλλα και τα ποδοσφαιρικα. γουσταρω που ειναι επαναστατης στο γηπεδο. κανει οτι γουσταρει και το κανει οπως μονο αυτος ξερει. ουτε συστηματα ουτε τπτ! αμυνα κεντρο επιθεση και... γκολ
κριμα που δεν ηρθε στη μπαρτσα...

αφηστε και καποιον παικτη σε αλλη ομαδα μπας και εχετε λιγο ανταγωνισμο!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφε το σίγουρο είναι να δούμε καλό ποδόσφαιρο και ας το πάρει ο καλύτερος

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ελα τωρα που εχει παρει η μπαρτσα ολους τους παικτες.
οι μισοι ειναι απο τις ακαδημιες. βεβαια ο ζαμπροτα κι ο τουραμ ειναι ολα τα λεφτα. ε εναν ανρι ζιτησα μωρε σιγα :)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες οτι λετε ξεχαστε τα για τσαμπιονς λιγκ.ο προεδρος μας το υποσχεθηκε για φετος.καντε πλανα απο του χρονου και αντε γειαα!χεχεχε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για να δουμε η τσελσι θα κερδισει αποψε την βερντερ?εκπληξη μου μυριζει στο μοναχο επισης και πολυ αμφιρροπο ματς θα ειναι το σπορτινγκ-ιντερ

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγω απλά θα ευχηθώ καλή τύχη στις ομάδες μου στο θεσμό, την Ρεάλ και την Τσέλσι.
Το μόνο που με πληγώνει ειναι οτι σαν Λατσιάλι θα αναγκαστώ να υποστηρίξω τη πουτάνα τη ρόμα στα 2 παιχνίδια με το γαυρο.
Στη Ελλαδα βλέπετε είμαι Παναθηναικός και κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.
Tώρα αδελφέ είσαι λάθος. Οι νίκες των ελληνικών ομάδων όχι μόνο ανεβάζουν τη βαθμολογία μας και δίνουν την ευκαιρία στην ΑΕΚ π.χ. να βγαίνει στο CL κι αυτή μια φορά στα δέκα χρόνια, αλλά κυρίως δίνουν πόντους στο ελληνικό ποδόσφαιρο στα μάτια των ομάδων του εξωτερικού.. ειδικά τα τελευταία χρόνια, που όλες οι ομάδες μας έχουν κάνει μια ευμεγέθη συλλογή από μπαλάκια..
Οπότε μακάρι ο γαύρος να κερδίσει απόψε

Επισκέπτης
Εγω απλά θα ευχηθώ καλή τύχη στις ομάδες μου στο θεσμό, την Ρεάλ και την Τσέλσι.
Το μόνο που με πληγώνει ειναι οτι σαν Λατσιάλι θα αναγκαστώ να υποστηρίξω τη πουτάνα τη ρόμα στα 2 παιχνίδια με το γαυρο.
Στη Ελλαδα βλέπετε είμαι Παναθηναικός και κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Να βγάλω κίτρινη η κόκκινη καρτα?
Γαύρος είμαι αλλά τις ελληνικές ομάδες πάντα τις στηρίζω.
Ποτέ δεν υποστήριξα ξένη ομάδα είτε ο Παναθηναικός έπαιζε είτε κάποια άλλη. Τους έχουμε ανάγκη τους βαθμούς σαν χώρα

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κοίταξε, η άποψή σου έχει μία βάση.. Αλλά και πάλι ρε σύ, εγώ το θέμα το βλέπω λίγο πιο.. εθνικά.  Καλό είναι να μας εκτιμούν οι ξένοι λίγο παραπάνω. Από εκεί και πέρα στο θέμα των ξένων ποδοσφαιριστών, ε, εμείς δεν είμαστε και πολύ καλύτεροι, μου φαίνεται... (Να τονίσω ότι τους Κύπριους ΔΕΝ τους θεωρώ ξένους)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η πλάκα είναι ότι κάτι έχει πάθει το δορυφορικό σήμα της Νόβα στα Χανιά τουλάχιστον που είμαι εγώ και γίνεται scambled το σήμα!!! Τους παίρνουμε τηλέφωνο όλο το απόγευμα στα κεντρικά και δεν βγαίνει γραμμή με τίποτα. Με βλέπω να βαζω ΝΕΤ το βράδυ, μαγνηοσκοπημένο.  :)

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
μαγκες οτι λετε ξεχαστε τα για τσαμπιονς λιγκ.ο προεδρος μας το υποσχεθηκε για φετος.καντε πλανα απο του χρονου και αντε γειαα!χεχεχε

:)))

γεια σου ρε προεδρε μερακλη !!!  4αρες στο καραισκακι σας υποσχεθηκε και για φετος? δηλαδη τι πλανα να κανουμε του χρονου?
περυσι 3 απο ροζενμποργκ!!!!
φετος 4 απο βαλενθια!!!!!
του χρονου να ετοιμαζομαστε και για 5???

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ασε ρε φιλε,και εκει που λεγαμε πως ειχε φτιαξει η αμυνα ηρθε το χτεσινο και ξενερωσα,ε 33.000 κοσμος εκει μεσα..τελικα οι παιχτες μας ισως να ειναι λιγο κοτες.με το που βαζουμε γκολ χεζονται πανω τους αντι να καβλωσουν.μας κολλησαν τα κοτοπουλα ρε γαμωτο την γριπη των πουλερικων μεσω του τριφυλλιου που πελατωνουμε καθε χρονο...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
καλα αυτο με το γαυρο ειναι κλασσικο πια. μεχρι και η βαλενθια πρεπει να το εχει παρει χαμπαρι και εκατσε να φαει γκολ επιτηδες.
το αλλο το ακουσατε?
Για πρωτη φορα στην ιστορια της η μπαρτσα εβαλε χορηγο στη φανελα (unicef) αλλα με μια "μικρη" διαφορα!!!
αντι να πληρωνει ο χορηγος, πληρωνει η μπαρτσα την unicef 2,5 εκατομ για 5 χρονια! δεν ειναι απιστευτο? οι μαγκες ειναι πολυ μπροστα ρε!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
καλα αυτο με το γαυρο ειναι κλασσικο πια. μεχρι και η βαλενθια πρεπει να το εχει παρει χαμπαρι και εκατσε να φαει γκολ επιτηδες.
το αλλο το ακουσατε?
Για πρωτη φορα στην ιστορια της η μπαρτσα εβαλε χορηγο στη φανελα (unicef) αλλα με μια "μικρη" διαφορα!!!
αντι να πληρωνει ο χορηγος, πληρωνει η μπαρτσα την unicef 2,5 εκατομ για 5 χρονια! δεν ειναι απιστευτο? οι μαγκες ειναι πολυ μπροστα ρε!

Η κίνηση για Unicef είναι για μένα η καλύτερη είδηση στο παιχνίδι του αθλητικού μάρκετινγκ.

Μακάρι να βρει μιμητές

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
πειτε κανα κουπονι να παμε κουβα και σημερα! η γαμημενη η αϊντχοφεν τοσο κουλη ειναι?
προσωπικα πιστευω σε 3 αποτελεσματα..
ασσο το αμβουργο με την αρσεναλ
διπλο την λιλ με την αντερλεχτ
και με λιγο ρισκο διπλο την τσσκα μοσχας μεσα στην πορτο.
λεω να ριξω 3 ευρουλακια εχει καλες αποδωσεις.
με ελκυει και το διπλο της αεκ με τη μιλαν (10,00) ειναι καλη αυτη η αεκ ξερετε τπτ? :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom