Νέα

Το Champions League και η "super league"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
μια πρωιμη ερωτηση για φετος! ποιον νομιζετε (η θελετε) για να παρει το C.L.?
εγω ειμαι παντα με μπαρτσα αλλα γουσταρω να δω επιτελους τη Λυων σε ενα τελικο. της αξιζει! επισης μου αρεσει και η σαχτιορ (οχι επειδη ειναι με το γαυρο μη το παρετε στραβα).

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
τον javito του αρη απο τα τσικο της μπαρτσας πως τον ειδατε?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
μια πρωιμη ερωτηση για φετος! ποιον νομιζετε (η θελετε) για να παρει το C.L.?
εγω ειμαι παντα με μπαρτσα αλλα γουσταρω να δω επιτελους τη Λυων σε ενα τελικο. της αξιζει! επισης μου αρεσει και η σαχτιορ (οχι επειδη ειναι με το γαυρο μη το παρετε στραβα).
CHELSEA F.C......

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
γενικα τις αντιπαθω τις αγγλικες ομαδες... εχουν κατι το ξενερωτο!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
γενικα τις αντιπαθω τις αγγλικες ομαδες... εχουν κατι το ξενερωτο!
...να σου πω την αληθεια και εγ ωποτε δεν βλεπω αγγλια...απλως μου κανει σαν συνολο η chelsea και με βαση τον μουρινιο.....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μια ειναι η βασιλισσα. Ρεαλ Μαδριτης ! 9 Κυπελλα πρωταθλητριων! Πού να τα φτασουν καποιες αλλες ομαδες οπως η...Μπρατσελονα...Μπαρζελονα...κάπως ετσι!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
η μισιτη απο τη μαδριτη (ουτε το ονομα δε μπορω να προφερω) ειναι απλα μια εμπορικη ομαδα και τπτ παραπερα! ειναι η ζωντανη αποδειξη (μαζι με την chelsea) οτι το χρημα κυβερνα τωρα και στη μπαλα. ειναι ο λογος που τις αντιπαθω... ιδιως τη ρεαλ που μονο το star system την απασχολει. για να ειμαι και λιγο δικαιος ομως πηρε εναν απο τους σπουδαιοτερους ευρωπαιους προπονητες και πολυ φοβαμαι οτι θα πρωταγωνιστησει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
...να σου πω την αληθεια και εγ ωποτε δεν βλεπω αγγλια...απλως μου κανει σαν συνολο η chelsea και με βαση τον μουρινιο.....

παιδια 2 ειναι οι προπονητες στο champiopns league και γενικα σε ολοκληρο τον πλανητη που πραγματικα εχουν αποδειξει οτι γνωριζουν απο 1)ποδοσφαιρο 2)ψυχολογια 3)διοικηση-marketing-τεχνικη διευθυνση σωματειου.Ποιοι ειναι αυτοι?Μα φυσικα ο αρσεν βενγκερ και ο σερ αλεξ!εγω πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα αντιμετωπισει καποια ομαδα πλην της μπαρτσελονα τις αρσεναλ και μαντσεστερ γιουναιτεντ.Ειδικα την αρσεναλ που πραγματικα παιζει ενα ποδοσφαιρο συγχρονο με ταχυτατους και παραλληλα τεχνιταρους παικτες,χωρις καθαροαιμο σεντερ φορ στην ουσια και με αμυνα μπετον,ιδιως φετος που πηρε και τον γκαλας απο τσελσι θα ειναι ακομη πιο δυνατη,επισης στο κεντρο πηρε τον παικταρα τον ροζιτσκι + τον μπαπτιστα απο ρεαλ.Οποτε νομιζω οτι της αξιζει κατι καλο φετος,αν οχι το κυπελλο τουλαχιστον να φτασει στους 4 για να βλεπουμε και μπαλλα και οχι ρεαλ μαδριτης και μπαγερν μοναχου!πανε αυτες οι ομαδες!!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36
Ως πανάθα και κολλημένος στο fair-play χωρίς διαιτησιακά δεκανίκια, συχαίνομαι όλες τις ιταλικές ομάδες.

Γουστάρω (λόγω ιστορίας και βαριάς φανέλας) Liverpool.F.C.

Οι άλλες χώρες και ομάδες με αφήνουν περίπου αδιάφορο, δηλ. "ας κερδίσει ο καλύτερος!"

Επισκέπτης
Ο πρόεδρος υποσχέθηκε τελικό φέτος.
Μη ξεχνάμε και το στοίχημα!!!!!
Εγώ πάντως το έρριξα στο θρύλο.
Στο Euro πως έκατσε και το σηκώσαμε;
Ας εινʼ καλά το στοίχημα λοιπόν.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
vasos καλα μας την παρουσιαζεις την αρσεναλ αλλα που ειναι ρε συ? ποσους βαθμους εχει 2? ποια αμυνα μπετο? απο γυψο ειναι ρε... :)

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ο πρόεδρος υποσχέθηκε τελικό φέτος.
Μη ξεχνάμε και το στοίχημα!!!!!
Εγώ πάντως το έρριξα στο θρύλο.
Στο Euro πως έκατσε και το σηκώσαμε;
Ας εινʼ καλά το στοίχημα λοιπόν.

πες του κυρ κοκαλη να μας κρατησει εισητιριο για τον τελικο  :cheesy:

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
α και το αλλο που το πας!!! φανταζεσαι τι θα γινει αν παιξουν ολοι οι γαυροι τελικο το θρυλο?
και να κοιμηθει που λεει ο λογος ο θεος και να παει καλα ο γαυρος... σιγα μη παει ο κοκαλης την ομαδα τελικο! θα χρεωκοπησει ρε :) :) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ως πανάθα και κολλημένος στο fair-play χωρίς διαιτησιακά δεκανίκια, συχαίνομαι όλες τις ιταλικές ομάδες.

Γουστάρω (λόγω ιστορίας και βαριάς φανέλας) Liverpool.F.C.

Οι άλλες χώρες και ομάδες με αφήνουν περίπου αδιάφορο, δηλ. "ας κερδίσει ο καλύτερος!"

ρε παιδια γιατι θελετε να ριχνετε το επιπεδο και δεν βαζετε το μυαλο σας να δουλευει και να κρινει προσωπα και καταστασεις οπως αρμοζει σε εναν νεο σκεπτομενο ανθρωπο,πρεπει να παει καποιος 30 ετων για να μπει στη διαδικασια ωριμοτητος?τι εννοω?δεν εχω δει καποια αναφορα εδω μεσα που να αγγιζει εστω σε βαθος το ποδοσφαιρο σαν θεαμα και σαν προσπαθεια καποιων ανθρωπων να πετυχουν ενα στοχο με παρουσιαση ταυτοχρονα ενος ωραιου θεαματος!!!!για αυτο αναφερθηκα σε ομαδες οπως η αρσεναλ και η μαντσεστερ και οχι σε ομαδες τυπου τσελσι,ρεαλ!και πολυ περισσοτερο ολυμπιακος,αεκ και δεν συμμαζευεται!και εσυ φιλαρακο μου γραφεις οτι μισεις τις ιταλικες ομαδες και γουσταρεις λιβερπουλ λογω βαριας φανελας κ.ο.κ.Δεν νομιζεις οτι φτηναινεις την κουβεντα και δεν αναφερομαι μονο σε εσενα αλλα και στους προηγουμενους που πανω κατω τα ιδια λενε απο διαφορετικη σκοπια εκτος απο 1,2 παιδια!Προσοχη!αυτα που ειπες ειναι καθολα λογικα και θεμητα απλα πιστευω οτι πρεπει ο κοσμος να ξυπνησει και οταν βλεπει ποδοσφαιρο ειτε στο γηπεδο είτε στην tv πρεπει να παρακολουθει,να εξεταζει και να αξιολογει και οχι να τρωει πιτσα και να πινει μπυρες συζητωντας περι ανεμων και υδατων!αυτα για οσους θελουν καποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο να εχει μια καλυτερη τυχη και οχι να ξεφτιλιζεται καθε φορα με τον χειροτερο τροπο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vasos καλα μας την παρουσιαζεις την αρσεναλ αλλα που ειναι ρε συ? ποσους βαθμους εχει 2? ποια αμυνα μπετο? απο γυψο ειναι ρε... :)

καλα,κατσε να την δεις στο champions league γιατι και περσι τεταρτη ηρθε στο πρωταθλημα και σιγουρα μην ξεχνας οτι στο πρωταθλημα της αγγλιας αν δεν παιζεις καλα χανεις βαθμους,δεν κερδιζεις συνεχεια οπως στην ελλαδα!βλεπεις ομως οτι παρολο τα αρνητικα αποτελεσματα στο ξεκινημα της σεζον βγηκε χθες ο τεχνικος διευθυντης της ομαδος και ειπε οτι στηριζουμε τον αρσεν !!!!και πως να μην τον στηριξει οταν βλεπει το εργο του 10 συναπτα ετη στην ομαδα?τι ειναι, λουβαρης?

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
δεν εχω δει καποια αναφορα εδω μεσα που να αγγιζει εστω σε βαθος το ποδοσφαιρο σαν θεαμα και σαν προσπαθεια καποιων ανθρωπων να πετυχουν ενα στοχο με παρουσιαση ταυτοχρονα ενος ωραιου θεαματος!!!!

δες τις παραθεσεις μου στις προηγουμενες σελιδες ή αν θες πηγαινε δες το ποστ  "Αρης" και θα δεις οτι δεν εχεις δικιο...
ξεκινησα αυτο το ποστ με τη βαση οτι η super league βρωμαει απιστευτα και οι περισσοτεροι απο μας προτιμαμε να κλεινουμε τη μυτη παρα να κανουμε κατι για να το διορθωσουμε...
οσο για την αρσεναλ το μονο που μπορω να πω ειναι respect στον επαναστατη henry που εχει και τις ιδιες ιδεολογιες με μενα οσο αναφορα και τα κοσμικα αλλα και τα ποδοσφαιρικα. γουσταρω που ειναι επαναστατης στο γηπεδο. κανει οτι γουσταρει και το κανει οπως μονο αυτος ξερει. ουτε συστηματα ουτε τπτ! αμυνα κεντρο επιθεση και... γκολ
κριμα που δεν ηρθε στη μπαρτσα...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
οι ομαδες απο ουκρανια, ρωσια δεν αγγιζουν κανεναν? ειδατε ποσο θεαματικα ανεβηκε το επιπεδο σ'αυτες τις χωρες.. τη σαχτιορ πως τη βλεπετε με λουτσεσκο? το εχετε παρει χαμπαρι οτι σε λιγο θα βγαινει παλι μονο μια ομαδα ελληνικη Champions League και αυτη με προκριματικα?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36
Φίλε Vasos,

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ειδικός και φυσικά δεν έκαν προσπάθεια ανάλυσης. Είπα απλά το τι μου αρέσει.

Και αν θες μια αιχμή για παραπέρα ανάλυση που ίσως χτυπάει περίεργα πάρε αυτήν:

Στο μπάσκετ, ενώ είχαμε φτάσει σε επίπεδο όλα σχεδόν να εξαρτώνται από τις αθλητικές ικανότητες (μαύροι ΝΒΑ), αρχίσαμε να βλέπουμε και άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα το ΝΒΑ να αρχίσει να βλέπει παίκτες που δεν είναι τόσο αθλητές, όσο τεχνίτες, έξυπνοι και ομαδικοί Κλώνοι του Larry Bird, του μεγάλου ξανθού δηλαδή. Έφτασε το ανώτατο σημείο "αθλητοσύνης" που δεν επιδεχόταν βελτίωση και πάει προς "παιχτοσύνη", γιατί γέμισε ο τόπος από αθλητές και έλειψαν οι παίχτες.

Στο ποδόσφαιρο η πορεία είναι κατά κάποιο τρόπο αντίστροφη. Από τους φοβερούς παίχτες σολίστες, έχουμε πάει προς αθλητική μεριά, όπου με καλή φυσική κατάσταση καλύπτεται η έλλειψη ταλέντου. Και αυτό για έναν κόφτη ή ενα στόπερ είναι φυσικό. Όχι για τα χαφ όμως. Τα 10άρια τελείωσαν. Έχω την εντύπωση ότι όταν φτάσει το ποδόσφαιρο να ζητάει πιο πολύ ταλαντούχους παρά αθλητές θα αρχίσει να γίνεται και πιο θεαματικό και σωστό. Και αυτό θα γίνει όταν τα φυσικά προσόντα δεν θα μπορούν να προσφέρουν κάτι το επιπλέον, ούτε καν οριακά. Αν γεμίσει η αγορά με Μεκελελέ, Βιειρά Φρίγγς, Λαμπάρντ κλπ (ονόματα στη τύχη και όχι με σειρά αξιολόγησης), θα έχουν όλες οι ομέδες όσους χρειάζονται και θα αρχίσουν να ψάξουν για τους βιρτουόζους.

Στη φάση αυτή τη μεταβατική βλέπω να είμαστε. Όσο για τον Αλσατό, συμφωνώ ότι είναι πολύ μεγάλος (Και στηρίζεται σε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ scouting). Ο Σκωτσέζος κάπου με ξενερώνει, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος προπονητής. (Για τον Ισπανό "μου" ας μη μιλήσω καλύτερα!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom