Νέα

Το αναμενόμενο θάψιμο μιας ταινίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω δει με τα ματια μου τον Δανικα να βγαινει απο τον Περισσο και να πηγαινει καρφι στην συναγωγη.

Για τις σχέσεις ΚΚΕ Εβραίων μπορείς να ψάξεις τα ονόματα των ιδρυτών του ...
Ονόματα όπως Σιμόν Κοέν, Αβραάμ Μπεναρόγια κ.α.
Λες αυτοί όλοι να ήταν καλαματιανοί, λαρισαίοι , πόντιοι , χιώτες , μανιάτες κτλ με τέτοια ονόματα;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλά ρε παιδιά! Υπάρχει κάποιος που δεν θα πάει να δει ή θα πάει να δει μια ταινία επειδή κάποιοι της έβαλα καλό/κακό βαθμό;; :idiot:

Προσωπικά γραμμένους τους έχω τους κριτικούς και τα όσκαρ!!
Πχ, το Saw, Fight Club, The Crow είναι οι αγαπημένες μου ταινίες! Δεν πήραν κανένα όσκαρ, πάει να πει πως είναι μάπα;;
Ο καθένας βέβαια έχει τις απόψεις του, δεκτές και σεβαστές!! ;)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πχ, το Saw, Fight Club, The Crow είναι οι αγαπημένες μου ταινίες!

λίγο Off Topic αλλά..

Συμφωνώ....το δε ,''the crow'' από τα καλύτερα dark movie όλων των εποχών (ακόμα και αν δεν πήρε oscar ή σπουδαίες κρητικές / τουλάχιστον οταν  βγήκε στη ,μεγάλη οθόνη)...φοβερός ο Brandon Lee (και αν δεν κάνω λάθος και η τελευταία του ταινία)...και φοβερό soundtrack..με πρώτο το song των the cure...burn

[youtube=425,350]YFPlEpi__wc[/video]

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή οι κριτικοί θα πρέπει να είναι σε θέση να κρίνουν συνολικά μθια ταινία, θα περίμενα ανεξάρτητα από τη γνώμη τους για το γενικό θέμα, να βαθμολογήσουν και την ακρίβεια ή μη στην αναπαράσταση της εποχής και του τόπου. Επειδή γνωρίζω μερικά πράγματα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ανπαράσταση του πολέμου ήταν άψογή, όσον αφορά σε μέσα (αεροπλάνα και άρματα) αλλά και σε στολές και όπλα. Σπάνια το βλέπει κανείς αυτό σε ταινία, αλλά οι Έλληνες κριτικοί μάλλον θεωρούν τα θέματα αυτά επουδιώδη. Γι' αυτό και δεν είναι κριτικοί.
Κατά τα άλλα η αξεπέραστη ερμηνεία του Άντονυ Χόπκινς στη Σιωπή των Αμνών δεν πιάνεται και σίγουρα δεν περίμενε κανείς να δει κάτι ανάλογο.

Επισκέπτης
Επειδή γνωρίζω μερικά πράγματα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ανπαράσταση του πολέμου ήταν άψογή, όσον αφορά σε μέσα (αεροπλάνα και άρματα) αλλά και σε στολές και όπλα. Σπάνια το βλέπει κανείς αυτό σε ταινία, αλλά οι Έλληνες κριτικοί μάλλον θεωρούν τα θέματα αυτά επουδιώδη.

Ρε φίλε δεν είναι αυτό.

Οι "κριτικοί" του Ελληνικού χώρου (δεν λέω Έλληνες, γιατί δεν είναι και τους ενοχλεί και τους ίδιους ο όρος) δεν έχει δει ποτέ κανείς τους στολή.
Κανείς δεν έχει υπηρετήσει θητεία. Δεν έχουν πιάσει ποτέ όπλο.
Όλοι τους απαλλάχθηκαν είτε νόμιμα , επειδή είναι πουστάρες, είτε στη ζούλα με τρελόχαρτα , βύσματα κτλ. Ξέρεις πολλά σκατά των Εξαρχείων να έχουν κάνει στρατιωτικό;

Οπότε τι περιμένεις τώρα εσύ; Να αναγνωρίσουν την αυθεντικότητα των στολών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν και δεν ειμαι συμφωνη με την απολυτοτηα των κριτικων οποιασδηποτε τεχνης και την πωληση αυθεντιας απο μερους τους δε νομιζω οτι πρεπει να εχουν σπουδασει σκηνοθεσια ή να εχουν δημιουργησει ταινια για να μπορεσουν να πουν τη γνωμη τους.....οπως η ιστορια τεχνης διδασκεται χωρις ο κριτικος να ειναι απαραιτητα ζωγραφος και η μουσικολογια χωρις ο κριτικος να ειναι συνθετης ή εκτελεστης....

κατα ταλλα θεωρω τη γνωμη τους απλα ενα γνωμωνα τον οποιο αλλοτε συμβουλευομαι αλλοτε οχι και καποιες φορες με βρισκει συμφωνη καποιες αλλες οχι.....ολα τα υπολοιπα που συζητουνται οπως τα κινητρα του καθενος με αφηνουν παγερα αδιαφορη....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε φίλε δεν είναι αυτό.

Οι "κριτικοί" του Ελληνικού χώρου (δεν λέω Έλληνες, γιατί δεν είναι και τους ενοχλεί και τους ίδιους ο όρος) δεν έχει δει ποτέ κανείς τους στολή.
Κανείς δεν έχει υπηρετήσει θητεία. Δεν έχουν πιάσει ποτέ όπλο.
Όλοι τους απαλλάχθηκαν είτε νόμιμα , επειδή είναι πουστάρες, είτε στη ζούλα με τρελόχαρτα , βύσματα κτλ. Ξέρεις πολλά σκατά των Εξαρχείων να έχουν κάνει στρατιωτικό;

Οπότε τι περιμένεις τώρα εσύ; Να αναγνωρίσουν την αυθεντικότητα των στολών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου;

Πάλι λες τα πράγματα μονόπλευρα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί ξέχασες να πεις για όσους πηγαίνουν αλλά την περνάνε ζάχαρη...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πολυ χρησιμο πραγμα η θητεια.

Σε εναν μολις χρονο μαθαινεις να καθαριζεις πατατες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με μαχαρι ή ειδικο κοπιδι? παιζει ρολο ο βαθμος δυσκολιας......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγώ έμαθα να παιζω και πολλά παιχνίδια πόκα.

Εγω στα αρχιδια μου.

Βυσματακι εχω, αεροπορια θα παω ΟΤΑΝ παω, θα ειμαι κομπλε απο ολες τις μεριες και θα γελαω με την παρτη του καθε στρατοκαβλου μαλακα που παει στρατο για να εχει να λεει.

Αυτο τους οριζει. Ενας ( η οσο κανανε ) χρονος θητειας στον οποιο λεει συνεχεια διαταξτε, μαλιστα και το παιζει καραβανας επειδη φοραει μια στολη. Αυτοι ειναι.

Εχω παρει πρεφα εδω και πολλα χρονια πως τετοιες μαλακιες αγγιζουν τους νοητικα καθυστερημενους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κουκος μονος......κουκος διπλος.......καλυτερη η πρεφα για στρατο......θελει και πιο πολυ ωρα και πιο πολυ σκεψη......

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κουκος μονος......κουκος διπλος.......καλυτερη η πρεφα για στρατο......θελει και πιο πολυ ωρα και πιο πολυ σκεψη......
Η πρέφα είναι το παιχνίδι των παιχνιδιών στα χαρτιά. Τα σέβη μου μουνίτσα. :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακομα προσπαθω να μαθω απο το μπαμπα μου.........οποτε τα σεβη αργοτερα.......χαχαχα
βλεπεις δεν εχω παει φανταρος για να εχω ελευθερο χρονο........ :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι? Δεν εχεις παει φανταρος?

Ουστ μωρη λουγκρα!

Ανθελληνα! Εχθρε του εθνους! Προδοτη!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ντρεπομαι........ειλικρινα.......... :( :( :(

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ου μωρη αδερφαρα. Ακους εκει δεν εχεις παει στρατο.

Αφου ο πλευρης λεει οτι πρεπει με τη βια να υπερασπιστουμε το ( ανυπαρκτο ) εθνος μας. Εσυ τι θα κανεις εν ωρα πολεμου? Ου!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα πλενω κατσαρολες με φασολαδα για τα ελληνικα στρατα???δεν ξερω....δεν ξερω......οι ερωτησεις αυτες υπερβαινουν τα ορια μου........με προβληματιζεις ως εκει που δεν παιρνει αποψε........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom