Νέα

Το αναμενόμενο θάψιμο μιας ταινίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καθώτι ψιλοχωμένος στα ΜΜΕ χρόνια τώρα, εκτός της περίπτωσης οι όποιοι κριτικοί να βγάζουν τα πολιτικά και ιδεολογικά τους απωθημένα κοιτάξτε και πόσες ταινίες έχουν κακό βαθμό απο την τάδε εταιρία και πόσες απο την άλλη. τώρα αν τα παίρνουν ή πουλάνε υπηρεσίες για κάποιο άλλο σκοπό άγνωστο!
ένας -μακαρίτης πια- κριτικός ποτέ δεν μου απάντησε στα ίσα!
αυτό λύνει και κάποιες απορίες όπως πχ πως είναι δυνατόν οι "300" να παίρνουν 0 και "οι χαρλεάδες" 2-3 αστεράκια

μην ξεχνάμε και τους αντίπαλους! όταν το αθηνόραμα έθαβε τους 300 και έβαζε εξώφυλλο την ταινία με το αλβανό κατάδικο, το exodos κυκλοφορούσε με τον λεωνίδα και μια κριτική τέτοια ώστε να τραβήξει απογοητευμένους του αθηνοράματος.
δεν είμαστε πια στο 70 που τα πρωτοσέλιδα ήταν μυστικό! με ένα sms έχεις μάθει μέχρι και το editorial!

και τέλος να αναφερθώ στην ξεφτίλα της ξεφτίλας που άλλαξε τελείως την όποια εκτίμηση είχα σε κριτικούς.
αντι να δει το έργο ο ίδιος, δίνει την κασέτα ή την πρόσκληση για την πρεμιέρα στην γραφίστρια του ατελιέ, στην φίλη του την λουκία που θέλει να γαμίσει, στην ελένη που γάμισε κάποτε αλλα γουστάρει να ξαναπηδήξει, εκείνες του κάνουν την περίληψη και ανάλογα γράφει!
άλλη μια απάντηση σε τυχόν απορία του στυλ "μα καλά που τον είδε τον διαστημάνθρωπο στην ταινία, άλλη είδε?". όχι, την μαλάκο έστειλε

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
...Οι χαρλεάδες παρεπιμπτόντως, έχουν τρελό γέλιο. Έκλαιγα από τα γέλια.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
λίγο Off Topic αλλά..

Συμφωνώ....το δε ,''the crow'' από τα καλύτερα dark movie όλων των εποχών (ακόμα και αν δεν πήρε oscar ή σπουδαίες κρητικές / τουλάχιστον οταν  βγήκε στη ,μεγάλη οθόνη)...φοβερός ο Brandon Lee (και αν δεν κάνω λάθος και η τελευταία του ταινία)...και φοβερό soundtrack..με πρώτο το song των the cure...burn

[youtube=425,350]YFPlEpi__wc[/video]

To Crow η πολη των αγγελων με τον brandon lee κυκλοφορει σε DVD ? Εχω ρωτησει σε DVDαδικο και μου ειπαν οτι δεν το εχουν καθολου και οτι δεν το εχουν γυρισει καν σε DVD απο VHS απο καποια εταιρεια.
Δεν παιζει ομως να μην υπαρχει αυτοι παιζει να μην ηξεραν.. οποιος ξερει ας μου πει κατι κοντα σε Ν.Π.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Κααααααλά. Το χει δώσει και εφημεριδα

To City of angels ειναι το 2ο μερος. ο Brandon Lee  επαιζε στο πρωτο που πουλιεται και στο play.com με 8,5 EUR.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
To Crow η πολη των αγγελων με τον brandon lee κυκλοφορει σε DVD ? Εχω ρωτησει σε DVDαδικο και μου ειπαν οτι δεν το εχουν καθολου και οτι δεν το εχουν γυρισει καν σε DVD απο VHS απο καποια εταιρεια.
Δεν παιζει ομως να μην υπαρχει αυτοι παιζει να μην ηξεραν.. οποιος ξερει ας μου πει κατι κοντα σε Ν.Π.
όπου ρώτησα μου είπαν τα ίδια! προσπαθώ να το κατεβάσω απο torrent σε dvd μορφή αλλά πάει χελώνα!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγω θελω αυτο με τον Brandon Lee.Δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο τιτλος της ταινιας εκτος απο the crow.Παντως εμαθα οτι εχουν βγαλει αρκετες μουφες κορακια απο τοτε.
Και οπου και να ρωτησω με τα πιτσιρικια που δουλευουν στα DVDαδικα δεν ξερουν μια...
Το θελω με ελληνικους υποτιτλους να το δω με παρεα

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ε δωστε και 100 EUR και παρτε ενα καινουριο player που να παιζει και CD/DVD με AVI.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μα το avi δεν είναι πάντα μικρή ανάλυση?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οχι, βλεπω σε 40αρα και τα περισσοτερα που κυκλοφορουν με μεγεθος πανω απο 700 MB δεν εχουν πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο την καρασυμπιεσμενη NOVA. Σε μικροτερη τηλεοραση το Pixeliasma ειναι ακομα μικροτερο. Η σειρα Heroes π.χ. κυκλοφορει σε transfer απο HDTV με ποιοτητα αντιστοιχη του DVD

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
για να μη γαμίσω το thread με απορίες τσέκαρε σε λίγο το pm σου :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα πιο συγχρονα βιντεοκλαμπ δεν εχουν πολλες απο τις παλιες ταινιες....κουβαλανε μονο αυτες των τελευταιων χρονων.......κυριως αυτα που εχουν μονο ντιβιντι.......στα παλια βιντεοκλαμπ τα συνοικιακα της γειτονιας και οχι τις αλυσιδες ειναι πιθανον να βρειτε πολλες παλιες ταινιες :) (μεχρι και τον ανδαλουσιανο σκυλο εχω βρει στο δικο μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom