Νέα

Τηλεοπτικό debate

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σίγουρα, ο Καραμανλής με τον μεστό και αρθρωμένο πολιτικό του λόγο και την διάθεση αυτοκριτικής που τον κάνει πιο ανθρώπινο και πιο προσιτό κέρδισε με διαφορά τις εντυπώσεις και τις ψήφους των αναποφάσιστων. 

Δείγμα μεστού και αρθρωμένου πολιτικού λόγου:

"Ε, εντάξει, υπάρχουν και κάποια μικρά θέματα (ομόλογα, φωτιές, φτώχια και ανεργία που όσοι μεγάλωσαν με γαλλίδες νταντάδες ξέρουν μόνο από τον Όλιβερ Τουίστ), αλλά τι να κάνουμε, παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν μερικές μικρές παραλείψεις που αν μας ξαναψηφίσετε σίγουρα θα διορθώσουμε"

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστως θα γαμαγα αλυπητα το μαρακι με το οποιο παρεπιπτοντως μπορεις καποιος να συζητησει οτιδηποτε του καυλωσει..
                                                               πολυ εξυπνη και δυναμικη γυναικα,ασε που εχει ταλαιπωρηθει και με καρκινο,αν προσεξατε φοραει και περουκα

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η καλύτερη αττάκα Καραμανλή από το χθεσινό debate: "Μου πήρε 3 χρόνια να το καταλάβω". :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Συγχαρητήρια νωρίς το κατάλαβες!!! :idiot: :idiot: :jerking:

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!

Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!

καλά ρε συ λιομα 2 αντρες εισασταν με μισο κιλό γουρουνοπούλα την βγάλατε?
δε παραγγελνατε δυό κιλα?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η καλύτερη αττάκα Καραμανλή από το χθεσινό debate: "Μου πήρε 3 χρόνια να το καταλάβω". :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Συγχαρητήρια νωρίς το κατάλαβες!!! :idiot: :idiot: :jerking:

Μου πήρε 3 χρόνια να το καταλάβω ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αρα επρεπε να κυβερνησω (χιουμορ προσπαθώ να κάνω)

Βαθυτατα επηρεασμενος απο το κοσμοφορουμ θα κάνω αναλυση μόδας. Οι δημοσιογραφοι ηταν πολυ κάλοι αντιθετα η Παπαρηγα αυτο που φοραγε ισως να περασε και 2η φορα απο τη μόδα που το βρηκε ρε πουστη?? ο κωστακης καλα θα κάνει να μεινει στα κιλά του και να ραψει κανα κουστουμάκι γιατι ειτε χανεται στα κουστουμια ειτε του ειναι στενα. Ο Γιωργακης τα φοραει ωραια τα κουστουμια αλλα κατι πρεπει να κάνει για το μαλλι (ποιο μαλλι?? εννοω να βάλει μαλια). Ο καρατζαφερης πρεπει να κατεβει ενα νουμερο στη βαφη των μαλιων ουτε στα 14 δεν θα ήταν τόσο μαυρα. Ο Αλαβανος εβαλε κατι προχειρο κα βγηκε ο Παπαθεμελής all time classic (το ιδιο κουστουμι για γαμους κηδειες βαφτισια μόνο η γραβατα αλλάζει. Αυτά!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα ρε παιδια....ποιοι ειναι οι συμβουλατορες του γιωργακη(του πολιτικου με το χαμηλοτερο iq απο ολους τους πολιτικους αρχηγους που εχουν περασει ποτε απο την ελλαδα)?ειναι δυνατον
να κανει κριτικη το ΠΑΣΟΚ για σκανδαλα,γαλαζια παιδια,φτωχεια και ανεργία οταν ειναι νωπες οι μνημες απο τα πολλαπλα σκανδαλα του κομματος του ολα τα προηγουμενα χρονια?αντι να βγει και να πει κατι καινουριο αρχισε παλι τις παπαροεπιθεσεις και τις παπαρολογιες......δεν θα εχει ξαναγινει αυτο αν τελικα γινει...να βγει η ΝΔ μετα απο τετοια εθνικη τραγωδια!αν γινει σαφως θα οφειλεται στον αρχιμαλακ αυτον της χαριλαου τρικουπη και στους συμβουλους του..... :headbang: :headbang:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Χ''νικολάου(πρός τον Παπανδρέου):Θα αυξήσετε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις,τις εισφορές και αν όχι που θα βρείτε τα λεφτά???
Παπανδρέου:Ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...,ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...ο κος Καραμανλής...
Χ''νικολάου:Επανέρχομαι,μιάς και δεν μου απαντήσατε...τί θα κάνετε?
Παπανδρέου:Δεν θα τα αυξήσω...τα λεφτά θα...βρεθούν!!!

Αυτός είναι μεστός και πάνω απ'όλα τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος!!!! :rockon:

Μην περάσω και στην ερώτηση γιατί στον τομέα της διαφθοράς το ΠΑΣΟΚ παίρνει πάντα στις δημοσκοπήσεις χειρότερο βαθμό...ακόμα περιμένουμε απάντηση.... :think:

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χ''νικολάου(πρός τον Παπανδρέου):Θα αυξήσετε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις,τις εισφορές και αν όχι που θα βρείτε τα λεφτά???
Παπανδρέου:Ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...,ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...ο κος Καραμανλής...
Παπανδρέου:Δεν θα τα αυξήσω...τα λεφτά θα...βρεθούν!!!

Αυτός είναι μεστός και πάνω απ'όλα τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος!!!! :rockon:

Μην περάσω και στην ερώτηση γιατί στον τομέα της διαφθοράς το ΠΑΣΟΚ παίρνει πάντα στις δημοσκοπήσεις χειρότερο βαθμό...ακόμα περιμένουμε απάντηση.... :think:
δεν το είπες καλά
Χ'νικολάου(πρός τον Παπανδρέου):Υπάρχει ασφαλιστικό πρόβλημα. Εσείς πως θα το αντιμετωπίσετε? Θα αυξήσετε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις,τις εισφορές και αν όχι που θα βρείτε τα λεφτά???
Παπ: ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...,ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...ο κος Καραμανλής...
θα το λύσω ως εξής: Καμία αύξηση στα όρια ηλικίας - Καμία αύξηση στις εισφορές - Εγγύηση για ελάχιστη σύνταξη στα χ ευρώ - άυξηση του ΕΚΑΣ για χαηλοσυνταξιούχους κτλ κτλ κτλ
Είναι σαν να πηγαίνεις με αυτοκίνητο προς τον γκρεμό και σε ρωτάνε τι θα κάνεις? και απαντάς:
Θα το σανιδώσω!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
δεν το είπες καλά
Χ'νικολάου(πρός τον Παπανδρέου):Υπάρχει ασφαλιστικό πρόβλημα. Εσείς πως θα το αντιμετωπίσετε? Θα αυξήσετε τα όρια ηλικίας στις συντάξεις,τις εισφορές και αν όχι που θα βρείτε τα λεφτά???
Παπ: ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...,ο κος Καραμανλής...,η Ν.Δ...ο κος Καραμανλής...
θα το λύσω ως εξής: Καμία αύξηση στα όρια ηλικίας - Καμία αύξηση στις εισφορές - Εγγύηση για ελάχιστη σύνταξη στα χ ευρώ - άυξηση του ΕΚΑΣ για χαηλοσυνταξιούχους κτλ κτλ κτλ
Είναι σαν να πηγαίνεις με αυτοκίνητο προς τον γκρεμό και σε ρωτάνε τι θα κάνεις? και απαντάς:
Θα το σανιδώσω!!!
Και όσο νυχτώνει(βγαίνει στις τηλεοράσεις) η...διαφορά μεγαλώνει...τώρα είναι(απο πολύ έγκυρες πηγές)*,* %....(απαγορεύονται κιόλας ρε πούστη μου...)......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν το είπες καλά
Θα το σανιδώσω!!!
....χμ......δεν νομιζω...παντα υπαρχει η δικαιολογια της...καμμενης γης..!!!!!

Επισκέπτης
καλα ρε παιδια....ποιοι ειναι οι συμβουλατορες του γιωργακη(του πολιτικου με το χαμηλοτερο iq απο ολους τους πολιτικους αρχηγους που εχουν περασει ποτε απο την ελλαδα)?ειναι δυνατον
να κανει κριτικη το ΠΑΣΟΚ για σκανδαλα,γαλαζια παιδια,φτωχεια και ανεργία οταν ειναι νωπες οι μνημες απο τα πολλαπλα σκανδαλα του κομματος του ολα τα προηγουμενα χρονια?αντι να βγει και να πει κατι καινουριο αρχισε παλι τις παπαροεπιθεσεις και τις παπαρολογιες......δεν θα εχει ξαναγινει αυτο αν τελικα γινει...να βγει η ΝΔ μετα απο τετοια εθνικη τραγωδια!αν γινει σαφως θα οφειλεται στον αρχιμαλακ αυτον της χαριλαου τρικουπη και στους συμβουλους του..... :headbang: :headbang:
τα λαμογια (λαλιωτης-βενιζελος κλπ) μεσα στο πασοκ το ξερουν,κοιτανε να απαλλαχτουν απο αυτον στηνωντας του ιστοριες σαν της φωφης & της βουλας..
ηλιου φαεινωτερον για οσους εχουν μαθει να κοιτανε το δασος & οχι το δεντρο..
ξαναλεω οτι οσο πολωνουν την κατασταση,τοσο θα απομακρυνονται απο την νδ αφου αυτοι που τελικα θα αποφασισουν το ποια θα ειναι η επομενη κυβερνηση σιχαινονται αυτου του ειδους την αντιπαραθεση..αν λοιπον τριβει για καποιο λογο τα χερια του ο λαλιωτης ειναι γιατι μετα την χτεσινη εμφανιση του γιωργακη θα μπορεσει να τον παρασυρει σε ακομη μεγαλυτερη πολωση αρα σε ακομη μεγαλυτερη ηττα που ειναι & ο διακαης του ποθος..
ελπιζω να σε καλυψα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο παπαθεμελης γιατι ητανε στο debate?

Επισκέπτης
ο παπαθεμελης γιατι ητανε στο debate?
γιατι πολυ απλα ειναι μελος-μερος του συστηματος & μην ξεχνας οτι εκτος απο το οτι εχει χρηματισει υπουργος στις κυβερνησεις του πασοκ,ειναι κολλητος πλεον με την νουδουλα & βεβαια εχει την αμεριστη στηριξη & το αναλογο σπρωξιμο του μεγαλυτερου νταβα της χωρας δηλαδη της εκκλησιας..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα λαμογια (λαλιωτης-βενιζελος κλπ) μεσα στο πασοκ το ξερουν,κοιτανε να απαλλαχτουν απο αυτον στηνωντας του ιστοριες σαν της φωφης & της βουλας..
ηλιου φαεινωτερον για οσους εχουν μαθει να κοιτανε το δασος & οχι το δεντρο..
ξαναλεω οτι οσο πολωνουν την κατασταση,τοσο θα απομακρυνονται απο την νδ αφου αυτοι που τελικα θα αποφασισουν το ποια θα ειναι η επομενη κυβερνηση σιχαινονται αυτου του ειδους την αντιπαραθεση..αν λοιπον τριβει για καποιο λογο τα χερια του ο λαλιωτης ειναι γιατι μετα την χτεσινη εμφανιση του γιωργακη θα μπορεσει να τον παρασυρει σε ακομη μεγαλυτερη πολωση αρα σε ακομη μεγαλυτερη ηττα που ειναι & ο διακαης του ποθος..
ελπιζω να σε καλυψα..

100%

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για μένα τα πράγματα χθες ήταν πολύ καθαρά
βλέποντας τους έξι πολιτικούς αρχηγούς άρα και τους έξι πιθανούς (άλλοι με περισσότερες και κάποιοι με μηδενικές πιθανότητες) αυριανούς πρωθυπουργούς, γιατί άλλος από αυτούς δεν θα είναι, και ας πούμε ότι παρακολουθεί κάποιος το debate ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και του έλεγαν ότι πρέπει να επιλέξει οπωσδήποτε ένα από τα έξι πρόσωπα τα οποία έβλεπε μπροστά του νομίζω ότι μόνο ο καραμανλέγκος θα την έβγαζε καθαρή,
όχι γιατί είπε ουσιαστικά πράγματα (έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είπε τίποτα ουσιαστικό-χειροπιαστό).. τα πιο πολλά ήταν γενικότητες αν και υπήρχαν και κάποια σαφή μηνύματα, αλλά διότι ήταν ο πιο προσιτός, ο λιγότερο επιθετικός ο πιο απολογητικός, ο λιγότερο εξυπνάκιας, ο λιγότερο πολωτικός, ο πιο υπεύθυνος στην κουβέντα.
με άλλα λόγια ένας άσχετος θα τον εμπιστευόταν πιο εύκολα σε σχέση με τους άλλους γιατί επιλέγοντας αυτόν θα αισθανόταν λιγότερο ρίσκο
άρα επειδή το debate κυρίως απευθύνεται σε αναποφάσιστους έχω την αίσθηση ότι τελικά μάλλον αυτός είναι ο νικητής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom