Νέα

Τηλεοπτικό debate

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ από την χθεσινή συζήτηση κρατάω μόνο την δέσμευση Καραμανλή ότι θα θέσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αυτό ήταν και το μοναδικό σημείο ουσίας στην όλη συζήτηση.
Ο Καρατζαφέρης με απογοήτευσε, ήταν πολύ άχρωμος και επιφυλακτικός. Μου άρεσε βέβαια η υπόμνηση ότι από το 1955 έχουμε
κυβέρνηση Παπανδρέου και Καραμανλή.
Η Παπαρήγα εντελώς γραφική όπως πάντα άλλωστε.
Ο Αλαβάνος ενώ ξεκίνησε δυνατά, στο τέλος τα χάλασε με τις αγωνιώδεις προσπάθειές του να καπηλευτεί τις φοιτητικές κινητοποιήσεις και να αλιεύσει τις ψήφους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Ο Παπαθεμελής κινήθηκε στην μετριότητα, με ενόχλησε η πρεμούρα του να διαχωρίσει πλήρως την θέση του από την ΝΔ, ενώ είναι εκλεγμένος βουλευτής με το ψηφοδέλτιό της, είτε του αρέσει είτε όχι.
Τέλος, ο Παπανδρέου, απλά τραγικός. Ο άνθρωπος δεν κατόρθωσε να απαντήσει ούτε μία από τις 6 δρωτήσεις που του ετέθησαν. Τον ρωτούσαν "Τι θα κάνετε για το τάδε θέμα, πώς θα επιλύσετε το δείνα ζήτημα" και αυτός απαντούσε για την κυβέρνηση και την ΝΔ. Εκτός τόπου και χρόνου.
Σίγουρα, ο Καραμανλής με τον μεστό και αρθρωμένο πολιτικό του λόγο και την διάθεση αυτοκριτικής που τον κάνει πιο ανθρώπινο και πιο προσιτό κέρδισε με διαφορά τις εντυπώσεις και τις ψήφους των αναποφάσιστων. Άλλωστε για τους αναποφάσιστους γίνονται τα debate, και είτε έιναι σωστό είτε δεν είναι, η τελευταία εντύπωση που μένει στον ψηφοφόρα είναι η εικόνα και η επικοινωνιακή δυναμική του κάθε πολιτικού αρχηγού. Και ακτριβώς σε αυτό το σημείο ο Καραμνλής κέρδισε άνετα.
Σε άλλο τόπικ είχα γράψει ότι προέβλεπα ντέρμπι με την ΝΔ να κερδίζει το πολύ με 1-1,5%. Με δεδομένο ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων κυμαίνεται στο 8% και τις χθεσινή  εικόνα των πολιτικών αρχηγών βλέπω την διαφορά σίγουρα πάνω από 2% και τον Καρατζαφέρη να ασθμαίνει για να μπει στην Βουλή.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, δηλαδή ήμαρτον, όλοι περνάμε μια χαρά και με τους μεν και με τους δε....

Μια ερώτηση αν και είναι off topic

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φλας πίσω για το HUMMER H2 που έχω, γιατί η πεθερά μου μου το γάμησε με την φεράρι της...

Επίσης κανα καλό μάστορα για το ΝΟΚΙΑ 8800 GOLD EDITION γιατί το κουμπί 4 δεν πατάει καλά...

Ευχαριστώ....

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο δε Λιάτσος εντελώς αστοιχείωτος και απαράδεκτος εν γένει. Αλήθεια κάθισε πολλή ώρα για να σκεφτεί αυτές τις παιδαριώδεις ερωτήσεις που διατύπωσε??? Χώρια που γάμησε και την όλη διαδικασία. Φαιδρότατος....

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, δηλαδή ήμαρτον, όλοι περνάμε μια χαρά και με τους μεν και με τους δε....

Μια ερώτηση αν και είναι off topic

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φλας πίσω για το HUMMER H2 που έχω, γιατί η πεθερά μου μου το γάμησε με την φεράρι της...

Επίσης κανα καλό μάστορα για το ΝΟΚΙΑ 8800 GOLD EDITION γιατί το κουμπί 4 δεν πατάει καλά...

Ευχαριστώ....
άσχετο, τον θερμοσίφωνα τον έκλεισες????

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φτου ρε γαμ....το.........θα πάρω τηλέφωνο την Φιλιπινέζα, μου ήθελε και ρεπό σήμερα η άχρηστη! Ευχαριστώ που μου το θύμισες....Απλά έχω αγχωθεί με το αμάξι και τα έχω ξεχάσει τα υπόλοιπα.

Θα πάμε τελικά απο Τρίτη για σολωμό και χαβιάρι στο εστιατόριο οκ? Πάμε να σου δείξω και το νέο Jeep Commander που το ζαχαρώνω....τι λες?

Επισκέπτης
και γαμώ τα ντι μπέιτ κάτι σαν τα παζάρια του extra chanel ήταν.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
πιστεύω το φανάρι του hummer να είναι στραντζαριστό και κουμπωτό και όχι βιδωτό αλλιώς είναι μανούρα.... :think: :think: :think: :think: :think:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φοβερο debate,ρωτηστε με οτι θελετε να σας το αναλυσω. :huh:    απο την στιγμη που γυρισα σπιτι απο δουλεια στηνομαι τηλεοραση ανοιγω το x-box και γαμηθηκα να παιζω  :rockon: :rockon: :rockon: καποια στιγμη αργοτερα μολις αντιληφθηκα οτι ειχε ληξει το θεατρο βαζω tv να δω αν εχει καμμια ταινια :rolleyes:  πεφτω σε 8 αν θυμαμαι καλα διαφημισεις πασοκ και μιας κκε σφηνα  :tickedoff: :tickedoff: αμεσως ξαναγυρναω στο x-box  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
έχεις βάλει το νέο os στο xbox? Εγώ λέω να πάρω ps3...A ναι, καλό το debate.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι δεν το εχω,ασε που κολλαει καποιες φορες και μου ερχεται να το πεταξω απο κανα παραθυρο...ποιος ηταν καλυτερος στο debate?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
κοίταξε, medal of honor και φυσικά το νέο Halo....Τώρα θα βγει και το Ghost Recon advanced warfighter 2....Πιστεύω να σε κάλυψα.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
medal of honor φοβερα...λεει το ps3? ειχα ενα ps2 μεχρι που  καηκε απο κεραυνο :o

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ωραία τα είπε η Χούκλη....Ρε παιδιά τελικά άκουσε κανείς πότε θα πέσει η τιμή του ps3?

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Call Οf Duty έχει βγει για xbox? λάτρης του moho είμουν αλλά όταν βγήκε η σειρά COD  :rockon:
                                                                υπαρχει call of duty σε x-box                                       
Ωραία τα είπε η Χούκλη....Ρε παιδιά τελικά άκουσε κανείς πότε θα πέσει η τιμή του ps3?
                                                              αα..η κυρια η μαυρομαλλα που λεει τις ειδησεις...πιστευω πως θα εχει καθοδικη πορεια η τιμη του ps3

Requiem7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Εμένα μου άρεσε ο Καρατζαφέρης,τα είπε για αλλη μια φορά σωστα
Και ο Παπαθεμελής βεβαία είπε σωστά πράγματα αλλα δεν ξέρω κατα πόσο το κόμμα του θα συνεχίσει να υπάρχει μετά τις εκλογες!!!Τέλος μου άρεσε το στρίμωγμα στον Αλαβάνο,που αναγκάστηκε να πουλήσει τα παιδία του(τους κουκλοφόρους)

Επισκέπτης
ευχαριστως θα γαμαγα αλυπητα το μαρακι με το οποιο παρεπιπτοντως μπορεις καποιος να συζητησει οτιδηποτε του καυλωσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom