Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για τα κριτήρια με τα οποία πάτε και ψηφίζετε; Δηλαδή που ήταν "προσιτός και υπεύθυνος"; Στο ότι κατάπιε ότι κυβερνούν οι κουμπάροι, ότι τα πάντα πάνε από το κακό στο χειρότερο, στο ότι κανένας δεν παραιτείται αλλά όλοι έχουν αρπάξει γερά την καρέκλα, ότι είναι εκεί που είναι επειδή κληρονόμησε τη θέση, ότι δεν έχει ιδέα πως μπορεί να ζει κάποιος με 500 το μήνα και φυσικά ούτε και τον ενδιαφέρει, ότι δεν έχει καμία θέση εκτός αν του γράψουν μία έκθεση και έρθει να μας τη διαβάσει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τηλεοπτικό debate
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καραμαλαρας ΝΟ1 Εσωσε την Ελλαδα και που εισαι ακομα .
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για τα κριτήρια με τα οποία πάτε και ψηφίζετε; Δηλαδή που ήταν "προσιτός και υπεύθυνος"; Στο ότι κατάπιε ότι κυβερνούν οι κουμπάροι, ότι τα πάντα πάνε από το κακό στο χειρότερο, στο ότι κανένας δεν παραιτείται αλλά όλοι έχουν αρπάξει γερά την καρέκλα, ότι είναι εκεί που είναι επειδή κληρονόμησε τη θέση, ότι δεν έχει ιδέα πως μπορεί να ζει κάποιος με 500 το μήνα και φυσικά ούτε και τον ενδιαφέρει, ότι δεν έχει καμία θέση εκτός αν του γράψουν μία έκθεση και έρθει να μας τη διαβάσει;
εγώ μίλησα για το πως φάνηκαν οι έξι αρχηγοί από μακρυά για την αίσθηση που άφησαν
δεν μίλησα για την ουσία αυτών που είπε ο καθένας ούτε αναφέρθηκα στην πολιτική κανενός
δεν νομίζω να είπε κανείς τίποτα ουσιαστικό ούτε άκουσα καμιά πρόταση από κάποιον
μίλησα απλώς για την εμφάνιση τους και αυτό που ο καθένας έβγαζε σε επίδραση ψυχολογική με το κοινό και κυρίως με το αναποφάσιστο κοινό
εσύ έχεις αποφασίσει έτσι κι αλλιώς και κανείς από αυτούς δεν απευθυνόταν εχθές σε σένα και ούτε ενδιέφερες εχθές κανέναν από αυτούς
επίσης για τον καραμανλέγκο το κερδος επίσης το απεκόμισε από το ότι στο τέλος πέρασε και το μήνυμα που ήθελε στους ΝΔιτες που το σκέφτονταν και ενδεχομένως βρίσκονται μεταξύ διαμαρτυρίας προς το ΛΑΟΣ ή σε άλλο κόμμα, ότι ή αυτοδυναμία ή και πάλι εκλογές και καμία συνεργασία με κανέναν
αυτό παρόλο που δεν άρεσε στους Πασοκους είναι μύνημα σαφές προς την βάση της ΝΔ το οποίο έχει την σημασία του και την δυναμική του
εγώ μίλησα για το πως φάνηκαν οι έξι αρχηγοί από μακρυά για την αίσθηση που άφησαν
δεν μίλησα για την ουσία αυτών που είπε ο καθένας ούτε αναφέρθηκα στην πολιτική κανενός
δεν νομίζω να είπε κανείς τίποτα ουσιαστικό ούτε άκουσα καμιά πρόταση από κάποιον
μίλησα απλώς για την εμφάνιση τους και αυτό που ο καθένας έβγαζε σε επίδραση ψυχολογική με το κοινό και κυρίως με το αναποφάσιστο κοινό
εσύ έχεις αποφασίσει έτσι κι αλλιώς και κανείς από αυτούς δεν απευθυνόταν εχθές σε σένα και ούτε ενδιέφερες εχθές κανέναν από αυτούς
επίσης για τον καραμανλέγκο το κερδος επίσης το απεκόμισε από το ότι στο τέλος πέρασε και το μήνυμα που ήθελε στους ΝΔιτες που το σκέφτονταν και ενδεχομένως βρίσκονται μεταξύ διαμαρτυρίας προς το ΛΑΟΣ ή σε άλλο κόμμα, ότι ή αυτοδυναμία ή και πάλι εκλογές και καμία συνεργασία με κανέναν
αυτό παρόλο που δεν άρεσε στους άσχετους με την ΝΔ είναι μήνυμα σαφές προς την βάση της ΝΔ το οποίο έχει την σημασία του και την δυναμική του
αυτό παρόλο που δεν άρεσε στους άσχετους με την ΝΔ είναι μήνυμα σαφές προς την βάση της ΝΔ το οποίο έχει την σημασία του και την δυναμική του
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ο παπαθεμελης γιατι ητανε στο debate?
Απ' ότι κατάλαβα παρουσίασε τους νέους beta drivers για vista, τα dx 10 για nvidia. Αν κάπου κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με....
Δηλαδή βάζεις το mute και κοιτάζεις ποιός θα σου κάνει κλικ; Και ποιός θα επιδράσει ψυχολογικά επάνω σου; Σα τις γκόμενες που δηλώνουν "θέλω ο άντρας να μου κάνει κλικ, να σειμιγα το μυαλό μου, να με κάνει να γελάω";
Ακόμα και με αυτά τα κριτήρια, η επιλογή του σπινθηροβόλου και πανέξυπνου ανιψιού λέει πολλά για το εκλογικό σώμα...
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έχω και άλλες Φώτο , και με τους καμένους της ζαχαρως εάν θέλετε να τις δείτε θα κάνουν καλό και περισσότερο στους αναποφάσιστους ? γιατί από ότι φαίνεται όλοι είμαστε εν δύναμη καμένοι, πνιγμένοι , βουλιαγμένοι , και ένας θεός ξέρει και τι άλλο.
Και έχω και το χάρτη της Ιόνιας οδούς ,και το φιρμάνι του Σουφλια για να δείτε γιατί καίε όλοι η Πελοπόννησος , ψάξτε και λίγο στο διαδικτιο ,έχει και ενδιαφέροντα πραγματάκια όχι μόνο μουνάκια .
Και έχω και το χάρτη της Ιόνιας οδούς ,και το φιρμάνι του Σουφλια για να δείτε γιατί καίε όλοι η Πελοπόννησος , ψάξτε και λίγο στο διαδικτιο ,έχει και ενδιαφέροντα πραγματάκια όχι μόνο μουνάκια .
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο παπαθεμελής συμμετείχε γιατί ήταν (είναι) σαν ανεξάρτητος βουλευτής στην παρούσα βουλή. Παρόμοια και ο Καρατζαφέρης επειδή είναι στην Ευρωβουλή.
Δεν θα ψηφίσω κανένα απο αυτούς αλλά πιστεύω ότι τις εντυπώσεις προς τους αναποφάσιστους του μεσαίου χώρου τις κέρδισε ο γαλάζιος μπούλης. Είχε καλύτερο στήσιμο και κίνηση στην οθόνη. Μην ξεχνάμε ότι στην τηλεόραση μετράει η εικόνα και όχι ο λόγος. Ο γιωργάκης πολύ ψεύτικος με το επιθετικό στύλ που προσπαθεί να περάσει και με ντύσιμο καθαρά ΝΔ (τι γραβάτα ήταν αυτή που του έβαλαν). Η Παπαρήγα ξέθαψε το ταγιεράκι που είχε πάρει πρίν από 40 χρόνια από τη Μόσχα και το έβαλε (μάλλον πρέπει να έκανε και Lifting γιατι πολύ τραβηγμένη τη βλέπω). Ο καράτζαφέρης είχε καλή εικόνα για ακροδεξιούς και βλακοορθόδοξους είπε μερικές καλές ατάκες. Όπως ανέφερε και άλλος συναγωνιστής θέλει λίγο προσοχή στη μπογιά που χρησιμοποιεί - τι κορακί μαλί ήταν αυτό-. Ο αλαβάνος καλός αλλά λίγος δεν μπορεί να πείσει και πολύ κόσμο ίσως ο συνασπισμός άξιζε κάποιον άλλο για αρχηγό. Η κάλυψη που προσφέρει στους κουκουλοφόρους αλήτες μάλλον θα είναι σε βάρος του. Ο παπαθεμελής μόνο το λιβανιστήρι δεν έφερε μαζί έστικι' αλλίως δεν θα βγεί με τίποτα.
Δεν θα ψηφίσω κανένα απο αυτούς αλλά πιστεύω ότι τις εντυπώσεις προς τους αναποφάσιστους του μεσαίου χώρου τις κέρδισε ο γαλάζιος μπούλης. Είχε καλύτερο στήσιμο και κίνηση στην οθόνη. Μην ξεχνάμε ότι στην τηλεόραση μετράει η εικόνα και όχι ο λόγος. Ο γιωργάκης πολύ ψεύτικος με το επιθετικό στύλ που προσπαθεί να περάσει και με ντύσιμο καθαρά ΝΔ (τι γραβάτα ήταν αυτή που του έβαλαν). Η Παπαρήγα ξέθαψε το ταγιεράκι που είχε πάρει πρίν από 40 χρόνια από τη Μόσχα και το έβαλε (μάλλον πρέπει να έκανε και Lifting γιατι πολύ τραβηγμένη τη βλέπω). Ο καράτζαφέρης είχε καλή εικόνα για ακροδεξιούς και βλακοορθόδοξους είπε μερικές καλές ατάκες. Όπως ανέφερε και άλλος συναγωνιστής θέλει λίγο προσοχή στη μπογιά που χρησιμοποιεί - τι κορακί μαλί ήταν αυτό-. Ο αλαβάνος καλός αλλά λίγος δεν μπορεί να πείσει και πολύ κόσμο ίσως ο συνασπισμός άξιζε κάποιον άλλο για αρχηγό. Η κάλυψη που προσφέρει στους κουκουλοφόρους αλήτες μάλλον θα είναι σε βάρος του. Ο παπαθεμελής μόνο το λιβανιστήρι δεν έφερε μαζί έστικι' αλλίως δεν θα βγεί με τίποτα.
Έχω και άλλες Φώτο , και με τους καμένους της ζαχαρως εάν θέλετε να τις δείτε θα κάνουν καλό και περισσότερο στους αναποφάσιστους ? γιατί από ότι φαίνεται όλοι είμαστε εν δύναμη καμένοι, πνιγμένοι , βουλιαγμένοι , και ένας θεός ξέρει και τι άλλο.
Ότι και να βάλεις, τα βόδια δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Επιλέγουν αυτόν που "έχει καλύτερο στήσιμο" ώστε να στηθούν και αυτά καλύτερα μετά για τα περαιτέρω.
Ακόμα και οι πυρόπληκτοι θα δεις ότι πρώτοι θα τρέξουν να τους ψηφίσουν.
Τώρα έχουμε και το άλλο κόλπο, όσοι την έχουν βρει δε λένε "είμαστε βαμμένοι και θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην κουμπαριά", λένε "εγώ ξέρετε είμαι αναποφάσιστος, και δεν ξέρω τι λένε τα προγράμματα των κομμάτων, αλλά θα ψηφίσω κοστάκι γιατί είναι σοβαρός και αχ μου κάνει κλικ ααααχχχ".
[size=11pt] Η αλήθεια είναι ότι και μετά τις εκλογές, θα παίρνετε τον ίδιο μισθό, θα μας φορολογήσουν ακόμα πιό πολύ, ενώ όλα θα ακριβαίνουν. [/size]
Μεγάλε, δεν είναι ΜΟΝΟ αυτή η αλήθεια.
Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι μετά τις εκλογές ο ΦΠΑ θα γίνει 20% (ή και 21%) απο 19 που είναι σήμερα (και απο 18% που ήταν πρίν 2-3 χρόνια), και αυτό ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ απο όσα λέχτηκαν στο debate, ΟΠΟΙΟ και απο τα 2 κόμματα εκλεγεί.
Το οποίο (ΦΠΑ) καταλαβαίνετε ότι σημαίνει ΑΜΕΣΗ άνοδο των τιμών κατά 1 ή 2%, ενώ οι απολαβές... στασιμότης.
Είναι στα πλαίσια της πολιτικής ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ να μειώνουν τα έσοδα του προϋπολογισμού από φορολογία σε Α.Ε (μείωση συντελεστή - έγινε) και να τα αυξάνουν απο τον ΦΠΑ που ως γνωστό βαρύνει μόνο τους πλούσιους.... (βενζίνη, μαρούλια, κρέας, σχολικά, ρούχα, όλα αυτά τα καταναλώνουν οι πλούσιοι. Ενώ τα κέρδη των τραπεζών που ελαφραίνει η φορολογία τους με τη μείωση των συντελεστών, είναι "ενίσχυση στα μικρομεσαία εισοδήματα").
Γι' αυτό εγώ λέω:
Φηφίστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Δεν κάνει διαφορά αν ψηφίσετε Καρατζαφέρη, ή Παπαρήγα, ή Συριζα. Αλλά:
[size=12pt]ΜΗΝ ψηφίσετε ένα απ τα δυο μεγάλα.[/size]
ΜΗΝ ψηφίσετε κόμμα που δεν πρόκειται να μπει στη βουλή (παρ' ότι είναι ωραίος και ο Βεργής, και ο Λεβέντης). Γιατί τότε είναι σα να ψηφίζετε 70% πρώτο κόμμα και 30% δεύτερο.
Υ.Γ:
Ο Καρατζαφέρης έχει ξεσπαθώσει τελευταία (και στο debate το είπε, και στη συνέντευξή του στό Ζάππειο) για "τίς ληστείες των τραπεζών" που "τις νοιώθει ο πολίτης στο πετσί του".
Μη νομίζετε ότι με παρέσυρε αυτός και τα λέω αυτά. Το γιατί τα λέει, νομίζω ότι το έχω καταλάβει: 1) ΠΡΑΓΜΑΤΙ πολύς κόσμος ΠΟΝΑΕΙ απο τις δόσεις των δανείων, των καρτών, κλπ μεθόδων δανεισμού που (απερίσκεπτα) έχει χρησιμοποιήσει,
και 2) Φαίνεται ότι ο Καρατζαφέρης έκανε γύρα τις Τράπεζες να μαζέψει κανένα φράγκο για "το κόμμα" και πήρε τ' αρχίδια μου, οπότε δεν έχει λόγο να μη τους τα χώνει...
[size=10pt]αληθεια ο παπαθεμελης τι δουλεια ειχε? τι κονε εχει για να τον βαζουν? αφου ουτε τα ποσοστα του λεβεντη δε θα παρει.[/size]
Φίλε, το ότι τον φώναξαν στο debate σε ξένισε? Το ότι βγήκε κατ αρχή με το ΠΑΣΟΚ (και έγινε και υπουργός νομίζω), και στη συνέχεια όταν φάνηκε ότι το Πασόκ χάνει έδρες (2004) ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ, δε σε ξένισε?
Εν πάσει περιπτώσει, να σου απαντήσω (τι κονέ έχει):
Έπεσε τηλέφωνο απο florida:
"Εγώ το είπα για το φυλαχτό σου όταν έπρεπε. Κράτα και σύ το λόγο σου, και βάλε και το Στέλιο στο debate".
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Μόνο έτσι γίνεται δουλειά. Με ψηφο σε ενα απο τα τρία πλην των δυο μεγάλων.
Προσωπικά εκείνη την ώρα έβλεπα το 1408. Καλό θρίλερ, αλλα μόνο ο Κιούμπρικ κινηματαγράφησε σωστά τον King. Ασχετο
Απο το τέλος που είδα,
Σιχαινομαι τον Καραμανλη αλλα ρε γαμωτο ηταν ο μονος που μου φανηκε εντος του πλανητη
Παπαρήγα πανικοβληθηκε με την ερωτηση για το ιδιωτικο σχολειο και μου φανηκε πολυ γραφική. Αλαβάνος λίγος και γραφικος οταν το παιζε σκληρος. Εχανε τα λογια του και μου φαινοταν λιγος. . Γιωργάκης σε συνεχη μεταφραση. π.χ Δεν έχετε σωστα τα στοιχεία σας, i.e You dont have your facts straight.
Ολη αυτη η μανουρα και τα εξοδα για να ξαναβγαλουμε τον Κωστάκη. Ε ρε χαλια.
Προσωπικά εκείνη την ώρα έβλεπα το 1408. Καλό θρίλερ, αλλα μόνο ο Κιούμπρικ κινηματαγράφησε σωστά τον King. Ασχετο
Απο το τέλος που είδα,
Σιχαινομαι τον Καραμανλη αλλα ρε γαμωτο ηταν ο μονος που μου φανηκε εντος του πλανητη
Παπαρήγα πανικοβληθηκε με την ερωτηση για το ιδιωτικο σχολειο και μου φανηκε πολυ γραφική. Αλαβάνος λίγος και γραφικος οταν το παιζε σκληρος. Εχανε τα λογια του και μου φαινοταν λιγος. . Γιωργάκης σε συνεχη μεταφραση. π.χ Δεν έχετε σωστα τα στοιχεία σας, i.e You dont have your facts straight.
Ολη αυτη η μανουρα και τα εξοδα για να ξαναβγαλουμε τον Κωστάκη. Ε ρε χαλια.
Κι όμως ο συγκεκριμένος τα χώνει στις τράπεζες αρκετό καιρό. Τι να το κάνεις όμως όταν έχει δίκιο η Παπαρήγα για την πάρτη του??Υ.Γ:
Ο Καρατζαφέρης έχει ξεσπαθώσει τελευταία (και στο debate το είπε, και στη συνέντευξή του στό Ζάππειο) για "τίς ληστείες των τραπεζών" που "τις νοιώθει ο πολίτης στο πετσί του".
Μη νομίζετε ότι με παρέσυρε αυτός και τα λέω αυτά. Το γιατί τα λέει, νομίζω ότι το έχω καταλάβει: 1) ΠΡΑΓΜΑΤΙ πολύς κόσμος ΠΟΝΑΕΙ απο τις δόσεις των δανείων, των καρτών, κλπ μεθόδων δανεισμού που (απερίσκεπτα) έχει χρησιμοποιήσει,
και 2) Φαίνεται ότι ο Καρατζαφέρης έκανε γύρα τις Τράπεζες να μαζέψει κανένα φράγκο για "το κόμμα" και πήρε τ' αρχίδια μου, οπότε δεν έχει λόγο να μη τους τα χώνει...
Αξιώματα Ελληνικών Πολιτικών Μαθηματικών:
Η ισχύς του πρώτου κόμματος είναι ευθέως ανάλογη της ψωλής που θα σου βάλει μετά τις εκλογές.
Η πιθανότητα να γίνεις πρωθυπουργός είναι ευθέως ανάλογη με την 5η δύναμη του αριθμού των συγγενών πρωθυπουργών που έχεις.
(Αυτό εφαρμόζεται και για βουλευτές)
Η πιθανότητα να να διοριστείς επικεφαλής σε μεγάλο οργανισμό είναι αντιστρόφως ανάλογη των προσόντων σου.
Η πιθανότητα να εκλεγείς βουλευτής είναι αντιστρόφως ανάλογη με το πόσο σκληρά έχεις δουλέψει στη ζωή σου.
Η πιθανότητα να δουλέψεις αφού εκλεγείς βουλευτής είναι 0.
Το μέγεθος της αυτοκριτικής είναι αντιστρόφως ανάλογο των λαθών.
Η πιθανότητα να πάρεις αύξηση είναι αντιστρόφως ανάλογη του χρόνου που υπολείπεται για εκλογές. Ομοίως και για το μέγεθος της αύξησης. Ομοίως και για την πιθανότητα να σε πάρουν τηλέφωνο από γραφείο βουλευτή γιατί σου βρήκαν δουλειά.
Η πιθανότητα να πάρεις προαγωγή αν δεν υποστηρίζεις το κυβερνών κόμμα τείνει στο 0.
Πιθανότητα να υλοποιήσουν μετεκλογικά όσα υπόσχονται προεκλογικά: Είσαι μαλάκας ?
Η ισχύς του πρώτου κόμματος είναι ευθέως ανάλογη της ψωλής που θα σου βάλει μετά τις εκλογές.
Η πιθανότητα να γίνεις πρωθυπουργός είναι ευθέως ανάλογη με την 5η δύναμη του αριθμού των συγγενών πρωθυπουργών που έχεις.
(Αυτό εφαρμόζεται και για βουλευτές)
Η πιθανότητα να να διοριστείς επικεφαλής σε μεγάλο οργανισμό είναι αντιστρόφως ανάλογη των προσόντων σου.
Η πιθανότητα να εκλεγείς βουλευτής είναι αντιστρόφως ανάλογη με το πόσο σκληρά έχεις δουλέψει στη ζωή σου.
Η πιθανότητα να δουλέψεις αφού εκλεγείς βουλευτής είναι 0.
Το μέγεθος της αυτοκριτικής είναι αντιστρόφως ανάλογο των λαθών.
Η πιθανότητα να πάρεις αύξηση είναι αντιστρόφως ανάλογη του χρόνου που υπολείπεται για εκλογές. Ομοίως και για το μέγεθος της αύξησης. Ομοίως και για την πιθανότητα να σε πάρουν τηλέφωνο από γραφείο βουλευτή γιατί σου βρήκαν δουλειά.
Η πιθανότητα να πάρεις προαγωγή αν δεν υποστηρίζεις το κυβερνών κόμμα τείνει στο 0.
Πιθανότητα να υλοποιήσουν μετεκλογικά όσα υπόσχονται προεκλογικά: Είσαι μαλάκας ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις