Έγω σπάω πλάκα σήμερα με τις εφημερίδες/ραδιόφωνα που όπως γράφει και ο φίλος μου ο sas, ανάλογα με το κόμμα που υποστηρίζουν, βλέπουν όλοι τον αρχηγό τους νικητή
Δυστυχώς ή ευτυχώς περάσανε για μένα τα χρόνια που υποστήριζα κάποιο κόμμα με ιδεολογικά κριτήρα και με την ελπίδα πως άμα έρθει στην εξουσία θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.
Ξεκίνησα την εκλογική μου "καριέρα" ψηφιζοντας ΝΔ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά τόσα χρόνια με τους Τσοβόλες, τους Μένιους, την "μιμή", τα Pampers, την Αυριανή και δεν συμμαζεύεται και περίμενα απο την ΝΔ να αλλάξει το σκηνικό.
Στη συνέχεια ψήφισα ΠΑΣΟΚ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω την ΝΔ να κυβερνά με μίσαλλοδοξία, με τα ειδικά δικαστήρια, τον Μητσοτάκη, την Μαρίκα και δεν συμμαζεύεται και περίμενα απο το νέο ΠΑΣΟΚ να αλλάξει επιτέλους το σκηνικό.
Στη συνέχεια ξαναψήφισα ΝΔ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά και να έχει φτάσει η ακρίβεια στο απροχώρητο, το απρόσωπο κράτος, τις μίζες και όλα τα άλλα σκατά.
Έπρεπε να περάσω όλα αυτά για να καταλάβω στο τέλος οτι ο μόνος λόγος για να υποστηρίζει κάποιος ένα κόμμα είναι να έχει άμεσο προσωπικό συμφέρον. Και επειδή εγώ δυστυχώς δεν έχω κάποιον να με διορίσει στο δημόσιο ή να με βάλει σε καμία επιτροπή προμηθειών ή να με βάλει γενικό γραμματέα ή σύμβουλο σε κάποια ΔΕΚΟ κτλ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Αυτη τη φορά όμως είμαι αναποφάσιστος για το τι θα βάλω μέσα στον φάκελο που θα ρίξω στην κάλπη:
1) Ένα κομμάτι σκατόχαρτο αφου έχω σκουπίσει προηγουμένος με αυτό τον κώλο μου μετα το πρωινό χέσιμο (βασικά μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως θα το μεταφέρω μέχρι το εκλογικό κέντρο)
2) Ένα κομμάτι απο περιοδικό τσόντας που θα έχει μια γκόμενα πάνω στην οποία θα έχουν χύσει 2 τύποι και αυτοί θα γλύφει τα χύσια τους
3) Ένα κολλάζ που θα έχω φτιάξει και θα έχει τις φάτσες των παπανδρέου και καραμανλή με δυο ψωλές στο στόμα τους
Παρακαλώ πολύ αν θέλετε μπορείτε να με βοηθήσετε