Νέα

Τηλεοπτικό debate

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!

Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!
καλα ξηγηθηκες φιλε μου..
εγω ειδα στην ΕΤ1 την ταινια του Νικολαιδη "Γλυκια Συμμορια" & θυμηθηκα τα νιατα μου..
debate & αρχιδια μαντολες..
μονο αν εκαναν κανενα οργιακι αναμεταξυ τους θα το εβλεπα..αναλογα δε με τα "γουστα" που θα εβγαζαν μπορει & να τους εκανα την χαρη να ασχοληθω με τις εκλογες-να τους ψηφισω.. 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
καλα ξηγηθηκες φιλε μου..
εγω ειδα στην ΕΤ1 την ταινια του Νικολαιδη "Γλυκια Συμμορια" & θυμηθηκα τα νιατα μου..
debate & αρχιδια μαντολες..
μονο αν εκαναν κανενα οργιακι αναμεταξυ τους θα το εβλεπα..αναλογα δε με τα "γουστα" που θα εβγαζαν μπορει & να τους εκανα την χαρη να ασχοληθω με τις εκλογες-να τους ψηφισω.. 

Και γω την ταινία είδα και μ'εκραζε η γυναικα μου. 10 λεπτά μετα αφότου είδε λιγο debate είδαμε την ταινία μαζί. Ρε σεις ποιες ηθοποιοί ηταν αυτές? υπάρχει καμία πια τώρτα που να παιζει? Δεν θυμαμαι ονοματα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!

Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!

Σαφώς πιο ελαφρύ για το στομάχι από τους 6 ... αχωνευτους.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Να δειτε και το "Τα Κουρελια Τραγουδανε Ακομα" του ιδιου.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω εκνευριζομουνα που παρα πολλες απαντησεις των πολιτικων ξεκιναγαν με το 'Ευχαριστω για την ερωτηση' .  :idiot:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
 επειδη εχω πει οτι δεν θα κάνω πολιτικα σχόλια γιατι απλα δημιουργουμε αντιπαθειες δεν θα σχολιασω τους κομματαρχες αλλα τους δημοσιογραφους. Πολύ καλη η Χουκλη, απο την αλλη ο Λιατσος καλα θα κανει να ασχολειται με τη Μυκονο και την JLO.

Σε αυτο που πόσταρε ο σταυρος αλλα και από εδώ

Εχω μια ηλίθια ερώτηση.

Το 2000 ψηφισαν 7.026.527 νοματαοι το 2004 7.571.601.

Αυτους τους 545.074 νεους ψηφοφόρους που τους βρήκαμε???

και ασχετο ενα συνθημα που λέγαμε στα 12-15 (γυρω στο 85 δηλαδή)

Λαός ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
 Ζητω η Νεα Δημόκρατία

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επειδη εχω βαρεθει ολα τα χρονια να ακουω τις ιδιες ανουσιες παπαριες
1. Πηγα τα παιδια βολτα.
2. Αναψα φωτια και εψησα τα ψαρακια μου και κατεβασαμε 1 μπουκαλι κρασι με τη γυναικα μου.
ΑΑΑ αυτο το ντιμπειτ το φχαριστηθηκα.  :jerking:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
'Εχετε καιρό για χάσιμο και βλέπετε debate ? Και κάνετε και ανάλυση μετά ... ?  :idiot:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Έγω σπάω πλάκα σήμερα με τις εφημερίδες/ραδιόφωνα που όπως γράφει και ο φίλος μου ο sas, ανάλογα με το κόμμα που υποστηρίζουν, βλέπουν όλοι τον αρχηγό τους νικητή  :uglystupid:

Δυστυχώς ή ευτυχώς περάσανε για μένα τα χρόνια που υποστήριζα κάποιο κόμμα με ιδεολογικά κριτήρα και με την ελπίδα πως άμα έρθει στην εξουσία θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.

Ξεκίνησα την εκλογική μου "καριέρα" ψηφιζοντας ΝΔ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά τόσα χρόνια με τους Τσοβόλες, τους Μένιους, την "μιμή", τα Pampers, την Αυριανή και δεν συμμαζεύεται και περίμενα απο την ΝΔ να αλλάξει το σκηνικό.

Στη συνέχεια ψήφισα ΠΑΣΟΚ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω την ΝΔ να κυβερνά με μίσαλλοδοξία, με τα ειδικά δικαστήρια, τον Μητσοτάκη, την Μαρίκα και δεν συμμαζεύεται και περίμενα απο το νέο ΠΑΣΟΚ να αλλάξει επιτέλους το σκηνικό.

Στη συνέχεια ξαναψήφισα ΝΔ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά και να έχει φτάσει η ακρίβεια στο απροχώρητο, το απρόσωπο κράτος, τις μίζες και όλα τα άλλα σκατά.

Έπρεπε να περάσω όλα αυτά για να καταλάβω στο τέλος οτι ο μόνος λόγος για να υποστηρίζει κάποιος ένα κόμμα είναι να έχει άμεσο προσωπικό συμφέρον. Και επειδή εγώ δυστυχώς δεν έχω κάποιον να με διορίσει στο δημόσιο ή να με βάλει σε καμία επιτροπή προμηθειών ή να με βάλει γενικό γραμματέα ή σύμβουλο σε κάποια ΔΕΚΟ κτλ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ   ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αυτη τη φορά όμως είμαι αναποφάσιστος για το τι θα βάλω μέσα στον φάκελο που θα ρίξω στην κάλπη:
1) Ένα κομμάτι σκατόχαρτο αφου έχω σκουπίσει προηγουμένος με αυτό τον κώλο μου μετα το πρωινό χέσιμο (βασικά μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως θα το μεταφέρω μέχρι το εκλογικό κέντρο)
2) Ένα κομμάτι απο περιοδικό τσόντας που θα έχει μια γκόμενα πάνω στην οποία θα έχουν χύσει 2 τύποι και αυτοί θα γλύφει τα χύσια τους
3) Ένα κολλάζ που θα έχω φτιάξει και θα έχει τις φάτσες των παπανδρέου και καραμανλή με δυο ψωλές στο στόμα τους

Παρακαλώ πολύ αν θέλετε μπορείτε να με βοηθήσετε

Επισκέπτης
Και γω την ταινία είδα και μ'εκραζε η γυναικα μου. 10 λεπτά μετα αφότου είδε λιγο debate είδαμε την ταινία μαζί. Ρε σεις ποιες ηθοποιοί ηταν αυτές? υπάρχει καμία πια τώρτα που να παιζει? Δεν θυμαμαι ονοματα.
Δέσποινα Τομαζάνη,Τάκης Σπυριδάκης,Δώρα Μασκλαβάνου,Τάκης Μόσχος,Αλκης Παναγιωτίδης,Λένια Πολυκράτη..
φωτο απο την ταινια                                 αναφορα στο εργο του νικολαιδη γκουγκλαρεις & τα βρισκεις ολα φιλε μου..

Επισκέπτης
Έγω σπάω πλάκα σήμερα με τις εφημερίδες/ραδιόφωνα που όπως γράφει και ο φίλος μου ο sas, ανάλογα με το κόμμα που υποστηρίζουν, βλέπουν όλοι τον αρχηγό τους νικητή  :uglystupid:

Δυστυχώς ή ευτυχώς περάσανε για μένα τα χρόνια που υποστήριζα κάποιο κόμμα με ιδεολογικά κριτήρα και με την ελπίδα πως άμα έρθει στην εξουσία θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.

Ξεκίνησα την εκλογική μου "καριέρα" ψηφιζοντας ΝΔ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά τόσα χρόνια με τους Τσοβόλες, τους Μένιους, την "μιμή", τα Pampers, την Αυριανή και δεν συμμαζεύεται και περίμενα απο την ΝΔ να αλλάξει το σκηνικό.

Στη συνέχεια ψήφισα ΠΑΣΟΚ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω την ΝΔ να κυβερνά με μίσαλλοδοξία, με τα ειδικά δικαστήρια, τον Μητσοτάκη, την Μαρίκα και δεν συμμαζεύεται και περίμενα απο το νέο ΠΑΣΟΚ να αλλάξει επιτέλους το σκηνικό.

Στη συνέχεια ξαναψήφισα ΝΔ γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά και να έχει φτάσει η ακρίβεια στο απροχώρητο, το απρόσωπο κράτος, τις μίζες και όλα τα άλλα σκατά.

Έπρεπε να περάσω όλα αυτά για να καταλάβω στο τέλος οτι ο μόνος λόγος για να υποστηρίζει κάποιος ένα κόμμα είναι να έχει άμεσο προσωπικό συμφέρον. Και επειδή εγώ δυστυχώς δεν έχω κάποιον να με διορίσει στο δημόσιο ή να με βάλει σε καμία επιτροπή προμηθειών ή να με βάλει γενικό γραμματέα ή σύμβουλο σε κάποια ΔΕΚΟ κτλ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ   ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αυτη τη φορά όμως είμαι αναποφάσιστος για το τι θα βάλω μέσα στον φάκελο που θα ρίξω στην κάλπη:
1) Ένα κομμάτι σκατόχαρτο αφου έχω σκουπίσει προηγουμένος με αυτό τον κώλο μου μετα το πρωινό χέσιμο (βασικά μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως θα το μεταφέρω μέχρι το εκλογικό κέντρο)
2) Ένα κομμάτι απο περιοδικό τσόντας που θα έχει μια γκόμενα πάνω στην οποία θα έχουν χύσει 2 τύποι και αυτοί θα γλύφει τα χύσια τους
3) Ένα κολλάζ που θα έχω φτιάξει και θα έχει τις φάτσες των παπανδρέου και καραμανλή με δυο ψωλές στο στόμα τους

σου προτεινω να μην πας καθολου & στις 16 να ασχοληθεις με ουσιωδεστερα για εσενα & τους πλησιον σου πραγματα..
αν εξακολουθεις να εισαι τοσο βιτσιοζος & τελικα πας,σου προτεινω την λυση 3 προκειμενου να ξεραθουν απο τα γελια τα μελη της εφορευτικης επιτροπης..
ισως καποια να καυλωσουν στην θεα του πουτσου σου & τραβηξουν & καμια μαλακια για παρτη σου οποτε παλι καλο θα τους κανεις..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Το έχω ξαναγράψει και σε άλλο thread παλαιότερα αλλά αφού θες βοήθεια...
Κοίτα, στις εκλογές κάποιοι πληρώνουν την νύφη με το βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα απο τα χαράματα έως αργά, μα πάρα πολύ αργά το βράδυ. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι εκπρόσωποι των κομμάτων (αυτούς γαμήστε τους τέτοια κομματόσκυλα που είναι) και η εφορευτική επιτροπή.
Τώρα, όσον αφορά την εφορευτική επιτροπή. Απαρτίζεται απο τους ίδιους τους ψηφοφόρους του εκλογικού τμήματος. Κάνουν μια κλήρωση μερικές μέρες νωρίτερα και σου στέλνουν το ραβασάκι στο σπίτι. Κοινώς αύριο μεθαύριο μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία και να σου δώσει ένα kinder έκπληξη!!!!!!
Και τέλος, μια φορά μου έτυχε να είμαι σε εφορευτική, ρε παιδιά, λυπηθείτε όσους τρώνε την παπάρα στις εκλογές. Μην βάζετε τίποτα περίεργα στα ψηφοδέλτια. Μια μούτζα φτάνει.  

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κατα τη γνωμη μου ο καραμανλης βγηκε υπερβολικα κουμπωμενος σε αμυνικη γραμη με τη γνωστη γραμμη παπαρολογιων και σου εδεινε ην αισθηση οτι σκεφτεται ποτε να τελιωσει η διαδικασια για να παει να φαει.φαινοταν οτι πεινουσε.Ο γιωργακης ειχε την τακτικη να να επιτιθεται στον κωστακη και στα δεκα τελευταια δευτερολεπτα να απανταει σην ερωτηση.η παπαρηγα με το ταγιερακι της σε κοιμοιζε με τις απαρχαιωμενες τις αποψεις και τις απαντησεις copy-paste απο το 70.προσωπικα πιστευω οι κερδισμενοι ηταν ο αλαβανος και μετα ο καραζαφερης και ο γιωργακης καλυτερος απο κωστακη.αληθεια ο παπαθεμελης τι δουλεια ειχε? τι κονε εχει για να τον βαζουν? αφου ουτε τα ποσοστα του λεβεντη δε θα παρει.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
φιλε εγω σημφονω απολητα μαζι σου... μεχρι και χθες ειχα μια μικρη ελπιδα οτι καποιος απο τους δυο θα με επιθε για κατι διαφορετικο και αληθεια θα τον ψυφιζα....
αλλα αρχιδια ολοι τα ιδεια σκατα ειναι ολοι το ειδιο παραμιθη πουλανε...
τι να κανο την παιδια αν δεν εχω λεφτα να μεγαλωσω το παιδι μου αξιοπρεπες τι να κανο την εκσωτερικη και εσωτερικη πολιτηκη οταν για να φτιακσεισ μια χωριατικη να φας θες 5 ευρω....
τι να τα κανουμε ολα αυτα....
ποιος μας εγγιατε 1100 ευρω το μηνα κατοτατο μησθο (τοσο ειναι τον κιδημοσιων υπαλληλων).οποιος μας δωσει αυτο θα παρει και το ψυφο μας οποιος οχι θα παρει τα αρχιδια μας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο γιωργακης ειχε την τακτικη να να επιτιθεται στον κωστακη και στα δεκα τελευταια δευτεπτα να απανταει σην ερωτηση.η παπαρηγα με το ταγιερακι της σε κοιμοιζε με τις απαρχαιωμενες τις αποψεις και τις απαντησεις copy-paste απο το 70.προσωπικα πιστευω οι κερδισμενοι ηταν ο αλαβανος και μετα ο καραζαφερης και ο γιωργακης καλυτερος απο κωστακη.
Η αποψη μου ειναι οτι οσο υπαρχει ο Γιωργακης στο ΠΑΣΟΚ,η ΝΔ και 1000 σκανδαλα παραπανω να ειχε κανει,παλι κυβερνηση θα παραμενει...
Και θυμηθειτε τα λεγομενα μου,οταν θα βγουν τα γκαλοπ μετα το Ντιμπειτ..Η ΝΔ με το Καραμανλη Αρχηγο και με 3,5 χρονια ακυβερνησιας,ρεμουλας και γκαφας,θα εχει πανω απο 4 μοναδες διαφορα απο το ΠΑΣΟΚ και θα κερδισει τις εκλογες ΚΑΘΑΡΑ...
Ειναι λυπηρο η μεγαλη Δημοκρατικη παραταξη του ΠΑΣΟΚ,να εχει εναν τοσο ΒΛΑΚΑ αρχηγο...Με το Βενιζελο αρχηγο θα επερνε τις εκλογες με πανω απο 50%...
Ο ανθρωπος δε ξερει καν να μιλαει ελληνικα...και ακομα και ο Καραμανλης που επι 3 ωρες ελεγε παπαριες στο Ντιμπειτ,ηταν ετη φωτος μπροστα απο το Γιωργακη...
Το πιο ΙΣΧΥΡΟ οπλο της ΝΔ ειναι η υπαρξη του Γιωργακη στο ΠΑΣΟΚ...Ο Γιωργακης και μονος του να κατεβαινε στις εκλογες,παλι δευτερος θα εβγαινε...

Επισκέπτης
Η αποψη μου ειναι οτι οσο υπαρχει ο Γιωργακης στο ΠΑΣΟΚ,η ΝΔ και 1000 σκανδαλα παραπανω να ειχε κανει,παλι κυβερνηση θα παραμενει...
Και θυμηθειτε τα λεγομενα μου,οταν θα βγουν τα γκαλοπ μετα το Ντιμπειτ..Η ΝΔ με το Καραμανλη Αρχηγο και με 3,5 χρονια ακυβερνησιας,ρεμουλας και γκαφας,θα εχει πανω απο 4 μοναδες διαφορα απο το ΠΑΣΟΚ και θα κερδισει τις εκλογες ΚΑΘΑΡΑ...
Ειναι λυπηρο η μεγαλη Δημοκρατικη παραταξη του ΠΑΣΟΚ,να εχει εναν τοσο ΒΛΑΚΑ αρχηγο...Με το Βενιζελο αρχηγο θα επερνε τις εκλογες με πανω απο 50%...
Ο ανθρωπος δε ξερει καν να μιλαει ελληνικα...και ακομα και ο Καραμανλης που επι 3 ωρες ελεγε παπαριες στο Ντιμπειτ,ηταν ετη φωτος μπροστα απο το Γιωργακη...
Το πιο ΙΣΧΥΡΟ οπλο της ΝΔ ειναι η υπαρξη του Γιωργακη στο ΠΑΣΟΚ...Ο Γιωργακης και μονος του να κατεβαινε στις εκλογες,παλι δευτερος θα εβγαινε...
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι & επειδη τα λαμογια (λαλιωτης-βενιζελος κλπ) μεσα στο πασοκ το ξερουν,κοιτανε να απαλλαχτουν απο αυτον στηνωντας του ιστοριες σαν της φωφης & της βουλας..
ηλιου φαεινωτερον για οσους εχουν μαθει να κοιτανε το δασος & οχι το δεντρο..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως...
Εχετε δει τις τελευταιες μερες πουθενα το Βενιζελο?Να βγαινει στα καναλια? ΟΧΙ..
Εχει λουφαξει και τριβει τα χερια του με το επερχομενο βατερλω του ΠΑΣΟΚ και προετοιμαζετε μετα το βραδυ των εκλογων να κανει αρχηγικη εμφανιση..

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Aυτό το παλικάρι ο Γιωργάκης είναι δυνατόν να θέλει να γίνει πρωθυπουργός ? Ο άνθρωπος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Άλλα τον ρωτάς , άλλα απαντάει. Καμιά σχέση με τον Καραμανλή. Σοβαρός , μετρημένος, με λόγο , με πνεύμα , με δυναμισμό , ένας ΗΓΕΤΗΣ. Πού πας ρε Γιώργο?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις τωρα εκλεισα το τηλεφωνο,μιλωντας με ενα στελεχος της εταιριας που εχει αναλαβει το επικοινωνιακο κομματι του Γιωργακη και ο ιδιος εμμεσως πλην σαφως παραδεχτηκε οτι ο Παπανδρεου δεν τα πηγε και τοσο καλα...
Ο δε Λαλιωτης οπως μου ειπε ηταν πολυ τσαντισμενος χτες...
Στη πρωινη συσκεψη,προταθηκε η δημιουργια ενος ακομα η 2 σποτ,ακομα πιο "σκληρα",για να χτυπησουν ακομα περισσοτερο το Καραμανλη..Χρησιμοποιωντας ισως και ενα σημειο του Ντιμπειτ που ο Καραμανλης αποκαλει τους μαθητες και φοιτητες που συμμετειχαν στις κινητοποιησεις,"ταραξιες"..(Ο Καραμανλης εννοουσε τους κουκουλοφορους,αλλα αυτο λιγη σημασια εχει...Βουτυρο στο ψωμι του Λαλιωτη ειναι αυτα..)
Για να δουμε αν ειναι αληθινες οι πληροφοριες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom