Νέα

Τηλεοπτικό debate

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, ήταν σαν τις πουτάνες που κάνουν Interview για δουλειά............

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O Καραμανλής δεν απάντησε ουσιαστικά σε καμία ερώτηση. Μόνο γενικότητες που δε λένε τίποτα. Μία ένδειξη του πως κυβερνάται αυτός ο τόπος.

Οι υπόλοιποι είχαν όλοι ενδιαφέρουσες στιγμές (άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, στους τελευταίους ο Καρατζαφέρης και ο Αλαβάνος), αν και ο Παπανδρέου μερικές φορές δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικός. Και ο Καρατζαφέρης είπε πολλά σωστά πράγματα που δεν ακούγονται πολλές φορές στην ελληνική τηλεόραση.

Το θέμα με τις τράπεζες το ανέφερε ο Καρατζαφέρης (αν και για μένα το θέμα σηκώνει συζήτηση) και στον Καραμανλή έγινε η ερώτηση για τα 550 ευρώ μηνιάτικο (και φυσικά δεν απάντησε).

Ενδιαφέρουσες οι ατάκες για όσους μεγάλωσαν με γαλλίδες νταντάδες και για το ότι πρωθυπουργοί γίνονται τα παιδιά και τα ανίψια πρωθυπουργών.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κατ αρχήν σαν διαδικασία ήταν απαράδεκτο..αν θέλανε ας τουε καλούσανε 'ενα-'ενα να πούνε τους μονολόγους τιυς...τώρα στους αρχηγούς...ο καραμανλής, ογνωστός με την σιγουριά και την ήρεμη δύναμη που βγάζει,καλά τα πήγε αν και στριμωγμένος...ο γιώργος,καλλίτερα από προ 4αετίας αλλά δεν απάντησε σε τίποτα από ότι τον ρωτούσαν παρά μόνο γενικολογίες και κατηγορίες στην κυβέρνηση,δεν έχασε αλλά δεν κέρδισε και τίποτα.....παπαρήγα,τα ίδια παντελάκη μου,ανούσια κατάσταση,....αλαβάνος καλός για τις ιδέες που αντοπροσωπεύει,ψάρεμα για ψήφους παντού απο αγωνία μήπως και μείνει εκτός...καρατζαφέρης,δεν τον συζητώ, να βγούμε και ο΄τι θέλει ας γίνει,ψήφος νάναι και ότι νάναι, υπάρχουν και όρια...παπατέτοιος,ασχολίαστη κατάσταση....γενικά πάμε για ύπνο..γιατί χάσαμε τόση ώρα δεν κατάλαβα....

Επισκέπτης
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!

Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Στο debate οι προέδροι των κομμάτων μιλούσαν λες κ βρισκόντουσαν σε προεκλογική συγκέντρωση, υποσχέσεις κ οραματισμοί του πούτσου λες κ έχουν κάνει τπτ απ όλα αυτά που υπόσχονται εδώ 30 χρόνια περίπου (έτσι κ αλλιώς τα ίδια υπόσχονται κάθε φορά). Ο Αλαβάνος έχει καταντήσει γραφικός με τα επεισόδια κ υπερασπίζεται συνέχεια τους φοιτητές λες κ τον όρισαν δικηγόρο τους, τι μαλάκας... Ο Γιωργάκης σπάει τα κοντέρ στα σαρδάμ, παρόλο που βρίσκεται τόσα χρόνια στην Ελλάδα -ακόμη να μιλάει σωστά ελληνικά δεν έχει μάθει-, με την μαμά του σε τι γλώσσα συννενοήται (φανταστείτε τον Σημίτη με ένα τεράστιο σαρδόνιο χαμόγελο στο πρόσωπό του την ώρα που μιλάει ο καράφλας :dancing:)??? Ο μπούλης μετά το 5λεπτο άρχισε να βαριέται κ στα ζόρικα φάνηκε να αιφνιδιάζεται, οι άλλοι 3 στην κοσμάρα τους χωρίς να έχουν άδικο όμως στις ευθύνες που καταλόγησαν. Το κακό είναι ότι μόνο στις ευθύνες έμειναν.

ΥΓ. Ο Λεβέντης "κατεβαίνει" στις εκλογές????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!

Καλύτερα να πας τουαλέτα όταν θα λείπει η γυναίκα σου :think:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Την καλύτερη δουλειά έκανε ο Liomas  ;)

τις ίδιες παπαριές με το προηγούνο debate είπαν όλοι τους  :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!
και πολύ καλά έκανες....αν είχα παρέα και εγώ το ίδιο θάκανα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
κατ αρχήν σαν διαδικασία ήταν απαράδεκτο..αν θέλανε ας τουε καλούσανε 'ενα-'ενα να πούνε τους μονολόγους τιυς...τώρα στους αρχηγούς...ο καραμανλής, ογνωστός με την σιγουριά και την ήρεμη δύναμη που βγάζει,καλά τα πήγε αν και στριμωγμένος...ο γιώργος,καλλίτερα από προ 4αετίας αλλά δεν απάντησε σε τίποτα από ότι τον ρωτούσαν παρά μόνο γενικολογίες και κατηγορίες στην κυβέρνηση,δεν έχασε αλλά δεν κέρδισε και τίποτα.....παπαρήγα,τα ίδια παντελάκη μου,ανούσια κατάσταση,....αλαβάνος καλός για τις ιδέες που αντοπροσωπεύει,ψάρεμα για ψήφους παντού απο αγωνία μήπως και μείνει εκτός...καρατζαφέρης,δεν τον συζητώ, να βγούμε και ο΄τι θέλει ας γίνει,ψήφος νάναι και ότι νάναι, υπάρχουν και όρια...παπατέτοιος,ασχολίαστη κατάσταση....γενικά πάμε για ύπνο..γιατί χάσαμε τόση ώρα δεν κατάλαβα....

Εδώ βλέπουμε πως ο Καραμανλής καταφέρνει να είναι πρωθυπουργός... κρίμα που δε συμμετείχε κι ο Λεβέντης στο debate για να σας τα πει κατάλληλα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

Ω ρε φιλε...με τρελανες τωρα.
ποιος το γαμαει το ντιμπειτ
Για πες καλη η γουρουνοπουλα?

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Το πραγματικό δίλημμα του Έλληνα ψηφοφόρου:
Ποιος θέλω να με γαμάει τα επόμενα 4 χρόνια ?

edit: Με λευκό/άκυρο/αποχή δε γλυτώνω......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά δεν σου λέω τίποτα! Είχε και την σκληρή πέτσα πάνω με το μπόλικο λίπος!!!!!!!!

Τουλάχιστον την είχαν ξυρίσει καλά, ή είχαν μείνει και τίποτα τρίχες; (Πάει, το γ@@@σαμε το debate)!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Χωρίς πολλά λόγια...

Συνημμένα

• XaliPosostou.jpg
    XaliPosostou.jpg
    155,1 KB · Εμφανίσεις: 37

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι συμφωνουμε πως ηταν μια παπαρια και μιση..ΑΛΛΑ...Ολοι θα πατε και θα ψηφισετε παλι τους ιδιους που ψηφισατε πριν 3,5 χρονια...ναι αυτους που πηραν μερος στο debate...και μετα θα τους κραζεται και παλι για τα επομενα 4 χρονια...οπως κανετε και τωρα...ΟΛΟΙ ...μα ΟλΟΙ θα κοιταξουν την παρτη τους...ακομα και ο Βεργης...Το θεμα ειναι...θα παρω κανα μισθο αξιοπρεπη,ενα απο τα βασικοτερα ερωτηνατα του μεσου πολιτη.
Δυστυχως αυτη η μαλακια μας δερνει στην Ελλαδα...δε μαθαινουμε απο τα λαθη μας ποτε!
Γι αυτο αφηστε το κραξιμο και σκεφτειτε λιγο γιατι παλι τα ιδια θα γινουν,οποιος και να βγει,θα πεσει τρελη τσαπου και παλι!...Εκτος αν βγει η Παπαρηγα,η οποια εχει πολυ πιο διαφορετικα πραγματα στο μυαλο της,αλλη τσαπου αυτη....κουμουνιστικη!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όπως είπε κι ο Καρατζαφέρης, 33 χρόνια σας κυβερνούν οι ίδιοι, αν είσαστε ευχαριστημένοι ξαναψηφίστε τους, αλλιώς ψηφίστε άλλους!

Κι αν αναγκαστούν τα 2 κόμματα να συρθούν σε κυβερνήσεις συνεργασίας, τότε θα δείτε τι έχει να γίνει!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Όσοι παρακολούθησαν χθες βράδυ το Debate… έβγαλαν τα συμπεράσματα τους  :think:

Δείτε τι γράφουν σήμερα οι «μαριονέτες»...  :jerking: