kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
[size=11pt]φιλε drambuie, για καποιους το κατουρημα ειναι ''γουστο''.
μηπως να το ξανασκεφτεις ????[/size]
Πες μας τώρα, ότι δε θα μπορούμε ούτε και να τους χέσουμε!!!
[size=11pt]φιλε drambuie, για καποιους το κατουρημα ειναι ''γουστο''.
μηπως να το ξανασκεφτεις ????[/size]
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!
και πολύ καλά έκανες....αν είχα παρέα και εγώ το ίδιο θάκανα...Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!
Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!
κατ αρχήν σαν διαδικασία ήταν απαράδεκτο..αν θέλανε ας τουε καλούσανε 'ενα-'ενα να πούνε τους μονολόγους τιυς...τώρα στους αρχηγούς...ο καραμανλής, ογνωστός με την σιγουριά και την ήρεμη δύναμη που βγάζει,καλά τα πήγε αν και στριμωγμένος...ο γιώργος,καλλίτερα από προ 4αετίας αλλά δεν απάντησε σε τίποτα από ότι τον ρωτούσαν παρά μόνο γενικολογίες και κατηγορίες στην κυβέρνηση,δεν έχασε αλλά δεν κέρδισε και τίποτα.....παπαρήγα,τα ίδια παντελάκη μου,ανούσια κατάσταση,....αλαβάνος καλός για τις ιδέες που αντοπροσωπεύει,ψάρεμα για ψήφους παντού απο αγωνία μήπως και μείνει εκτός...καρατζαφέρης,δεν τον συζητώ, να βγούμε και ο΄τι θέλει ας γίνει,ψήφος νάναι και ότι νάναι, υπάρχουν και όρια...παπατέτοιος,ασχολίαστη κατάσταση....γενικά πάμε για ύπνο..γιατί χάσαμε τόση ώρα δεν κατάλαβα....
Εγώ δεν το είδα. Μόλις γύρισα από μια ταβέρνα όπου έφαγα με έναν κολλητό μου μισό κιλό γουρουνόπουλο, μία τζατζίκι, 2 πατάτες, μία κολοκυθάκια τηγανιτά, μια σαλάτα, μία μανιτάρια στην σχάρα και 1μιση κιλό κρασί!!!
Αυτά μου ακούγονται (και ήταν στην γεύση) πολύ πιο ευχάριστα από τα debate κι όλες αυτές τις παπαριές!!!
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςΤο πραγματικό δίλημμα του Έλληνα ψηφοφόρου:
Ποιος θέλω να με γαμάει τα επόμενα 4 χρόνια ?
Ω ρε φιλε...με τρελανες τωρα.
ποιος το γαμαει το ντιμπειτ
Για πες καλη η γουρουνοπουλα?
Καλά δεν σου λέω τίποτα! Είχε και την σκληρή πέτσα πάνω με το μπόλικο λίπος!!!!!!!!
Το πραγματικό δίλημμα του Έλληνα ψηφοφόρου:
Ποιος θέλω να με γαμάει τα επόμενα 4 χρόνια ?
edit: Με λευκό/άκυρο/αποχή δε γλυτώνω......