Κύριοι,
Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω, ωστόσο αισθάνομαι την ανάγκη να πω κι εγώ κάτι...
1ον Περιμένατε μέσα σε 90 δευτερόλεπτα να απαντήσει ο οποιοσδήποτε αρχηγός τεκμηριωμένα για σοβαρά ζητήματα?
2ον Η στρατηγική Καραμανλή άμυνα - κοφτός ορθός λόγος και συντομία, είναι χαρακτηριστικά του και σωστά, κατά την ταπεινή μου άποψη, έπραξε
3ον Ο Γιωργάκης είναι κοινό τοις πάσει ότι έχει πρόβλημα διαπροσωπικής επικοινωνίας με τα γνωστά σαρδάμ και μπερδέματα, δεν κάνουν όμως αυτά έναν πρωθυπουργό ή αρχηγό γενικότερα
4ον Ο Αλαβάνος, λαϊκός και προσινής αλλά με άλλη κουλτούρα
5ον Παπαρήγα. Ίσως η μοναδική πολιτικός ΚΚΕ που παραδέχτηκε ότι είχε το παιδί της σε Ιδιωτικό Σχολείο!!! Εκτός τόπου και χρόνου, μια στερεότυπη στρατηγική του τύπου αντίδραση για την αντίδραση αλλά κλείνουμε και το ματάκι μας άμα μας πουν ελάτε να συγκυβερνήσουμε (και ο Κωστάκης το έκοψε από τώρα)
6ον Καρατζαφέρης. Τα "άκρα" που είπε ο Κωστάκης αλλά διαβασμένος και με στυλάκι (έχει μάθει τόσα χρόνια στον φακό)
7ον Παπαθεμελής. Αυτό το παιδί πρέπει να το κοιτάξεις δις για να το δείς μία. Καλός λόγος (έχει γνώσεις) αλλά από πρόγραμμα και άλλα έχει ανηφόρα ακόμα
Έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, και ας το παραδεχτούμε, ότι το κέντρο αποφάσεων δεν είναι η χ. Τρικούπη ή η Ρηγίλης αλλά οι Βρυξέλλες.
Ότι και να πούμε ότι και αν μας τάζουν, αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν, με όποιο κόστος. Καταλάβετέ το!!!
Τα επικοινωνιακά τρικ και τερτίπια, είναι γνωστά πάντως και δεν πιστεύω ότι κάποιος νοήμων πολιτικοποιημένος, μπορεί να εξάγει άποψη ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη από μια παρουσία τέτοιου τύπου.
Αυτό που πρέπει να πούμε με μια φωνή σε όλους πάντως είναι : "παιδιά, πηδήξτε μας αλλά βάλτε και λίγη βαζελίνη ή λίγο σάλιο ρε παιδιά, ήμαρτον..." Τώρα αν το πουλάκι είναι μπλέ, πράσινο ή τριχρωμία δεν παίζει ρόλο...
Η αλήθεια είναι ότι και μετά τις εκλογές, θα παίρνετε τον ίδιο μισθό, θα μας φορολογήσουν ακόμα πιό πολύ, ενώ όλα θα ακριβαίνουν.
Σε ότι αφορά τις "κρυφές" αυξήσεις θα τις αισθανθούμε όλοι μας αλλά και να φωνάξουμε δεν βλέπω να γίνει τίποτε.
Το αντίδοτο είναι ένα... Ορμάτε σε cg, ct, studio, massage και ξεδώστε και φροντίστε να βγάζετε περισσότερα λεφτά!!!
Μη με βρίσετε, την άποψή μου είπα ο
Είπων