Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Εσύ είσαι χαμένος από χέρι. Επίσης όσοι είστε δίδυμοι μην το πείτε πότε!ιχθυς ειμαι με οροσκοπο διδυμο
Εσύ είσαι χαμένος από χέρι. Επίσης όσοι είστε δίδυμοι μην το πείτε πότε!ιχθυς ειμαι με οροσκοπο διδυμο
Πιστεύεις σε τέτοια πράγματα Καρίνα;Εσύ είσαι χαμένος από χέρι. Επίσης όσοι είστε δίδυμοι μην το πείτε πότε!
Πιστεύεις σε τέτοια πράγματα Καρίνα;
Οποιος κοκορευετε για το τελειο κρεββατι κτλ. δεν κανει τιποτα..νομος..απλα θα πω πως αν θες συστησε μου την φιλη σου αφου ειναι φανατικη του σκορπιου.
Εγω προσωπικά όχι. Για χαβαλέ μόνο. Η συγκεκριμένη φίλη με κατσαδιάζει κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον και αμελώ να μάθω το ζώδιο. Παρ' όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει εμπεριστατωμένη έρευνα, είμαι ικανοποιημένη από Λέωντες και Παρθένους σε μέγεθος και απόδοση.
Μπορεί να είναι και σύμπτωση... Who knows???Εγω προσωπικά όχι. Για χαβαλέ μόνο. Η συγκεκριμένη φίλη με κατσαδιάζει κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον και αμελώ να μάθω το ζώδιο. Παρ' όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει εμπεριστατωμένη έρευνα, είμαι ικανοποιημένη από Λέωντες και Παρθένους σε μέγεθος και απόδοση.
Στο σεξ δεν μετράει τι ζώδιο είσαι αλλά τι ζώο κρύβεις μέσα σου ;)
Μπορεί να είναι και σύμπτωση... Who knows???
Ντροπη για τους σκορπιουσ ηταν ο τυπος τοτε..σε πιστευω παντως.Περμενω απαντηση.Και τονισε πως εχω ωροσκοπο λεων επισης..τα παντα παιζουν ρολο.Εγώ να της πω αλλά ο τελευταίος Σκορπιός αντί για τίγρης βγήκε αρνάκι άρα άνθρακας ο θησαυρός...
Ντροπη για τους σκορπιουσ ηταν ο τυπος τοτε..σε πιστευω παντως.Περμενω απαντηση.Και τονισε πως εχω ωροσκοπο λεων επισης..τα παντα παιζουν ρολο.
Προτιμω καμπυλες ειδικα στον κωλο οποτε αστο..ακυρο.Σε ευχαριστω ολυ παντως.Είναι παντρεμένη, 39, αδύνατη, ψηλή, μελαχροινή με μακριά μαύρα μαλλιά. Σου κάνει;
Σε πουλανε και σ αγοραζουν οι Διδυμοι.Λογικο να υπαρχει ενα δεος απεναντι μας.Εσύ είσαι χαμένος από χέρι. Επίσης όσοι είστε δίδυμοι μην το πείτε πότε!
Στο σεξ δεν μετράει τι ζώδιο είσαι αλλά τι ζώο κρύβεις μέσα σου ;)
Σε πουλανε και σ αγοραζουν οι Διδυμοι.Λογικο να υπαρχει ενα δεος απεναντι μας.
καλυτερα αδερφε...εμας εμας που την ψαχνουμε να βγαλουμε ακρη.τα ζωδια μια βλακεια ειναι δεν πιστευω
οι διδυμοι ειναι εξυπνοι μεχρι να βρουν την νεμεσις απεναντι τους...Σε πουλανε και σ αγοραζουν οι Διδυμοι.Λογικο να υπαρχει ενα δεος απεναντι μας.
εξυπνοι καρινα...εσυ τι εισαι αν επιτρεπεται φυσικα?Ναι. Κι εγώ έχω διδυμομαγνήτη.