Νέα

Τι θα κανατε αν μαθαινατε οτι η γυναικα σας κανει λεσβιακο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αν ηταν λεπτεs θαμπαινα αναμεσα,  αν ηταν χοντρεs θα τοβγαζα στο σινεμα να κονομησω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εχω υποψιες οτι η γυναικα μου κανει λεσβιακο ερωτα με καποια φιλη της. Πως να αντιδρασω ? θελω γνωμες των φιλων του σαιτ

Να βάλεις τη γυναίκα σου από κάτω, την άλλη από πάνω και να τραβήξεις.....

........ταινία για να δούμε κι' εμείς! :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

ΠΛάκωσε την στα χαστούκια και φωναξέ της... " Μωρή καριόλα εμένα γιατί δεν μου είπες τίποτα για να έρθω κι εγώ;

;) :2funny: ;) :2funny: ;) :2funny: ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ζητάς τρίο,τί άλλο να κάνεις δηλαδή;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Έλα ρε..... εκεί κολλάς? Θα τοποθετήσει την κάμερα στο απέναντι σπίτι! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μα ναχε καμμια μουναρα και να φασωνοτανε με μια επισηs μουναρα ναλεγα αξια τα λεφτα...Γι αυτην εδω ασε την βλεπουμε κι απο δω.......Φαινεται :grin: :grin:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εφυγε χτες με την φιλη της και ηρθε 4 ωρα το πρωι. ηταν λιωμα στο μεθυσι και δεν φοραγε και βρακι Μου ειπε οτι το εχασε

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αν επαιζα και εγω μεσα με τα χιλια !!! μαλακιες λεμε τωρα ?

αν μου εδεινε ποδι για αλλο μουνι ομως , εκει κατι δεν εκανα σωστα μαλλον...  :think:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ρε παιδια θελω να εισαστε σοβαροι . υπαρχει προβλημα.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οχι με θελει δεν θελει να με διωξει και θελει να τι γαμισω

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ε τοτε που ειναι το Προβλημα ρε φιλε μου ? με τον πονο μας παιζεις ?

εγω απ'εξω απ'εξω το πηγα μια φορα και πανω στη πλακα και εφαγα ban για 1 βδομαδα μετα.  :headbang:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η άποψη μου για τις λεσβίες, σε αντίθεση με τους άνδρες ομοφυλόφιλους,  είναι ότι είναι άτομα που έχουν απορρίψει το άλλο φυλο, τον άνδρα δηλαδή, θεωρούν ότι είμαστε γουρούνια αναίσθητοι και λοιπά και ενδίδουν στον λεσβιακό ερωτα δίνοντας έμφαση κύριως σε χάδια και gleifomounia, ο λεσβιακός ερωτας είναι συνήθως κατά την γνώμη μου μη "διεισδυτικος", non penetrative sex, γιατί οι λεσβίες στον βαθμό που είναι και φεμινίστριες έχουν ένα θεματάκι με τον φαλλό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει.  Tώρα γιατί τα έγραψα όλα αυτά στο ερώτημα. γιατί στον βαθμό που έχω δίκιο (και δεν ξέρω αν έχω δίκιο, δεν είμαι ούτε γυναικα ούτε λεσβία αλλα ετεροφυλοφιλος άνδρας) μια γυναικα που είναι με έναν άνδρα και κάνει λεσβιακά με μια γυναικα αυτό σημαίνει ότι  αυτή δεν παίρνει από αυτόν αυτά που θέλει σαν γυναικα στο sex, την αισθησιακή πλευρά του, αυτός την έχει μονο για "σφυροκόπημα" όμως η γυναικα δεν είναι πεδίο βολής, είναι ένα ζωντανό σώμα που πρέπει να ανάψει πριν το γαμήσεις.

Aρα φιλε επειδή θα θέλεις και κάποια συμβουλή να ακούσεις, ασχολήσου με την γυναικα σου.

Είμαι έτοιμος για όλα τα χλευαστικά σχόλια από τους άσχετους "άντρακλες" του site, "frankly my dear, I don’t give a damn"

Υστερόγραφο. Το θέμα θα άλλαζε και θα γινόταν πιο περίπλοκο αν μας έλεγες ότι η γυναικα σου κάνει λεσβιακά με φιλn  τnς στο μπουρδέλο όπου δουλεύουν και οι δυο για χαρτζιλίκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom