gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εισαι παθητικος ρε μπιλυ;
τι επαθες?δεν σου αρεσουν?
@karatzon1989...σε 4 μήνες έχουμε Χριστούγεννα...ακούω προτάσεις....
εδω ρε billako13 πρωτη φορα στη ζωη μου φετος που δεν πηγα πουθενα διακοπες,και θα χω τα Χριστουγεννα??.....βοηθεια μαςΔεν έχει γουρνοπούλα λες...? :S
Γεμιστό κοτόπουλο σε δίχτυ, μέσα σε γάστρα με σάλτσα ντομάτας, κεμύδι, βασιλικό, ματζουράνα, κόκκινο κρασί. Συνοδευτικό: Πατάτες στο φούρνο. Ορεκτικά: τυροπιτάκια. Σαλάτα: Μαρούλι, άνιθο, φρέσκο κρεμμυδάκι, λάδι, λεμόνι.
...''Έλα να σου πω από κοντά ρε μαν...
εδω ρε billako13 πρωτη φορα στη ζωη μου φετος που δεν πηγα πουθενα διακοπες,και θα χω τα Χριστουγεννα??.....βοηθεια μας
σε χαιρετισα ρε φιλε...και σε εισαγωγικα παθητικος σε περιπτωση που εισαι,δεν ξερω αν εισαιΤι εννοείς "παθητικέ"...ρε φίλε...
Γεμιστό κοτόπουλο σε δίχτυ, μέσα σε γάστρα με σάλτσα ντομάτας, κεμύδι, βασιλικό, ματζουράνα, κόκκινο κρασί. Συνοδευτικό: Πατάτες στο φούρνο. Ορεκτικά: τυροπιτάκια. Σαλάτα: Μαρούλι, άνιθο, φρέσκο κρεμμυδάκι, λάδι, λεμόνι.
http://[URL unfurl="true"]www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/26338/DSCN6323.JPG[/img[/URL]]
[/quote]πωω,να'χα 2-3 κιλα πραμα
αστα billako13 κριση πιωμα και στεναχωριες φετος το καλοκαιρι δυστηχωςΚρίση ρε τύπε... :-
σε χαιρετισα ρε φιλε...και σε εισαγωγικα παθητικος σε περιπτωση που εισαι,δεν ξερω αν εισαι
Τώρα τον 15Αυγουστο στα πανηγύρια παίζει να έφαγα 10 κιλά μόνος μου συνολικάπωω,να'χα 2-3 κιλα πραμα
Ναι φιλε,κλασσικος ελληνας τσιπουρο-κρασοκοιλιας,μπουχαχαχαχαΔεν γαμάω τραβέλια και πούστηδες ρε τύπε...μόνο κορασίδες...ούτε πούστεψα στα γεράματα...και εσύ στρέιτ δεν είσαι?
Παθητικός είσαι ρε μαλάκα Billy? Μωρή κυρία μου το παιζες και ΛΟΚατζής!
Ναι φιλες,κλασσικο ελληνας τσιπουρο-κρασοκοιλιας,μπουχαχαχαχα