tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
και δεν εδωσες τιποτα ρε φιλε και σε μαςΤώρα τον 15Αυγουστο στα πανηγύρια παίζει να έφαγα 10 κιλά μόνος μου συνολικά
και δεν εδωσες τιποτα ρε φιλε και σε μαςΤώρα τον 15Αυγουστο στα πανηγύρια παίζει να έφαγα 10 κιλά μόνος μου συνολικά
αστα billako13 κριση πιωμα και στεναχωριες φετος το καλοκαιρι δυστηχως
κ μετα λογικα χεστηκες πανω σου?Τώρα τον 15Αυγουστο στα πανηγύρια παίζει να έφαγα 10 κιλά μόνος μου συνολικά
billy,εσυ ησουν που παιρνεις τσιπουρο συναιτερισμου τυρναβου,απο την αγορα στο κεντρο,χυμα 62βαθμους οινοπνευμα?Ωραίος...
ε... τον αφησες λασκα πολυ.Ξεψάρωσε ο γλ...
Ναι φιλε,κλασσικος ελληνας τσιπουρο-κρασοκοιλιας,μπουχαχαχαχα
billy,εσυ ησουν που παιρνεις τσιπουρο συναιτερισμου τυρναβου,απο την αγορα στο κεντρο,χυμα 62βαθμους οινοπνευμα?
περιπου τυπε,οχι ακριβως
Σβουνιές τύπεκ μετα λογικα χεστηκες πανω σου?
Σβουνιές τύπε
ε... τον αφησες λασκα πολυ.
οχι,εχω εμφιαλωμενο,τσιπουρο ΗΔΩΝΙΚΟ,ετι λεγεται,κτημα κωστα λαζαριδη,το εχεις δοκιμασει?αλλα ακριβο,ε...10ευρω το μισο λιτροΌχι φίλε,άλλος ήταν κάτι θυμάμαι...αλλά όχι όνομα...παίρνεις εσύ από εκεί...?
πφφφφ γαμησετα, να πω οτι εχεις και αδικο...,ψεμματα θα πωΤύπε πολύ πίνεις,ξεκόλλα...
ποσο πινεις?πφφφφ γαμησετα, να πω οτι εχεις και αδικο...,ψεμματα θα πω
ρε μαν εμεις εδω πινουμε τραϊο τσιπουρο πρωτης αποσταξης....οχι,εχω εμφιαλωμενο,τσιπουρο ΗΔΩΝΙΚΟ,ετι λεγεται,κτημα κωστα λαζαριδη,το εχεις δοκιμασει?αλλα ακριβο,ε...10ευρω το μισο λιτρο
τι ειναι το τραιο?ρε μαν εμεις εδω πινουμε τραϊο τσιπουρο πρωτης αποσταξης....
αυτο που βγαινει στην πρωτη αποσταξη.τι ειναι το τραιο?
βαθμους?αυτο που βγαινει στην πρωτη αποσταξη.
κοντα στα 60....για εντριβες σωματος ειναι κανονικα.βαθμους?