tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ποσο πινεις απο αυτοκοντα στα 60....για εντριβες σωματος ειναι κανονικα.
ποσο πινεις απο αυτοκοντα στα 60....για εντριβες σωματος ειναι κανονικα.
πινω αναγκαστικα απο λιγο για να δοκιμαζω.εχω καζανι κ αδεια αποσταξηςποσο πινεις απο αυτο
το κερατο μου το τραιο, μαλλον...τι ειναι το τραιο?
σοβαρα?σε ποια περιοχη?πινω αναγκαστικα απο λιγο για να δοκιμαζω.εχω καζανι κ αδεια αποσταξης
γιατι?
Θεσσαλια.σοβαρα?σε ποια περιοχη?
Και για βεντούζες τύπε?κοντα στα 60....για εντριβες σωματος ειναι κανονικα.
Και για βεντούζες τύπε?
πως το πινεις;με γλύκανισσο ή ανευ;Θεσσαλια.
Τον έπιασες αδίαβαστο τον καρατζόν τύπε ;)πινω αναγκαστικα απο λιγο για να δοκιμαζω.εχω καζανι κ αδεια αποσταξης
γιατι?
χωρις,τον σιχαινομαι τον γλυκανισο.. :Sπως το πινεις;με γλύκανισσο ή ανευ;
ο καρατζον ειναι μερακλης.Τον έπιασες αδίαβαστο τον καρατζόν τύπε ;)
αποσταζεις μονο δικο σου η και σε αλλους? ποσα πληρωνεις φοροΤον έπιασες αδίαβαστο τον καρατζόν τύπε ;)
χωρις,τον σιχαινομαι τον γλυκανισο.. :S
προτιμω χωρις κ γω...αλλα και με γλυκανισο πινεταιχωρις,τον σιχαινομαι τον γλυκανισο.. :S
Η γιαγια μου εφτιαχνε γλινα,χοιρινο καπνιστο με φασκομηλο,πωωω,τρομερες μεζες για τσιπουρο...αστοο καρατζον ειναι μερακλης.
εχει σχεση ο γλυκανισος με το αν εισαι ενεργητικος ή παθητικος ή ασχετο;προτιμω χωρις κ γω...αλλα και με γλυκανισο πινεται
μπουχαχαχαχα,τι λες ρεεχει σχεση ο γλυκανισος με το αν εισαι ενεργητικος ή παθητικος ή ασχετο;
Η γιαγια μου εφτιαχνε γλινα,χοιρινο καπνιστο με φασκομηλο,πωωω,τρομερες μεζες για τσιπουρο...αστο
μαζι με τον θειο μου το βγαζουμε για εμας.για την παρτη μας.αποσταζεις μονο δικο σου η και σε αλλους? ποσα πληρωνεις φορο
που το αποθηκευετε μετα?σε πλαστικα?
μαζι με τον θειο μου το βγαζουμε για εμας.για την παρτη μας.