memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εμεις οι νωντοτυποι ειμαστε πολυ γκουρμε τυποι ;)πού ψωνίζεις μαν σε ντελικατέσεν μήπως
εμεις οι νωντοτυποι ειμαστε πολυ γκουρμε τυποι ;)πού ψωνίζεις μαν σε ντελικατέσεν μήπως
ποσο κοστιζει σε ενα εστιατοριο η χοιρινη τηγανια και ποσο εσυ που την μαγειρεψες σπιτι σου
Επίσης, ένα από τα πιο απλά και εύκολα φαγητά που θα λατρέψει σίγουρα και ο φίλος/σύζυγος.
συνολικό κόστος μερίδας το πολύ 2 ευρώ. χοιρινή τηγανιά κάτω από 5 ευρώ δεν βρίσκεις νομίζω,
150 ευρω/ημερα και στο κοστος δεν περιλαμβανονται τα σνακ που παιρνουμε απεξω ετοιμα ;)
όπα της, αγαπουλίστικη πυρφορική κουζίνα.
δάσκαλοι που διδάσκατε...
απλα ειμαι ο νο1 νωντοτυπος ;)Ωχ..Φιλος του Παγκαλου εισαι memos?
εμεις οι νωντοτυποι ειμαστε πολυ γκουρμε τυποι ;)
απλα ειμαι ο νο1 νωντοτυπος ;)
100-130 ευρω/κιλο ;)για να σε δω. μία έτοιμη μπάρα αυγοτάραχο Μεσολογγίου Τρικαλινός σαν αυτή που πήρα για την Πρωτοχρονιά πόσο κάνει ρε παίκτη?
πες μας έστω τιμή κιλού.
οχι απλα delicatessen τυπε.....Slavyanka Delicatessen ;)Σωστο σε βλεπω...Να μου γνωρισεις και μενα τον Νωντα, για να φτιαξω την διατροφη μου...Delιcatessen ερχομαι!!!
100-130 ευρω/κιλο ;)
εντάξει, το αυγοτάραχο είναι φίνος ντελικατέσεν μεζές για ειδικές περιπτώσεις, δεν είναι για κάθε μέρα και ΔΕΝ θα μας ρίξει έξω οικονομικά.
η μπάρα που έδειξα πιο πριν, με αυτήν πάνω σε ψωμάκια μπορείς να ετοιμάσεις και 20 καναπεδάκια, μεζές για 4 με έξι άτομα.
οι αρχαίοι έλεγαν, παν μέτρον άριστον, όλα έχουν θέση αρκεί να βρούμε ποιά είναι αυτή για κάθε τι.
λιγα χαλας τυπε
αρκεί να ξερεις να κάνεις καλό κουμάντο ώστε να μην πετας φαγητό...
δεν χρειαζεσαι παραπάνω. . με 7-8 ευρώ μάλιστα είσαι αρχοντας και μπορεις να φας και γκουρμεδιαρικα .. αρκεί να ξερεις να κάνεις καλό κουμάντο ώστε να μην πετας φαγητό...
μέσα στην λαδολεμονάτη σως που είχε μείνει από το χθεσινό σφακιανό αρνάκι, πρόσθεσα λίγο νεράκι σήμερα και έφτιαξα μέσα κριθαράκι.
δεν σας λέω τίποτα...