Νέα

Τί θα φάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Και σίγουρα οι περισσότεροι εδώ μέσα θα έχουν νηστέψει και 30 μέρες από κρέας,γάλα και κάθε σαρκική επαφή...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραιο πράγμα η τυροπιτα κουρου με κοκα κολα  :cum: :cum:
και το πεινιρλι με σως και πατατες τηγανητες καλο ειναι.....εχουν κατι τετοια στον βολο τεραστια

οπως και μπουγατσα με μερεντα :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και το πεινιρλι με σως και πατατες τηγανητες καλο ειναι.....εχουν κατι τετοια στον βολο τεραστια

οπως και μπουγατσα με μερεντα :rockon:

Σκλαβενιτη αχαρνων εχεις παει? στην αθηνα εχει τα πάντα μεσα. Πηγα με κατι ξαδερφες μου σημερα για ψώνια ξεκινησαμε απο κατω κτυπησα μιση σπανακοπιτα και 1 κουρου με κοκα κολα μετα ανεβηκαμε πανω που εχει τα φαγητα (μετα απο κανα μισαωρο) και πηρα μια μεριδα πατατες τηγανιτες με φουλ σος και φευγοντας περασα απο το ζαχαροπλαστειο του και πηρα εναν καρδιναλιο κερασι - κρεμα για το σπιτι δεν υπαρχει τιποτα πια. Σπιτι επισης εφαγα κατι πατατακια που ειχα παρει και τις φακες που ειχαμε απο το μεσημερι πριν λιγο εφαγα και μια τοματοσαλατα με ωραια γραβιερα και λαδακι και κρεμυδακι εκανα κατι παπάρες  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νιωθω τελεια  :rockon: :rockon:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Σκλαβενιτη αχαρνων εχεις παει? στην αθηνα εχει τα πάντα μεσα. Πηγα με κατι ξαδερφες μου σημερα για ψώνια ξεκινησαμε απο κατω κτυπησα μιση σπανακοπιτα και 1 κουρου με κοκα κολα μετα ανεβηκαμε πανω που εχει τα φαγητα (μετα απο κανα μισαωρο) και πηρα μια μεριδα πατατες τηγανιτες με φουλ σος και φευγοντας περασα απο το ζαχαροπλαστειο του και πηρα εναν καρδιναλιο κερασι - κρεμα για το σπιτι δεν υπαρχει τιποτα πια. Σπιτι επισης εφαγα κατι πατατακια που ειχα παρει και τις φακες που ειχαμε απο το μεσημερι πριν λιγο εφαγα και μια τοματοσαλατα με ωραια γραβιερα και λαδακι και κρεμυδακι εκανα κατι παπάρες  :grin:
Σκλαβενίτης είναι το καλύτερο σούπερ μάρκετ και σε ποιότητα και σε τιμές!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Σκλαβενιτη αχαρνων εχεις παει? στην αθηνα εχει τα πάντα μεσα. Πηγα με κατι ξαδερφες μου σημερα για ψώνια ξεκινησαμε απο κατω κτυπησα μιση σπανακοπιτα και 1 κουρου με κοκα κολα μετα ανεβηκαμε πανω που εχει τα φαγητα (μετα απο κανα μισαωρο) και πηρα μια μεριδα πατατες τηγανιτες με φουλ σος και φευγοντας περασα απο το ζαχαροπλαστειο του και πηρα εναν καρδιναλιο κερασι - κρεμα για το σπιτι δεν υπαρχει τιποτα πια. Σπιτι επισης εφαγα κατι πατατακια που ειχα παρει και τις φακες που ειχαμε απο το μεσημερι πριν λιγο εφαγα και μια τοματοσαλατα με ωραια γραβιερα και λαδακι και κρεμυδακι εκανα κατι παπάρες  :grin:
Είσαι τιτανοτεράστιος φίλε μου! Respect!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλά έκανε αλλά δεν το κάνουν όλοι οι υπεύθυνοι στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας και κατά πάσα πιθανότητα αυτός που έκανε θα έχει προβλήματα.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

σε βλέπω αύριο να βγάζεις σκατά από όλες τις τρύπες του σώματος σου!  :S

Επισκέπτης
παραμονη 2 κατσικακια πηραμε για σουβλα και 4 κοκορετσια για ορεκτικο

Επισκέπτης
Στο δικό μου σπίτι , λόγω θανάτων(2) και τραγωδίας,
δεν θα στρώσουμε καν τραπέζι.

Γυναίκα και παιδιά θα πάνε στα πεθερικά μου,
οι υπόλοιποι μαλλον θα θέλαμε να φάμε σκατά ....

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
κλασσικα στο χωριο...και θα σφαξει κανα κατσικι η γιαγια :)
βαλε και λαχανοντολμαδες και γενικα οτι κανει...ειναι χρυσοχερα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom