κλασσικα στο χωριο...και θα σφαξει κανα κατσικι η γιαγια
βαλε και λαχανοντολμαδες και γενικα οτι κανει...ειναι χρυσοχερα![]()
Εσύ δεν είσαι που έχεις βγάλει όλες τις γκόμενες,μπάζα.....? :S
κλασσικα στο χωριο...και θα σφαξει κανα κατσικι η γιαγια
βαλε και λαχανοντολμαδες και γενικα οτι κανει...ειναι χρυσοχερα![]()
πασχα τυπε;παραμονη 2 κατσικακια πηραμε για σουβλα και 4 κοκορετσια για ορεκτικο
τα μπερδεψε τυπε?πασχα τυπε;
μπορει να ειναι παλιοημερολογητης τυπε :Sτα μπερδεψε τυπε?![]()
δεν εχει 8 μηνες διαφορα το ενα ημερολογιο απτο αλλο ρε τυπεμπορει να ειναι παλιοημερολογητης τυπε :S
ε το ξερω τυπεδεν εχει 8 μηνες διαφορα το ενα ημερολογιο απτο αλλο ρε τυπε![]()
Ανέβασε λίγο το Κυπριακό το τραγούδι.....της Γιουροβίζιον (Σούλα Βιολάρη ? πως το λέγανε ρε).....δεν εχει 8 μηνες διαφορα το ενα ημερολογιο απτο αλλο ρε τυπε![]()
τυπε μπορεις να βρεις και το παμε στην κυπρο μας για διακοπες?Άσε το βρήκα......
τυπε μπορεις να βρεις και το παμε στην κυπρο μας για διακοπες?![]()
ειχε γινει μεγαλη επιτυχια στον ελληνικο ραδιοφωνικο σταθμου του λονδινου τυπεΔεν το βρίσκω....πάρε λίγο Βιολάρη........
τυπε ειχε γινει μεγαλη επιτυχια στον ελληνικο ραδιοφωνικο σταθμου του λονδινου τυπε![]()
τυπε θα υπαρχει στα αρχεια του ραδιοφωνικου ελληνικου σταθμου του λονδινου λογικαΕίναι πολύ σπάνιο......δεν υπάρχει ούτε στο YouTube.....![]()
τυπε θα υπαρχει στα αρχεια του ραδιοφωνικου ελληνικου σταθμου του λονδινου λογικα![]()
ο αστραχαν ειναι στην αρχη τυπε?Βρήκα αυτό......δες και το παρακάτω σχόλιο....που έκανε ένας τύπος στο βίντεο.....![]()
![]()
Panagiotis 4 months ago
καθε σκ δεν εχω λεγτα για ποτακι παιρνω ναρκωτικα με τους φιλους μου και ακουω Νιντα Κανακη το αλογο μου το πονηρο περναω τελεια
ο αστραχαν ειναι στην αρχη τυπε?![]()