κλασσικα στο χωριο...και θα σφαξει κανα κατσικι η γιαγια
βαλε και λαχανοντολμαδες και γενικα οτι κανει...ειναι χρυσοχερα
Εσύ δεν είσαι που έχεις βγάλει όλες τις γκόμενες,μπάζα.....? :S
κλασσικα στο χωριο...και θα σφαξει κανα κατσικι η γιαγια
βαλε και λαχανοντολμαδες και γενικα οτι κανει...ειναι χρυσοχερα
πασχα τυπε;παραμονη 2 κατσικακια πηραμε για σουβλα και 4 κοκορετσια για ορεκτικο
τα μπερδεψε τυπε?πασχα τυπε;
μπορει να ειναι παλιοημερολογητης τυπε :Sτα μπερδεψε τυπε?
δεν εχει 8 μηνες διαφορα το ενα ημερολογιο απτο αλλο ρε τυπεμπορει να ειναι παλιοημερολογητης τυπε :S
ε το ξερω τυπεδεν εχει 8 μηνες διαφορα το ενα ημερολογιο απτο αλλο ρε τυπε
Ανέβασε λίγο το Κυπριακό το τραγούδι.....της Γιουροβίζιον (Σούλα Βιολάρη ? πως το λέγανε ρε).....δεν εχει 8 μηνες διαφορα το ενα ημερολογιο απτο αλλο ρε τυπε
τυπε μπορεις να βρεις και το παμε στην κυπρο μας για διακοπες?Άσε το βρήκα......
τυπε μπορεις να βρεις και το παμε στην κυπρο μας για διακοπες?
ειχε γινει μεγαλη επιτυχια στον ελληνικο ραδιοφωνικο σταθμου του λονδινου τυπεΔεν το βρίσκω....πάρε λίγο Βιολάρη........
τυπε ειχε γινει μεγαλη επιτυχια στον ελληνικο ραδιοφωνικο σταθμου του λονδινου τυπε
τυπε θα υπαρχει στα αρχεια του ραδιοφωνικου ελληνικου σταθμου του λονδινου λογικαΕίναι πολύ σπάνιο......δεν υπάρχει ούτε στο YouTube.....
τυπε θα υπαρχει στα αρχεια του ραδιοφωνικου ελληνικου σταθμου του λονδινου λογικα
ο αστραχαν ειναι στην αρχη τυπε?Βρήκα αυτό......δες και το παρακάτω σχόλιο....που έκανε ένας τύπος στο βίντεο.....
Panagiotis 4 months ago
καθε σκ δεν εχω λεγτα για ποτακι παιρνω ναρκωτικα με τους φιλους μου και ακουω Νιντα Κανακη το αλογο μου το πονηρο περναω τελεια
ο αστραχαν ειναι στην αρχη τυπε?