Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τυπε λυπαμαι για το δραμα σου.Οποτε θες στη διαθεση σου.Ειχα τον ιδιο δασκαλο με τον Τσακ Νορις.
Δεν είμαι αυτός που κρατάει το χαρτόνι.
Τυπε λυπαμαι για το δραμα σου.Οποτε θες στη διαθεση σου.Ειχα τον ιδιο δασκαλο με τον Τσακ Νορις.
Μήπως είσαι γυναικολόγος εκτός από Νίντζα και έχεις αναλάβει το σόι;Αυτα ειναι ενδοοικογενειακα μας τυπε.
Αραξε λιγο φιλε!...δεν ειπα ουτε ονομα ουτε εβαλα προσωπο!και στο κατω κατω μπορει να ειναι δικια μου γκομενα!Δες την εικονα και μην σε νοιαζουνε τα υπολοιπα!...
Από τη στιγμή που δεν έβαλε πρόσωπο, αν αναγνωρίσει κάποιος το [size=12pt]ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ(!)[/size], τότε έχει πρόβλημα ο ίδιος και όχι ο Ανώνυμος!
Εγώ ξέρω γιά τό δικό μου , πού τό έχω
σέ όριζόντια θέση !!!!!!
Διακρινω απεριποιητα και κακοβαμμενα νυχια στην φωτο.....αυτο το σχημα μουνι γαμαω γιατι υπαρχουν πολλα ηδη ?
τα υγρα της απο το μνι της χαλασανε τα νυχια της , περιεχουν πολλα οξεαΔιακρινω απεριποιητα και κακοβαμμενα νυχια στην φωτο.....
Έχει και η επιστήμη τις αστοχίες της~
Θύμα και συ ιατρικού λάθους........................................
Αμα κατεβαζεις χαμηλα το καπελο δεν θα φαινεται τιποτα!Λές νά έχω μόνιμη παραμόρφωση.
Αμα κατεβαζεις χαμηλα το καπελο δεν θα φαινεται τιποτα!
Τώρα πού τό θυμήθηκα , πρέπει
νά άλλάξω καί τόν όλισβο νά πάρω μεγαλύτερο !!!!!!
παιρνεις και αυτο το ειδικο γυαλι για 3D καταστασεις ?Όταν όμως το "δουλεύω", αλλάζει σχήμα γεμίζοντας με υγρά και καταλήγει, στο χώρο( 3διαστάσεις) σε ένα μη συμπαγές κόνο που στάζει από παντού.......