gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Το καυλι μου μετα βρωμουσε τσιγαριλα ρε φιλε ελεος...
ελα ρε τυπε
Το καυλι μου μετα βρωμουσε τσιγαριλα ρε φιλε ελεος...
Μην λυπασαι κανεναν και καμια. Εμεις προκαλουμε την τυχη μας
και επισης δεν ειναι ο μονος που εχει προβληματα. ;)
καυλος τα αρχιδια μας τα 2 .μαλακα τι κομπλεξ ειναι αυτο???
γιατι ρε velvy εχω αδικο ?Το ξέρει.
Eίμαι συνεπής σε όλα οπότε δεν έχει θέμα, χου χου.
Πληγωμένο μου παιδί.
Ααααχ. Γάμησες αλλά δε λειτουργείς ακόμα. Κανόνισε και δεύτερο session με την κοπελιά. Μέχρι τότε κάνε κλικ www.komvos.edu.gr/dictonlineplsql/simple_search.display_full_lemma?the_lemma_id=12060&target_dict=1]εδώ.[/url]
καυλος τα αρχιδια μας τα 2 .
Τι εγινε βλοντ μαθαινεις.
αφου εισαι κομπλεξάκιας ρε τυπε
γιατι παιδευεσαι τσαμπα και παιδευεις και
τις γκομενες?
εισαι προγραμματιστης ψυχολογος και μαλακας 3 σε ενα πως τα καταφερνεις ολα μαζι
Για σενα παλι τυπε δεν εχω καμια απορια
εφοσον εισαι τοσο κομπλεξακιας ειναι δυσκολο
να μην εισαι και τοσο χυλοπιτακιας
γιατι ρε velvy εχω αδικο ?
Απλά την έπαθες από 2-3-15 ας πούμε και κατέληξες ρε καλό μου ότι όλες είναι σάπιες και μάλιστα βρίζεις κι όσους δεν το πιστεύουν? Καλά στον Μπόλντη και στον Άλεξ καλά κάνεις, αλλά σου λέω.
Άμα αρχίσω να λέω για το πόσο καριόλια είναι οι άντρες; Όλοι οι άντρες. Μαλάκω δε θα με πεις? Σκέψου απλά το δικό σου μερίδιο ευθύνης και τις επιλογές που κάνεις.
Αν πάλι αναγνωρίζεις ότι τα λες επειδή κάποια σε πλήγωσε κι είσαι τσαντισμένος, ρίξε καντήλια να το ευχαριστηθείς.
εισαι προγραμματιστης ψυχολογος και μαλακας 3 σε ενα πως τα καταφερνεις ολα μαζι
προσεχε μην καει το κεφαλι σου απο την πολυ την σκεψη
Απλά την έπαθες από 2-3-15 ας πούμε και κατέληξες ρε καλό μου ότι όλες είναι σάπιες και μάλιστα βρίζεις κι όσους δεν το πιστεύουν? Καλά στον Μπόλντη και στον Άλεξ καλά κάνεις, αλλά σου λέω.
Άμα αρχίσω να λέω για το πόσο καριόλια είναι οι άντρες; Όλοι οι άντρες. Μαλάκω δε θα με πεις? Σκέψου απλά το δικό σου μερίδιο ευθύνης και τις επιλογές που κάνεις.
Αν πάλι αναγνωρίζεις ότι τα λες επειδή κάποια σε πλήγωσε κι είσαι τσαντισμένος, ρίξε καντήλια να το ευχαριστηθείς.
τοσο πολυ σου αρεσε το thread ψωναρα ? τοτε να σου κανω και αλλο .Αλλα επειδη εισαι βοδι εκεινο το thread βοδι ηταν για εμας τους 2 mano h mano καταλαβες για να τα λεμε οι 2 μασ να σου χωνω πραμα και να πιστευεος οτι κατι λεςτραβα να μου ανοιξεις κανα θρεντ παλι τυπε
Αδελφε μην χαλιεσαι.αυτο velvy μου δεν ειναι για εδω στο φορουμ .
Το βλοντ τον βριζω γιατι ειναι μεγαλη περιπτωση τον αλεχ του εκανα λιγη πλακιτσα το καταλαβε και αυτος τωρα το οτι μην ακουσω κανα μαλακα ηταν σχολιο του στυλ μην την ψωνιζεται ευκολα και οχι να βρισω κοσμο .
Δεν εχω αποθημενα απλα τα λεω ετσι ωπος τα εχω δει και βλεπω απο γνωστους.
Αμα θελεται γραφω και μνμ πουνα λεει το ποσο αισθηματικες ειναι οι γυναικες . ;)
Παλι τσακωνεστε για τις γκομενες που ΔΕΝ εχετε ?
Ελεος δηλαδη .....
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ποιος ειπε οτι δεν εχοουμε εχω γκομενα μηπως μ ξερεις η ??Στον βλοντ τα χωνω γουσταρει να ακουει να ασχοληται ο αλλος μαζι του μπας και κανει κατι .τα post ειναι για το χαβαλε
αυτο velvy μου δεν ειναι για εδω στο φορουμ .
Το βλοντ τον βριζω γιατι ειναι μεγαλη περιπτωση τον αλεχ του εκανα λιγη πλακιτσα το καταλαβε και αυτος τωρα το οτι μην ακουσω κανα μαλακα ηταν σχολιο του στυλ μην την ψωνιζεται ευκολα και οχι να βρισω κοσμο .
Δεν εχω αποθημενα απλα τα λεω ετσι ωπος τα εχω δει και βλεπω απο γνωστους.
Αμα θελεται γραφω και μνμ πουνα λεει το ποσο αισθηματικες ειναι οι γυναικες . ;)
Παλι τσακωνεστε για τις γκομενες που ΔΕΝ εχετε ?
Ελεος δηλαδη .....
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ποσες φορες θα το βαλεις ακομη αυτο το πραμα? ;D