Νέα

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται και για ποιό λογο?

• Είναι καλοί και τηρούνται αρκετά καλά

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην τηρησή τους (πιο αυστηρά πχ)

Ψήφοι: 22 26,5%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην συνταξή τους (πρέπει ορισμένοι κανόνες να αλλάξουν είτε να πρ

Ψήφοι: 14 16,9%
  • Η επιλογή 2 και 3 μαζί

Ψήφοι: 16 19,3%
  • Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν κανόνες στο site

Ψήφοι: 12 14,5%
  • Αλλη απάντηση την οποία αναφέρω στο θρεντ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δεν ξέρω δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το Νιτσα το δεχομαι. Μου παει η μαλακισμενη. Αλλα οχι και Περσονας μη χεστουμε βραδυατικα :s&m_2:
Το Περσόνας ήταν πείραγμα επειδή δεν περίμενα να συμφωνήσεις με ποστ του  :grin: όλο πείραγμα ήταν  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
Το Νιτσα το δεχομαι. Μου παει η μαλακισμενη. Αλλα οχι και Περσονας μη χεστουμε βραδυατικα :s&m_2:
γιατι στη τσιπρο δε μενεται και οι δυο :grin: ρε μπας και εισαστε ζευγαρι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το Περσόνας ήταν πείραγμα επειδή δεν περίμενα να συμφωνήσεις με ποστ του  :grin: όλο πείραγμα ήταν  :grin:

Ρε Χαουζ , μπορει να με νευριαζει, να του τα χωνω  και γεννικα να γινομαστε κωλος ,  αλλα ποτε δεν θα τον κατηγορησω για κατι που δεν κανει. Οπως και δεν ειπα ποτε για τον αλλον τον ακατανομαστο αν εχει η οχι επιπεδο. Ομοιως κι εσενα που σε παω μπορει και να σε κραξω καποια στιγμη...Εχμμ το κανα νομιζω  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε Χαουζ , μπορει να με νευριαζει, να του τα χωνω  και γεννικα να γινομαστε κωλος ,  αλλα ποτε δεν θα τον κατηγορησω για κατι που δεν κανει. Οπως και δεν ειπα ποτε για τον αλλον τον ακατανομαστο αν εχει η οχι επιπεδο. Ομοιως κι εσενα που σε παω μπορει και να σε κραξω καποια στιγμη...Εχμμ το κανα νομιζω  :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: , :thumbsup:,  :s&m_1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
Λες ρε κουμπαρε να τον ειχα γκομενο και να δεχοταν να ειμαι εκτορομωρο εδω μεσα? Εσυ θα το δεχοσουν? Εγω οχι. Τεσπα . Δεν τον ξερω. Αυτο.
γελα λιγο ρε ξινισες ενταξει καταλαβαμε δε θελεις το περσονα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε βλακα τι  κρεμανε πανω τους οσες θελουν να κρατησουν μακρυα τις τζιβιτζιλουδες?  :2funny: :2funny:

Θελω να σε βαρεσω αλλα φοβαμαι οτι θα σου αρεσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφου η αλλη μου λεει οτι επειδη γραφω στο Bdsm thred ειμαι σωνει και ντε σλειββββ :2funny:
δια της ατοπου απαγωγης ειμεθα και τζιβιτζιλουδες :2funny:

Υ.γ. δοκιμασε σκορδα...ή πεη-μινιατουρες....

Επισκέπτης
Απορώ πως δεν έχει πάει ακόμα το thread άκλαφτο.

Βασικα εγω εχω εντοπισει τη βασικη αιτια του σπαμινγκ. Οχι οτι δεν υπηρχε και πριν , αλλα το κακο εχει παραγινει. Και αυτο ορφειλεται στην απουσια τσατ. Γιατι ο αμεσως επομενος, αμεσοτερος τροπος να συνομιλησουν πολλα μελη  εντος του φορουμ ειναι by ποσταροντας.  Οποτε τι θα γινει με το γαμοτσατ επιτελους?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βασικα εγω εχω εντοπισει τη βασικη αιτια του σπαμινγκ. Οχι οτι δεν υπηρχε και πριν , αλλα το κακο εχει παραγινει. Και αυτο ορφειλεται στην απουσια τσατ. Γιατι ο αμεσως επομενος, αμεσοτερος τροπος να συνομιλησουν πολλα μελη  εντος του φορουμ ειναι by ποσταροντας.  Οποτε τι θα γινει με το γαμοτσατ επιτελους?

ναι ρε γμτ.........και παλια σπαμαρα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο!!! σε λιγο θα αρχισω να ποσταρω και στις ανεξαρτητες οπως παει η δουλεια :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δε διάβασες τη διαμάχη για τη χορτο-κρεατο φαγία γι αυτό τα λες αυτά. :grin:
Δώσε λινκ.

Θεωρώ ηλίθιο να έχεις φτάσει στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και να γίνεσαι μετα χορτοφάγος. :uglystupid:

Επισκέπτης
αφου η αλλη μου λεει οτι επειδη γραφω στο Bdsm thred ειμαι σωνει και ντε σλειββββ :2funny:
δια της ατοπου απαγωγης ειμεθα και τζιβιτζιλουδες :2funny:

Υ.γ. δοκιμασε σκορδα...ή πεη-μινιατουρες....

Νταξει το βελβονι απλα πειραχτηκε λιγο και το πηρε επι προσωπικου. Εγω με το αλλο εντυπωσιαστηκα. Με τας διατροφικας σου συνηθειας. Πες μου οτι απο το κοτοπουλο τρως μονο το στηθος να αναφωνησω ROAMING ROAMING!!! :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρτος και θεαματα στο κολλοσαιο του μπου....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

Stories

Νέο!