alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα ψηφισεις?Πρώτα θα μαγείρευα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, και μετά το σκυλί
Βασικά πρώτα θα πέθαινα της πείνας απ'το να φαω το σκυλί
Τι θα ψηφισεις?Πρώτα θα μαγείρευα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, και μετά το σκυλί
Παω στοιχημα οτι ανα μια ωρα τσεκαρει αν βγηκε το μιουτρε τον εγκεφαλικά ανάπηρο,όλη μέρα μέσα είναι
Περίληψη - kartakhs
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Όνομα: kartakhs
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 21/12/08, 14:02
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 21:33
Ξέρω εγώ,δώστο του χασοδίκη να στο φυλάει,τι ετσι τσαμπα θα γαμεί το κοπρόσκυλο???
Αγάπη πότε ειπαμε οτι θα γνωριστειτε με το παιδι??Παω στοιχημα οτι ανα μια ωρα τσεκαρει αν βγηκε το μιουτ
Αυτό λέει και ο πατερας μου καθημερινά για τον δικό μου ... και δεν ειμαι η Αγγελοπούλου!!!Η Αγγελοπουλου παντος που ξεχασε να τον παρει, εστειλε ειδικη πτηση ωστε να της τον φερουν.
Αν εχεις τυχη και σκυλος να σαι ζωαρα κανεις
Τα θερμα μου συγχαρητηρια.Εγω Ελληναραδες παντως βλεπω να παρατανε σκυλακια στους δρομους,εναν χοντρελα τον σαπισα στο ξυλο γιατι πεταξε νεογεννητα κουταβια σε καδο σκουπιδιων.του εσπασα μυτη δοντια και οτι ειχε στην μουρη,και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου.
Σιγα μην ασχολειται η Αγγελοπουλου με τον σκυλο της, οσο εσυ με τον δικο σου...Αυτό λέει και ο πατερας μου καθημερινά για τον δικό μου ... και δεν ειμαι η Αγγελοπούλου!!!
Εκείνη εχει αλλους να ασχολουνταιΣιγα μην ασχολειται η Αγγελοπουλου με τον σκυλο της, οσο εσυ με τον δικο σου...
Ναι αλλά ποιος αγαπαει περισσοτερο την αφεντικίνα του???Εκείνη εχει αλλους να ασχολουνται
Δεν το συζητω τη λατρεύει τη "μαμα"Ναι αλλά ποιος αγαπαει περισσοτερο την αφεντικίνα του???
Δε μπορω μακρυαααααααααααααα της!!!
Είναι να παω διακοπές για μια βδομάδα και το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι!!!
Εδω αν την αφήσω υπάρχουν άνθρωποι να τη προσέχουν. Αλλά λίγο την αφήνω για 4-5 ώρες και φρικάρει το σκυλί, που να την αφήσω για μια βδομάδα
! :'(
Αν τη πάρω μαζί, έχω ακούσει για φόλες. Και θα πρέπει να την έχω πολύ περιορισμένη , να είμαι συνέχεια απο πάνω της και πάλι 1 στις 100000000 αν σπάσει ο διάλος το ποδάρι του.... χτύπα ξύλο!!!!!?????
Τι να κάνω?????????????
:'( :'( :'(
Πρώτα θα μαγείρευα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, και μετά το σκυλί
μπορω να σε βοηθισω,εχω βαλει αγγελια στο μασαζ κατ'οικον για να γαμισω προθιμα αματουρια.
αν εισαι της δουλειας στιλε μου π.μ κι εγω θα σε γαμισω.μαλλον βλεπεσαι.
αν κανεις ολα μου τα τερτιπια θα γινω πελατις σου.
αν ομος δεν εισαι της δουλειας,δεν πιραζει,εγω δοκιμασα την τυχι μου.
μπορω να σε βοηθισω,εχω βαλει αγγελια στο μασαζ κατ'οικον για να γαμισω προθιμα αματουρια.
αν εισαι της δουλειας στιλε μου π.μ κι εγω θα σε γαμισω.μαλλον βλεπεσαι.
αν κανεις ολα μου τα τερτιπια θα γινω πελατις σου.
αν ομος δεν εισαι της δουλειας,δεν πιραζει,εγω δοκιμασα την τυχι μου.
Να το παρεις μαζι σου.
Οι σκυλοι ειναι χρησιμοι και στις διακοπες...
Εδω βλεπουμε γιατι....
www.stoxos.gr/2015/08/blog-post_5833.html] ]
Και τώρα μέσα είναι....Παω στοιχημα οτι ανα μια ωρα τσεκαρει αν βγηκε το μιουτ
Τετοια προταση δεν μπορει να μην την δεχτει τυπε. :S :S :S
σωστά
στείλτε όλες πμ κορίτσια να σας "γαμίσει"