You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι να το κάνω το σκυλί στις διακοπές?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 313
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Εγω δεν κατάλαβα αυτο με τις φόλες στις διακοπες .
Τι δεν καταλαβες τυπε?
Της ειπανε φιδια οι συγγενείς για να μην τους κουβαλησει η Μαριαννα το δικο της και τους καταχεσει τον τοπο. :S :S :S :S
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Αν νομίζεις ότι ένα σκυλί σου προσθέτει ''μια ακόμα σκοτούρα'' στο κεφάλι δεν θα μπορούσες να είσαι περισσότερο παραπληροφορημένος. Ένα σκυλί είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου -αν υποθέσουμε ότι μπορείς να το συντηρήσεις σωστά-.ετσι ακριβωσ..λυσαμε ολα τα αλλα προβληματα, και το ριξαμε στα σκυλια.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αν νομίζεις ότι ένα σκυλί σου προσθέτει ''μια ακόμα σκοτούρα'' στο κεφάλι δεν θα μπορούσες να είσαι περισσότερο παραπληροφορημένος. Ένα σκυλί είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου -αν υποθέσουμε ότι μπορείς να το συντηρήσεις σωστά-.
Αάσχετο το ένα με το άλλο
και ναι έχεις δίκιο
πόσο άχρηστη είμαι που με νιάζουν τα συναισθήματα των ζώων
Αχρηστη δεν σε ειπα και δεν λεω ποτε κανεναν, και η σαβουρα παντα χρειαζεται.........τα σκυλια που ερχονται να σου γλειφουν τα μπαλακια οταν πηδας την μανουλα τους τα θεωρω πολυ φτηνα..... ..φτηνοσκυλα σιχαμενα...αμα το κανει και η δικια σου να την παρεςι μαζι σου μπας και τον φαει και αττυη στις διακοπες
Α
Αχρηστη δεν σε ειπα και δεν λεω ποτε κανεναν, και η σαβουρα παντα χρειαζεται.........τα σκυλια που ερχονται να σου γλειφουν τα μπαλακια οταν πηδας την μανουλα τους τα θεωρω πολυ φτηνα..... ..φτηνοσκυλα σιχαμενα...αμα το κανει και η δικια σου να την παρεςι μαζι σου μπας και τον φαει και αττυη στις διακοπες
Υδροκέφαλος, ε; Αν πιστεύεις το "τα σκυλια που ερχονται να σου γλειφουν τα μπαλακια οταν πηδας την μανουλα τους τα θεωρω πολυ φτηνα" μάντεψε ποιος έχει(ς) ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Α
Υδροκέφαλος, ε; Αν πιστεύεις το "τα σκυλια που ερχονται να σου γλειφουν τα μπαλακια οταν πηδας την μανουλα τους τα θεωρω πολυ φτηνα" μάντεψε ποιος έχει(ς) ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Ο, τι πεις.....μην σου πω και οχι
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.778
- Πόντοι
- 41.129
είναι ανευθυνο παντως αυτό που κανουν οι ελληνιδες,περνουν ένα σκυλακι και το καλοκαιρι που θελουν να κουνησουν την κωλαρα τους σε καποιο νησι κοιτανε πως να το ξεφορτωθουν,οπως επισης όταν πανε για σκι στην αραχωβα και σε πολλες άλλες δραστηριότητες, για αυτό φτασαμε εδώ που φτασαμε από τις ελληνιδες ξεκινανε όλα ..
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
είναι ανευθυνο παντως αυτό που κανουν οι ελληνιδες,περνουν ένα σκυλακι και το καλοκαιρι που θελουν να κουνησουν την κωλαρα τους σε καποιο νησι κοιτανε πως να το ξεφορτωθουν,οπως επισης όταν πανε για σκι στην αραχωβα και σε πολλες άλλες δραστηριότητες, για αυτό φτασαμε εδώ που φτασαμε από τις ελληνιδες ξεκινανε όλα ..
Καριόλες.Και δεν φτάνει αυτό, μετά ανοίγουν θρεντ και μάς ζαλίζουν τ'αρχίδια.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Το ιδανικό είναι να το φιλοξενήσει κάποιος δικός σου, αλλιώς σε ξενοδοχείο σκύλων. Δεν ειναι ευκολο να το παρεις μαζι σου ειδικα αν προκειται για μεγαλόσωμο. Εμενα ευτυχώς τον κρατάνε οι γονείς μου και πάλι όμως πέφτει η ψυχολογία του και δεν έχει διάθεση οσο λείπω.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.778
- Πόντοι
- 41.129
Καριόλες.Και δεν φτάνει αυτό, μετά ανοίγουν θρεντ και μάς ζαλίζουν τ'αρχίδια.
καποιο μαλακα που θα τον παιζει για παρτη τους θα βρουν να του το φορτωσουν
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.778
- Πόντοι
- 41.129
Το ιδανικό είναι να το φιλοξενήσει κάποιος δικός σου, αλλιώς σε ξενοδοχείο σκύλων. Δεν ειναι ευκολο να το παρεις μαζι σου ειδικα αν προκειται για μεγαλόσωμο. Εμενα ευτυχώς τον κρατάνε οι γονείς μου και πάλι όμως πέφτει η ψυχολογία του και δεν έχει διάθεση οσο λείπω.
αυτό πως προκυπτει, μιλας με το σκυλο ?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αυτός ο κώλος δικός σου είναι όλος;Το ιδανικό είναι να το φιλοξενήσει κάποιος δικός σου, αλλιώς σε ξενοδοχείο σκύλων. Δεν ειναι ευκολο να το παρεις μαζι σου ειδικα αν προκειται για μεγαλόσωμο. Εμενα ευτυχώς τον κρατάνε οι γονείς μου και πάλι όμως πέφτει η ψυχολογία του και δεν έχει διάθεση οσο λείπω.
της τον έριχνες τύπε;Αυτός ο κώλος δικός σου είναι όλος;
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
είναι ανευθυνο παντως αυτό που κανουν οι ελληνιδες,περνουν ένα σκυλακι και το καλοκαιρι που θελουν να κουνησουν την κωλαρα τους σε καποιο νησι κοιτανε πως να το ξεφορτωθουν,οπως επισης όταν πανε για σκι στην αραχωβα και σε πολλες άλλες δραστηριότητες, για αυτό φτασαμε εδώ που φτασαμε από τις ελλεηνιδες ξεκινανε όλα ..
Μόνο σε μια χώρα τύπε, σαύρες κρατούν κατοικίδια...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ειναι ξαπλωμενος ολη μερα και ακομη και βολτα βγαινει με το ζορι, ενω υπο φυσιολογικες συνθηκες ειναι ενα σκυλι γεματο ενεργεια και υπερκινητικοαυτό πως προκυπτει, μιλας με το σκυλο ?
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αυτος συγκεκριμενα καθολου!!!Αυτός ο κώλος δικός σου είναι όλος;
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ειναι ξαπλωμενος ολη μερα και ακομη και βολτα βγαινει με το ζορι, ενω υπο φυσιολογικες συνθηκες ειναι ενα σκυλι γεματο ενεργεια και υπερκινητικο
Ειναι λαθος σας να εχετε δημιουργησει τετοια εξαρτηση του ζωντανου με το αφεντικο του...... Και τα λαθη στη σχεση μας με τα σκυλια τα κανουμε ΕΜΕΙΣ.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Με το που με δει να ετοιμαζω βαλιτσα πεφτει κατω και κανει τον ψοφιο!!!Ειναι λαθος σας να εχετε δημιουργησει τετοια εξαρτηση του ζωντανου με το αφεντικο του...... Και τα λαθη στη σχεση μας με τα σκυλια τα κανουμε ΕΜΕΙΣ.
Τον εχω απο μωρο κ τωρα κλεισαμε τα δυο, ελαχιστες μερες εχει μεινει μακρια μου κ τον εχω κ μεσα στο σπιτι, οποτε δεν μου φαινεται τοσο περιεργο να στεναχωριεται. Ομολογω οτι κ γω οταν φευγω μου λειπει πολυ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις