wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Με το που με δει να ετοιμαζω βαλιτσα πεφτει κατω και κανει τον ψοφιο!!!
Τον εχω απο μωρο κ τωρα κλεισαμε τα δυο, ελαχιστες μερες εχει μεινει μακρια μου κ τον εχω κ μεσα στο σπιτι, οποτε δεν μου φαινεται τοσο περιεργο να στεναχωριεται. Ομολογω οτι κ γω οταν φευγω μου λειπει πολυ!!!
Με το που με δει να ετοιμαζω βαλιτσα πεφτει κατω και κανει τον ψοφιο!!!
Τον εχω απο μωρο κ τωρα κλεισαμε τα δυο, ελαχιστες μερες εχει μεινει μακρια μου κ τον εχω κ μεσα στο σπιτι, οποτε δεν μου φαινεται τοσο περιεργο να στεναχωριεται. Ομολογω οτι κ γω οταν φευγω μου λειπει πολυ!!!
Αλλοι τα παιρνουν τα σκυλια, αλλοι τα φορτωνονται στιs διακοπεs.....Αμ ετσι το ξερω κι εγω
Δικιο εχεις, αλλα δεν ξερω τι να κανω, το βασικο προβλημα ειναι αν δεν γυρισω το βραδυ, οχι αν λειπω πολλες ωρες ή και ολοκληρη μερα.Το εχω δει το εργακι, τα τελευταια 5 χρονια, ακριβως οπως το περιγραφεις. Παλι ειναι λαθος συμπεριφορα. Εμεις μαθαινουμε στα σκυλια πραγματα, οχι αυτα σε εμας. Και γι αυτο πρεπει να τους αποβαλλουμε απο μικρη ηλικια το "αγχος του αποχωρισμου" ή εστω να το μετριασουμε.....και γι αυτα και για εμας.
Δικιο εχεις, αλλα δεν ξερω τι να κανω, το βασικο προβλημα ειναι αν δεν γυρισω το βραδυ, οχι αν λειπω πολλες ωρες ή και ολοκληρη μερα.
Εγω Ελληναραδες παντως βλεπω να παρατανε σκυλακια στους δρομους,εναν χοντρελα τον σαπισα στο ξυλο γιατι πεταξε νεογεννητα κουταβια σε καδο σκουπιδιων.του εσπασα μυτη δοντια και οτι ειχε στην μουρη,και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου.είναι ανευθυνο παντως αυτό που κανουν οι ελληνιδες,περνουν ένα σκυλακι και το καλοκαιρι που θελουν να κουνησουν την κωλαρα τους σε καποιο νησι κοιτανε πως να το ξεφορτωθουν,οπως επισης όταν πανε για σκι στην αραχωβα και σε πολλες άλλες δραστηριότητες, για αυτό φτασαμε εδώ που φτασαμε από τις ελληνιδες ξεκινανε όλα ..
Αν είχαμε προχωρήσει στο εθνικό νόμισμα, ο τίτλος θα ήταν:
Με τί να μαγειρέψω το σκυλί στις διακοπές...
ετσιΕγω Ελληναραδες παντως βλεπω να παρατανε σκυλακια στους δρομους,εναν χοντρελα τον σαπισα στο ξυλο γιατι πεταξε νεογεννητα κουταβια σε καδο σκουπιδιων.του εσπασα μυτη δοντια και οτι ειχε στην μουρη,και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου.
Ξέρω εγώ,δώστο του χασοδίκη να στο φυλάει,τι ετσι τσαμπα θα γαμεί το κοπρόσκυλο???Δικιο εχεις, αλλα δεν ξερω τι να κανω, το βασικο προβλημα ειναι αν δεν γυρισω το βραδυ, οχι αν λειπω πολλες ωρες ή και ολοκληρη μερα.
+1000Εγω Ελληναραδες παντως βλεπω να παρατανε σκυλακια στους δρομους,εναν χοντρελα τον σαπισα στο ξυλο γιατι πεταξε νεογεννητα κουταβια σε καδο σκουπιδιων.του εσπασα μυτη δοντια και οτι ειχε στην μουρη,και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου.
Ναι, αλλα θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό απο τότε που αποφασισες να το αγορασεις.Με το που με δει να ετοιμαζω βαλιτσα πεφτει κατω και κανει τον ψοφιο!!!Τον εχω απο μωρο κ τωρα κλεισαμε τα δυο, ελαχιστες μερες εχει μεινει μακρια μου κ τον εχω κ μεσα στο σπιτι, οποτε δεν μου φαινεται τοσο περιεργο να στεναχωριεται. Ομολογω οτι κ γω οταν φευγω μου λειπει πολυ!!!
Όποιος αποκτα σκυλι, ειναι υποχρεωμένοςνα γνωριζει πως η ζωή του απο εδω και περα θα ειναι διαφορετικη. Δεν μπορει να το παραμελει, δεν μπορει να το παραταει οπου και οποτε θελει, δεν μπορει να κλεινει απλα ενα διακοπτη και να τον ξανανοιγει οποτε εχει ορεξη να παιξει με το σκυλο. Οπως λοιπον μερικες φορες σκεφτομαι οτι δεν τους αξιζει να εχουν παιδια οταν βλεπω τους ηλιθιους γονεις που βαζουν παιδακια πανω σε μηχανακια και μπροστινα καθισματα αυτοκινητων στην αγκαλια της μαμας, ετσι σκεφτομαι οτι δεν τους αξιζει να εχουν τη συντροφια ενος σκυλιου, αυτοι που αποκτουν ενα μονο για να ικανοποιησουν την δικη τους υπερηφανεια. Η αποκτηση ενος σκυλου απαιτει υπευθυνοτητα.Αν νομίζεις ότι ένα σκυλί σου προσθέτει ''μια ακόμα σκοτούρα'' στο κεφάλι δεν θα μπορούσες να είσαι περισσότερο παραπληροφορημένος. Ένα σκυλί είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου -αν υποθέσουμε ότι μπορείς να το συντηρήσεις σωστά-.
Αν είχαμε προχωρήσει στο εθνικό νόμισμα, ο τίτλος θα ήταν:
Με τί να μαγειρέψω το σκυλί στις διακοπές...