Νέα

Τι να το κάνω το σκυλί στις διακοπές?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
σκεψου το παντος,μπορι να αξιζει τον κοπο.
μου προξενισες ενδιαφερον με 35 κιλα σκιλο που εχεις και μ ακουγετε ιποπτο,μιπως εχεις κανεναν μολοσσο
που φτανει τα 55 κιλα;μιπως τον εχεις για αλλο λογο;

φιλικα παντα

εντάξει όλες οι άλλες οι μαλακίες
αλλά αυτήν ειδικά τη μαλακία ... είσαι άρρωστος

Επισκέπτης
σιναχι εχω μωρε....καλα μην βαρας.....λιγο πλακιτσα καναμε.γινονται αυτα ξερεις στην ψωροκωσταινα.
τα εχω διαβασει.σου ζητω συγνομη και σου προτεινω να παμε για καφε οποτε θες.
θα σου στειλω π.μ αλλη στιγμη μιπως φανο πιο τιχερος.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
σιναχι εχω μωρε....καλα μην βαρας.....λιγο πλακιτσα καναμε.γινονται αυτα ξερεις στην ψωροκωσταινα.
τα εχω διαβασει.σου ζητω συγνομη και σου προτεινω να παμε για καφε οποτε θες.
θα σου στειλω π.μ αλλη στιγμη μιπως φανο πιο τιχερος.

Δε με ενδιαφέρει τι γίνεται.
Ας πει για εμένα ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά το σκυλί μου είναι οικογένεια και για την οικογένεια μου δε δέχομαι να ακούσω τίποτα.
Δε πρόκειται να σταθείς πιο τυχερός, δεν είμαι της δουλειάς αλλά και να έβγαινα ποτέ με κάποιον απ'το ίντερνετ για έναν καφέ, σίγουρα δε θα ήταν κάποιος που είναι εντελώς μα εντελώς ανορθόγραφος, θέλει να "γαμίσει αματούρια" και να γίνει πελάτης τους και φτιάχνεται στην ιδέα μιας γυναίκας που κάνει ανωμαλίες με τη σκύλο της.
Μπον νουί!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ας πει για εμένα ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά το σκυλί μου είναι οικογένεια και για την οικογένεια μου δε δέχομαι να ακούσω τίποτα.
Δε πρόκειται να σταθείς πιο τυχερός, δεν είμαι της δουλειάς αλλά και να έβγαινα ποτέ με κάποιον απ'το ίντερνετ για έναν καφέ, σίγουρα δε θα ήταν κάποιος που είναι εντελώς μα εντελώς ανορθόγραφος, θέλει να "γαμίσει αματούρια" και να γίνει πελάτης τους και φτιάχνεται στην ιδέα μιας γυναίκας που κάνει ανωμαλίες με τη σκύλο της.
Μπον νουί!
Ηρέμησε βρε... :boobies:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Μπον νουί!

Τον απαξίωσες τελείως  :S :S :S

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Μπον νουί!

τελικά, Τον πήρες μαζί σου???
σε ικανοποίησε(οικογενειακά μιλάω, μην παρεξηγηθώ!!)??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τον απαξίωσες τελείως   :S :S :S

τυπε λες να προτιμαει αλογισια ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

china_100-6989.JPG

Επισκέπτης
μα δεν φτιαχνομαι με πηδιματα σκιλον,απλος ειχα διαβασει οτι πολες γυναικες στην εποχι που ζουμε
βολευονται με τα μεγαλα ζωα επιδι δεν βρισκουν πουτσες κι ειπα να στο πεταξω για πλακα.
μαλλον εκανα γκαφα ο παλιοπουστας.
μετα απο την αποτυχια να σε γαμισο,εχασα και τον καφε.
τουλαχιστον αν ποτε θελισεις να γινις ι δασκαλα μου για να μαθο γραματα.
δεν ιχαμε δασκαλα στο χωριο κι οπιες ιχαμε τις πιδουσαμε.ειχαν φιγει οι νεες για την πολι.
δεν ιπιρχαν δουλιες.

καλινιχτα,παο παλι στις πουτανες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μα δεν φτιαχνομαι με πηδιματα σκιλον,απλος ειχα διαβασει οτι πολες γυναικες στην εποχι που ζουμε
βολευονται με τα μεγαλα ζωα κι ειπα να στο πεταξω.μαλλον εκανα γκαφα ο παλιοπουστας.
μετα απο την αποτυχια να σε γαμισο,εχασα και τον καφε.
τουλαχιστον αν ποτε θελισεις να γινις ι δασκαλα μου για να μαθο γραματα.
δεν ιχαμε δασκαλα στο χωριο κι οπιες ιχαμε τις πιδουσαμε.ειχαν φιγει οι νεες για την πολι.
δεν ιπιρχαν δουλιες.

καλινιχτα,παο παλι στις πουτανες.

δηλαδη κατσικια πηδουσατε τυπε?  :orchestra:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
:S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.gaybeast.com/thumbnails/480x320/35934/man_and_little_female_dog_fucks.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:S :S :S :S

Θελω ενα κουταβακι οταν γεννήσει :S :S :S

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1f/6b/dd/1f6bdd69330491cf03dc66050d6c01d4.jpg

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αντε να εχεις το δημητρακη κολλητο κ να ειναι ο μονος που μπορει να στο κρατησει .... :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom