Νέα

Τι μας ταΐζουν οι αλήτες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστές πολύ τεμπελόσκυλα έχετε καταντήσει.. .ακου μακντόναλτς και KFC.. ρε πρέπει να έχουμε και λίγο γούστο ρεεεε... θα παίρνατε ποτέ ένα cg πατσόλα? οχι φυσικά..γιατί λοιπόν τρώτε αυτές τις μαλακίες.. για μάθετε να μαγειρεύετε.. δεν είναι και κάτι δύσκολο (μεταξύ μας οι άντρες είναι καλύτεροι μάγειροι από τις γυναίκες).. προσωπικά διετέλεσα 17 συναπτά έτη εργένης εντός και εκτός ελλάδος.. το τι τραπέζια έχουν γινει στο διάστημα αυτό δεν λέγετε.. ρεφενέ στο κόστος και μοίρασμα εργασιών..

θυμάμαι στο πρώτο έτος έτρωγα στην φοιτητιή λέσχη (το πάλαι ποτέ πριν από 35 χρόνια).. αποτέλεσμα πήγα 116 κιλά και τον Ιούνιο ήμουν 87.. αυτό και αν ήταν δίαιτα.. μετά έμαθα να μαγειρεύω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα οχι πως εχετε αδικο για το τι μπορει να τρωμε... βεβαια αν κατσουμε να σκεφτουμε οτιδηποτε ειναι βλαβερο για μας δεν θα ζουμε...

αλλα περι των mcdonalds κ kfc ειναι urbanlegends... ειναι δυνατον να τα πιστευετε?
ψαχτε τα κ λιγο πρωτα...

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/McDonald's_urban_legends[/url]

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Είναι γεγονός, οι γκόμενες γουστάρουν να τις περιποιείσαι, και όταν βλέπουν να εκδήλώνεις τη τέχνη της μαγειρικής, ειδικα για να τις ευχαριστήσεις ... γίνονται χαλί να τις ...ήσεις!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά στον στρατό ρε μεγάλε σου καρφώνουν και 2-3 ενέσεις με το που πας, κι έτσι δεν καταλαβαίνεις χριστό για την επόμενη 5ετία από οποιοδήποτε μικρόβιο!!!! :cheesy:

οντως και εγω την ιδια παρατηρηση ειχα κανει. πριν το στρατο ειχα ευαισθησια στις αμυγδαλες (δεν τις εχω βγαλει) και επεφτα στο κρεββατι με υψηλο πυρετο 2-3 φορες το χρονο. απο τον στρατο και μετα ποτε ξανα.
τον τελευταιο χρονο μπορει να πρηστηκαν λιγο αλλα με πολυ ηπια συμπτωματα.
Παντως αυτο που εχει αλλαξει πολυ ειναι η συχνοτητα που εμφανιζονται οι γαστρεντεριτιδες (οχι λογω φαγητου, αλλα λογω ιου). Πλεον κανουν τον κυκλο 2-3 φορες τον χρονο. Παλια (πριν 15-20 χρονια) ζητημα αν ξεσπαγε επιδημια 1 φορα τα δυο χρονια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Είναι γεγονός, οι γκόμενες γουστάρουν να τις περιποιείσαι, και όταν βλέπουν να εκδήλώνεις τη τέχνη της μαγειρικής, ειδικα για να τις ευχαριστήσεις ... γίνονται χαλί να τις ...ήσεις!

ναι σωστα....!!!!!!!
και μετα σου παραδιδουν και τη χρυση κουταλα και δεν ξανα-μαγειρευουν ποτε τους..  :grin: :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
συνέλθετε ρεεεε.. τις σοβαρές δουλειές δεν τις αφήνουν σε γυναίκες... το μαγείρεμα είναι μιά πολύ σοβαρή δουλειά..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
μονο πες μου οτι κανεις πλακα.. :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καθόλου... WIFE=(W)ashing,(I)roning,(F)ucking,(E)tc. πουθενά δεν αναφέρεται Cooking και φυσικά σαν καθως πρέπει κοιλιόδουλος δεν μπορώ να συμπεριλάβω την ευωχία του φαγητού στο Etc..

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα οχι πως εχετε αδικο για το τι μπορει να τρωμε... βεβαια αν κατσουμε να σκεφτουμε οτιδηποτε ειναι βλαβερο για μας δεν θα ζουμε...

αλλα περι των mcdonalds κ kfc ειναι urbanlegends... ειναι δυνατον να τα πιστευετε?
ψαχτε τα κ λιγο πρωτα...

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/McDonald's_urban_legends[/url]

μπραβο ρε μπαιτ.
για να μην ειμαστε αφελης και χαυουμε οτι μας παρουσιαζουνε.

και γω λογω εργενικης και φοιτητικης ζωης αναγκαστηκα να μαθω να μαγειρευω στα 19 και πλεον το γουσταρω γιατι με χαλαρωνει και μου αδειαζει το κεφαλι ειδικα μετα απο μια δυσκολη μερα στη δουλεια.
Το οτι δεν ξερεις τις περισσοτερες φορες τι σου σερβιρουν ειτε φας στο mcdonald's ειτε στο εστιατοριο οπου πληρωνεις 100 και 200 ευρα το ατομο ειναι δεδομενο. Αλλα αμα ζουμε με τον τρομο καθε φορα που βαζουμε μια μπουκια στο στομα....δεν ξερω αν αξιζει

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καθόλου... WIFE=(W)ashing,(I)roning,(F)ucking,(E)tc. πουθενά δεν αναφέρεται Cooking και φυσικά σαν καθως πρέπει κοιλιόδουλος δεν μπορώ να συμπεριλάβω την ευωχία του φαγητού στο Etc..

ωραιο (οντως) το λογοπαιγνιο :grin: , αλλα μαλλον δεν εχεις ευτυ-χυσει να γνωρισεις γυναικα-καλη μαγειρισα.. ;)

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
συνέλθετε ρεεεε.. τις σοβαρές δουλειές δεν τις αφήνουν σε γυναίκες... το μαγείρεμα είναι μιά πολύ σοβαρή δουλειά..

Εντάξει τώρα.
Όχι κι έτσι ρε φίλε.
Εγώ τα πάω πολύ καλά με τη μαγειρική, κι ένας απο τους λόγους που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να μάθω , ήταν πως όντας πολλά χρόνια εργένης, είχα σιχαθεί τα έτοιματζίδικα και τα delivery.....
Πολλές γκόμενες "έπεσαν" μετά από ένα προσεγμένο και νόστιμο δείπνο, ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, σε συνδυασμό με ένα ωραίο κρασάκι για χαλάρωση.....πάθαιναν πλάκα μιλάμε.
Αλλά όχι και να μαγειρέυω πάντα και κάθε μέρα εγώ...
Αν η γκόμενα ξέρει να μαγειρέυει, την αφήνω.
Νοιώθει κι αυτή πως κάπως με περιποιείται.
Πότε - πότε όμως για αλλάγή, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, κάνω καμιά συνταγούλα που....δεν της την έμαθε η μαμά της.
Και συνήθως μετά.....η ανταμοιβή για τις επιδόσεις στην κουζίνα, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οι γυναίκες δεν είναι ποτέ καλές μαγείρισες διότι θεωρούν το μαγείρεμα υποχρέωση .. και υποχρέωση = αγγαρεία... και αγγαρεία=αστα να πάνε..

ενω ο άντρας το κάνει από μεράκι.. από χόμπυ.. από κοιλιοδουλισμό.. γιαυτό και πετυχαίνει..

το αιώνιο πρόβλημα μιας νοικοκυράς.. (συμπεριλαμβανομένης και της γυναίκας μου).. τι να μαγειρέψω άυριο???

η απάντηση μου.. πάρε τον τσελεμεντέ και άρχισε από σελίδα νο 1.. το βιβλίο έχει 300 σελίδες οπότε καλύψαμε την χρονιά.. του χρόνου θα σου πάρω άλλο βιβλίο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
οι γυναίκες δεν είναι ποτέ καλές μαγείρισες διότι θεωρούν το μαγείρεμα υποχρέωση .. και υποχρέωση = αγγαρεία... και αγγαρεία=αστα να πάνε..

σωστα τα λες, αλλα για τις γυναικες που εχεις εσυ γνωρισει.. ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σωστα τα λες, αλλα για τις γυναικες που εχεις εσυ γνωρισει.. ;)

εντάξει φίλε μου .. μπορεί να υπάρχει αι μαμαλάκης σε θηλυκή βέρσιον.. δεν αντιλέγω (ελπίζω όχι και εμφανισιακά)

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
καθόλου... WIFE=(W)ashing,(I)roning,(F)ucking,(E)tc.

και γαμώ τα ακρωνύμια.
Πιστεύω κι εγώ ότι στο etc. είναι και το cooking, αλλά προτιμώ να μαγειρεύω εγώ το φαγητό.
Παρατηρώ τους κολλητούς που είναι σε μακροχρόνιες καταστάσεις ότι ξεκινούν στυλάκια και καταλήγουν μπουνταλάδες με κοιλούμπα και χαλκά ακόμη και στο 1ο εξάμηνο που ξεκινά η εκτροφή.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ με τίποτα δεν συμπεριλαμβάνω στο ETC το μαγείρεμα...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
μα καλά, τοσο αφελής είσαι φίλε μου; αυτό ειναι μια φάρσα που ξεκίνησε το 2000 απο μια ανταγωνιστική εταιρία και φυσικά δεν έχει υπόσταση.

Κοίτα μην σου κάνουν καμμια μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση και τρέχεις....Ας είμαστε λίγο υποψιασμένοι και μην ακούμε σαν πρόβατα ό,τι παπαριά μας λέει ο καθένας.

Για του λόγου το αληθές κοίτα εδώ..........

Καλα τα λεει ο Blade.
Ισως καποια ειναι λιγο υπερβολικα, αλλα οι πρωτες υλες στα φαγητα των fast food ειναι σκατα. Ενας ζητιανος! να φανταστειτε ειχε κερδισει δικη και χρηματικη αποζημιωση απο McDonalds(ολοκληρο κολοσο) επειδη τους εκανε μηνυση οτι τα θρεπτικα στοιχεια που υσχιριζοταν για τις τροφες τους ηταν ψεματα!
Πολλες αλλες καταγγελιες εχουν κουκουλωθει!
Δειτε και τις εκπομπες του Κουλογλου!
Επισης ενα αλλο σημαντικο κομματι ειναι η Υγιεινη και ασφαλεια των τροφιμων στα fast food
Χαλια εντελως
Πιστεψτε με λογω δουλειας τα βλεπω συχνα
Και αυτα που λεει ο Εισαγγελατος εχουν μεγαλες δοσεις αληθειας!
Οσον αφορα τα KFC ειχα απαγορευτει να λεγεται chicken αυτο το"πλασμα" γιατι δεν ηταν. Μιλαμε για Αμερικη!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε jules, συμβαίνει να τα έχω δει και στην τηλεόραση σε ντοκυμαντέρ...κανείς δεν έκλεισε τους συντάκτες στη φυλακή.
Απλά δεν τα φανταζόμουν και τόσο δραματικά.....
Στο ντοκυμαντέρ όμως ΕΔΕΙΧΝΕ ΖΩΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΕΛΛΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΑΡΡΩΣΤΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ....
Δεν έδειχνε και ....γενετικά υποκατάστατα ζώων.

Υπαρχει μεγαλη "κοντρα" σε Αμερικη και Ευρωπη για το μεγεθος των κλουβιων που μεγαλωνουν τα κοταπουλα
Στην Αμερικη φυσικα τα θελουν πολυ μικρα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εντάξει φίλε μου .. μπορεί να υπάρχει αι μαμαλάκης σε θηλυκή βέρσιον.. δεν αντιλέγω (ελπίζω όχι και εμφανισιακά)

ε μην τρελαθουμε τωρα.....
με τη μαγειρικη των μπαμπαδων μας μεγαλωσαμε ??????
τις γευσεις και τις μυρωδιες της μαγειρικης των πατεραδων μας εχουμε στον ουρανισκο και στη μυτη μας ???????

μην ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε.....  :idiot: :idiot:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Συγνώμμη αλλά και το κάθε σουβλατζίδικο της γειτονιάς χρησιμοποιεί κακής ποιότητας κρέας,
το τιγκάρουνε στο αλατοπίπερο για να μην καταλαβαίνουμε και τη γεύση του, χρησιμοποιούνε
και βαλβολίνες για να μαρινάρουν τις πίτες και να τηγανίζουν τις πατάτες.
Υπάρχουν και σουβλασερί-ψητοπωλεία που διατηρούν κάποια ποιότητα, αλλά συνήθως κι αυτά τα ίδια χάλια έχουν με τα fast-foods.

Λεχθηκε και παραπανω!
ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι φταιμε
Ποσοι ασχολουμαστε με την ποιοτητα του φαγητου που τρωμε εξω? Με την καθαριοτητα?
ΟΛΟΙ το θεωρουμε βαρετο η υπερβολικο
Εχεις τσεκαρει κανεις την κουζινα, τις πρωτες υλες την καθαριοτητα των ταβερνων-εστιατορειων?
ΟΛΟΙ στο "δε βαριεσαι" ειμαστε
Τοτε ΚΑΛΑ κανουν οι επαγγελματιες-απατεωνες!
Μας πιανουν κοτσο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom