Νέα

Τι μας ταΐζουν οι αλήτες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μ αυτο το thread με καταφερατε να σιχαθω το φαγητο και να ξεκινησω διαιτα παλιοπουστες  :headbang:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πατερ δεν αρπαζομαι...
εχω παντα σουβλακια καλαμακι στην καταψυξη,πιτουλες επισης,μπιφτεκακια και οταν θελω να φαω κατι νοστιμο τα ριχνω στην ψηστιερα και γινεται της τρελης.
εξω θα φαω σε πολυ μεγαλη αναγκη.
οχι οτι γλυτωνω εντελωσ τον κινδυνο αλλα τον περιοριζω στο ελαχιστο δυνατο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....Αλλά εδώ πάμε στην τουαλέτα με το μηχανάκι, σιγά μην κουνήσουμε τον κώλό μας να μαγειρέψουμε.

σωστοοοοοός.....!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ αυτο το thread με καταφερατε να σιχαθω το φαγητο και να ξεκινησω διαιτα παλιοπουστες  :headbang:

αρχιζει να βγαζει και τα καλα του το θρεντ..  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
πατερ δεν αρπαζομαι...
εχω παντα σουβλακια καλαμακι στην καταψυξη,πιτουλες επισης,μπιφτεκακια και οταν θελω να φαω κατι νοστιμο τα ριχνω στην ψηστιερα και γινεται της τρελης.
εξω θα φαω σε πολυ μεγαλη αναγκη.
οχι οτι γλυτωνω εντελωσ τον κινδυνο αλλα τον περιοριζω στο ελαχιστο δυνατο

ετσι νομιζω πρεπει να πρατεις σημερα..
με δεδομενο παντα οτι τα μπιφτεκακια πρεπει να τα εχεις ζυμωσει ο ιδιος..  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Trendy ναι, αλλά ως ελληνάρας να πάω να φάω στο γυράδικο...

Ρε φίλος, έχεις δει τον γύρο πριν μπει στην σούβλα? Μια γλειώδης μάζα περιτριγυρισμένη από αλογόμυγες η οποία μένει ακάλυπτη από το πρωί ως το βράδυ που θα παραγγείλεις δυο πιττόγυρα...
Και εκεί σκατά πουλάνε... καλαμάκια χοιρινά που τα τρως και πας στον άλλο κόσμο για δευτερόλεπτα και αν είσαι τυχερός επιστρέφεις.
Μην μιλήσουμε για βρωμοσυκώτια και σπλήνες και ράμφη και ουρές κλπ κλπ... Είτε δεν τρως απ'έξω, είτε τρως και το λούζεσαι(ή το χέζεσαι καλλίτερα)

αν εισαι ελληναρας και οχι τρεντης δεν θα πας στο σουβλατζιδικο και θα φας γυρο, θα φας καλαμακι που δεν παιρνει τοοοοση πολυ νοθεια.. ή ακομη καλλιτερα αν δεν το ξερεις (καλα) το μαγαζι δεν θα φας καθολου..
θα πας σε καμια ταβερνουλα που γνωριζεις καλα το ποιόν της  :grin: ή σε καποιο καλο εστιατοριο να τα ακουμπησεις για να εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να φας μπίχλα κλπ κλπ..
κι αν δεν το αντεχεις οικονομικα θα κατσεις σπιτι σου..

αλλα εσυ θελεις να μου το παιζεις τρέντης..  :grin:

υ.γ. και παλι δεν το λεω για σενα παληκαρι..  ;)

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ολα αυτα κατ εμε μπαινουν στην κατηγορια των urban legends. κατα τη γνωμη μου αν γινοταν κατι τετοιο θα υπηρχαν χειροπιαστες αποδειξεις. Και δεν ειναι και πολυ δυσκολο να βρεθουν αποδειξεις και να γινουν μηνυσεις και ερευνες.
Ολα αυτα κινουνται απο στομα σε στομα και απο email σε email και τετοια μηνυματα εχω να διαβασω απο το 2003.
Μου θυμιζει την μουφα που κυκλοφορουσε στην Αθηνα οτι καποιοι φαγανε πιτσα χατ και παθανε δηλητηριαση και μετα απο ελεγχο βρηκανε στην πιτσα 7 διαφορετικα σπερματα και ροχαλες (Σημ. φυσικα και δεν παθαινεις δηλητηριαση αν φας σπερμα και σαλιο αλλουνου, αλλα βεβαια ειναι λιγο αηδιαστικο και μονο στην ιδεα).
Βεβαια οταν ηρθα εδω στην Γαλλια ακουσα οτι ακριβως το ιδιο πραγμα ετυχε να γινει και εδω με καποιες μικρες παραλλαγες.
Για να ειμαι ξεκαθαρος δεν ειμαι υποστηρικτης κανενος Mcdonald η KFC (αν και τυχαινει να τρωω εκει 2-3 φορες το χρονο μαχ), απλα δεν γουσταρω να με περνανε για κοτοπουλο η προβατο και να μου σερβιρουνε οποιαδηποτε μαλακια και να περιμενουν να τη χαψω ετσι απλα. Ολα αυτα μου θυμιζουν τα γνωστα chain letters, οπου αν προωθησεις το email θα συνδραμεις ωστε να σωθει ενα κοριτσακι απο καρκινο σε ολο της το σωμα αφου η Microsoft, Google AOL κτλ θα δωρισουν 10 σεντς για καθε προωθηση. Η αντιστοιχα αν δεν προωθησεις θα σου πεσουν τα μαλλια τα αρχιδια τα νυχια των ποδιων κτλ.

Μην ειστε τοσο αφελης και να σκεφτεστε πριν αποδεχθειτε κατι ως αληθηνο. Το πιστευε και μη ερευνα ετσι και αλλιως για τα προβατα ηταν, οχι για τον ανθρωπο της εποχης της πληροφοριας και της τεχνολογιας. Η πληροφορια και η τεχνολογια δεν ειναι προνομιο μονο των πλουσιων και των δυνατων

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια καλα ολα αυτα κ σιγουρα εχουν μια δοση αληθειας, ολες αυτες οι ιστοριες που διακινουνται μεσω mail ομως μου φαινονται λιγο υποπτες.... συνηθως ειναι παπαριες κ εξυπηρετουν αλλους σκοπους...
επειδη ειμαι στην δουλεια και εγραφα λιγο λιγο το πιο πανω μυνημα δεν ειχα δει τι ειχες γραψει. Ουσιαστικα λεμε το ιδιο πραγμα, απλα εγω το χτισα λιγο

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ροχαλες,ουρα και αλλες οργανικες εκκρισεις βρισκονται σε πολλα κατασκευασμενα προιοντα που μας σερβιρουν.το ξερω απο πρωτο χερι.
γνωριζω ανθρωπο που δουλευε σε εταιρια παρασκευης γλυκισματων (ονομαστη στην ελλαδα)
που διαθετει και αλυσιδα καφετεριων και το τι ειχαν δει τα ματια του δεν περιγραφεται.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Θεωρώ πως η χρήση της ψησταριάς με κάρβουνα σε όλα τα στάδια (άναμα φωτιάς, ψήσιμο με κατανάλωση κρασιού/μπύρας, κλπ), είναι κλειδί για όλους. Σας πληροφορώ πως από τη στιγμή που πέρασα σε αυτό το στάδιο, δεν χρειάστηκε να ξαναψωνίσω από γυράδικο. Η ταβέρνα δεν διακοπηκε απο την ατζέντα, αλλά η ψησταριά είναι μια απελευθέρωση...
Τίγκα σου λέω...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
αν εισαι ελληναρας και οχι τρεντης δεν θα πας στο σουβλατζιδικο και θα φας γυρο, θα φας καλαμακι που δεν παιρνει τοοοοση πολυ νοθεια.. ή ακομη καλλιτερα αν δεν το ξερεις (καλα) το μαγαζι δεν θα φας καθολου..
θα πας σε καμια ταβερνουλα που γνωριζεις καλα το ποιόν της  :grin: ή σε καποιο καλο εστιατοριο να τα ακουμπησεις για να εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να φας μπίχλα κλπ κλπ..
κι αν δεν το αντεχεις οικονομικα θα κατσεις σπιτι σου..

αλλα εσυ θελεις να μου το παιζεις τρέντης..  :grin:

υ.γ. και παλι δεν το λεω για σενα παληκαρι..  ;)

Και να το έλεγες, άδικο θα είχες?

Το πιο σωστό είναι η ταβερνούλα/εστιατόριο αναλόγως των βαλαντίων του καθενός. Υπάρχουν αρκετά που δεν σε κοροϊδεύουν, αρκετά που τα γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν και υπάρχει και το σπίτι...
Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην υπάρχει χρόνος για σοβαρή μαγειρική ή και ταλέντο αλλά το να κόψεις μια φρουτοσαλάτα, να φτιάξεις μια μακαρονάδα(Καπαμαρού!!!), ένα τοστ, δεν θέλει ταλέντο ούτε πολύ χρόνο.
Και αυτά τα λέει καμμένος από τα delivery και τα έξω σκουπίδια.
Φτάνεις όμως σε ένα επίπεδο όπου δεν χέζεις σωστά και τότε παίρνεις τα χαμπάριά σου ότι κάτι τρέχει... Καούρες, βαρυστομαχιές από τα κωλοτσένταρ και τα βρωμοζαμπόν, κολλημένα έντερα, μπόχα στο στόμα, στα δόντια, κρεατίλας από τους πόρους κλπ κλπ...
Έχει αλέσει η σκουπιδιάρα τόσο σκουπίδι που δεν άντεξε.
Ρε ντομάτα και φρυγανιά καλλίτερα... Το φαϊ (ευτυχώς) δεν μου έλειψε. Η λαιμαργία είναι που σε καταστρέφει. Ας αράξουμε λίγο, έχουμε γίνει κοιλοκωλαράδες, κοιλιόδουλοι.

Περιμένω πως και πως το μπασκετάκι να παραγγείλω καμιά πίτσα σήμερα.... :tooth:

Επισκέπτης
Για το KFC πάντως ξέρω ότι αναγκαστήκανε από το κράτος να μετονομάσουν την ονομασία σε KFC αντί για kentucky Fried Chicken που ήταν κανονικά, για να μην περιέχει πουθενά την λέξη Chicken (κοτόπουλο δηλαδή). Κι αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτό το... "πράμα" δεν είναι κοτόπουλο!!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Mεταξύ σοβαρού και αστείου, όποιος έχει πάει στρατό και όποιος έχει πάει αγγαρεία στα μαγειρία γνωρίζει ότι η ανθεκτικότητα του ανθρώπου είναι απείρως μεγαλύτερη από αυτή που νομίζουμε!

Επισκέπτης
Mεταξύ σοβαρού και αστείου, όποιος έχει πάει στρατό και όποιος έχει πάει αγγαρεία στα μαγειρία γνωρίζει ότι η ανθεκτικότητα του ανθρώπου είναι απείρως μεγαλύτερη από αυτή που νομίζουμε!

Ναι αλλά στον στρατό ρε μεγάλε σου καρφώνουν και 2-3 ενέσεις με το που πας, κι έτσι δεν καταλαβαίνεις χριστό για την επόμενη 5ετία από οποιοδήποτε μικρόβιο!!!! :cheesy:

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ναι, flyeron αλλά τα διατροφικά επακόλουθα στην υγεία θα φανούν αρκετά αργότερα. Αν βάζεις κάθε φορά διαβρωτικά στοιχεία έστω και σε μικρές ποσότητες σε μια μηχανή εχωτερικής καύσης κάποια στιγμή θα αρχίσει να χάνει μέχρι να πάρει φλάντζες και να κολλήσει πιστόνια.
Έχουμε αντοχές, αλλά μακροπρόθεσμα κλατάρει το σύστημα. Τροφή σκατένια και νερό δηλητήριο παίρνουμε ένα ωραίο εισητήριο για ένταξη στα μοντέρνα πειράματα της σύγχρονης κλασικής ιατρικής

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η μόνη λύση πάντως για minimize του κινδύνου (κατά το δυνατόν πάντα) είναι αυτή που αναφέρθηκε πιο πάνω :
Δεν χρειάζονται μεγάλες ικανότητες για να έχεις μια ψησταρίτσα ή έστω ένα γκριλλάκι ηλεκτρικό στο σπίτι.
Κατοπιν βρίσκεις ένα κρεοπωλείο (εκτός απο κάποιους τυχερούς που μπορέι να προμηθεύονται κρέας απο συγγενείς στην επαρχία, ή και να το παράγουν οι ίδιοι), που εμπιστέυεσαι, αγοράζεις τη μπριζολίτσα , τον κιμά, ή το κοτοπουλάκι σου βλέποντας πάντα το κομμάτι που αγοράζεις πριν τεμαχιστεί ή μπει στη μηχανή, και αρχίζεις και γεμίζεις τους καταψύκτες....
Το να φτιάξει κανείς σπιτικά καλαμακια ή και μπιφτέκια είναι πανεύκολο....Το κέρδος στην ποιότητα - σύσταση - καθαριότητα, προφανές.
ʼσε που έχει και μεγάλο κέρδος στην τσέπη.....
Με την τιμή μιας μερίδας βρωμομπιφτέκια σε οποιοδήποτε ταχυφαγείο, αγοράζεις 1 κιλό κιμά, και τρώς καθαρά, και βγάζει το λιγότερο 3-4 μεγάλες μερίδες.
Το κυριότερο όμως είναι ότι ξέρεις τι έχεις βάλει μέσα....άσε τη γεύση....η μέρα με τη νύχτα.
Δεν θέλει πολύ κόπο, απόφαση θέλει.
Και κάνει καλό και στην υγεία μας και στην τσέπη.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Να προσθέσω επίσης ότι αν αντι για κρέας δοκιμάσετε να ψήσετε μανιτάρια (πχ Πλευρωτους), θα δείτε ότι οι λιχουδιες δεν είναι απαραίτητα ζωικής προέλευσης... Ψησιμο και λαδολεμονο. Πάλι τίγκα σου λέω...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Ναι αλλά στον στρατό ρε μεγάλε σου καρφώνουν και 2-3 ενέσεις με το που πας, κι έτσι δεν καταλαβαίνεις χριστό για την επόμενη 5ετία από οποιοδήποτε μικρόβιο!!!! :cheesy:

Οντως...5 χρονια μετα που απολυθηκα.ουτε κρυολογημα δεν ειχα παθει,,

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Να προσθέσω επίσης ότι αν αντι για κρέας δοκιμάσετε να ψήσετε μανιτάρια (πχ Πλευρωτους), θα δείτε ότι οι λιχουδιες δεν είναι απαραίτητα ζωικής προέλευσης... Ψησιμο και λαδολεμονο.

Τα ψητά λαχανικά γαμάνε... μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτες. Σαν κρέας είναι τα μανιτάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom