Επισκέπτης
τυπε δηλαδη αν πας σε τσιρκο ολοι θα χειροκροταν και εσυ θα την παιζεις?
Πριν πάω στο τσίρκο πρέπει να ξέρω αν θα έχει τέτοια νούμερα...μην πληρώσω τσάμπα
τυπε δηλαδη αν πας σε τσιρκο ολοι θα χειροκροταν και εσυ θα την παιζεις?
Εγώ χρησιμοποιώ τη σωστή ορολογία....ΕΥΡΩΠΕΟΣ ;)
Το αποφευγω!
Ειμαι μαγκας του πληκτρολογιου!
Τι χοντρους που να πεφτουν στο δρομο και να τους παιρνουν αγκαλια λυγεροκορμες? γιατι που εχει?
Ααααα,τυπε μια φορα με ειχε σηκωσει μια γκομενα σουιδεζα που γαμαγα πριν 7-8 χρονια..και να σκεφτεις αυτη πιο ελαφρια απο εμενα..Όχι ρε....γενικά να έχει υλικό με γυναίκες που σηκώνουν άνδρες ή άλλες γκόμενες ξερωγώ......από τον χώρο της showbiz βρε....
Ααααα,τυπε μια φορα με ειχε σηκωσει μια γκομενα σουιδεζα που γαμαγα πριν 7-8 χρονια..και να σκεφτεις αυτη πιο ελαφρια απο εμενα..
Ααααα,τυπε μια φορα με ειχε σηκωσει μια γκομενα σουιδεζα που γαμαγα πριν 7-8 χρονια..και να σκεφτεις αυτη πιο ελαφρια απο εμενα..
του πληκτρολογατου η μανα δεν εκλαψε
ποτε τυπε
Τι του λες τωρα και συ ... θα λιωσει στη μαλακια το καημενακι
Τι του λες τωρα και συ ... θα λιωσει στη μαλακια το καημενακι
οχι βρε χαζοοο ...Δε μου λες......ανόητο με θεωρείς;;;
Δηλαδή άμα μου πεις,αύριο μεθαύριο,ότι κουβάλησες έναν άνδρα 200 κιλά για 1 χιλιόμετρο,θα σε πιστέψω;;; Αν δε δω φώτο δεν πείθομαι....
Αυτη τυπε ειχε μαυρη ζωνη στο καρατε...και για πλακα χωρις να το περιμενω εκει που περπαταγαμε αγκαλια ..(την πηγαινα για )...ξαφνικα μου κανει ενα κολπο...μια λαβη και με σηκωνει στον αερα πριν προλαβω να παρω χαμπαρη...Χμμμ....και για ποιο λόγο σε σήκωσε;;; ;) ;) ;) ;)
οχι βρε χαζοοο ...
σαν φαντασιωση λεω .. θα το σκεφτεσαι και θα ....
Αυτη τυπε ειχε μαυρη ζωνη στο καρατε...και για πλακα χωρις να το περιμενω εκει που περπαταγαμε αγκαλια ..(την πηγαινα για )...ξαφνικα μου κανει ενα κολπο...μια λαβη και με σηκωνει στον αερα πριν προλαβω να παρω χαμπαρη...
Αυτη τυπε ειχε μαυρη ζωνη στο καρατε...και για πλακα χωρις να το περιμενω εκει που περπαταγαμε αγκαλια ..(την πηγαινα για )...ξαφνικα μου κανει ενα κολπο...μια λαβη και με σηκωνει στον αερα πριν προλαβω να παρω χαμπαρη...