Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
να κουβαλαει χοντρες τυπε
ταριφιες
να κουβαλαει χοντρες τυπε
αβραμοσεξουαλ δεν γουσταρει να πηδαει αλλα να κουβαλαει
Ολα καλα δικε μου...υγεια...και τα υπολοιπα στα παπαρια μας...που εισαι μωρη αρρωστια
τι λεει ολα καλα? -.-
πριν γυρισει το πομολο
εχει ενα μαντηλακι και το γυαλιζει
καλα ρε τυπε εσυ δεν ελεγες πριν λιγες μερες οτι γουσταρεις τους ακροβατες?Μου αρέσει να κουβαλάω -> Άνδρες & Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά
Μου αρέσει να με κουβαλάνε -> Γυναίκες ελαφρύτερες & κοντύτερες μου,αλλά και άνδρες
Επίσης,μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να κουβαλάνε ή μία την άλλη (κυρίως ή κοντύτερη & ελαφρύτερη,να σηκώνει την μεγαλύτερη σε μέγεθός της)
πολυ καλες και πικαντικες....str8 ......
scorpion...
Μου αρέσει να κουβαλάω -> Άνδρες & Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά
Μου αρέσει να με κουβαλάνε -> Γυναίκες ελαφρύτερες & κοντύτερες μου,αλλά και άνδρες
Επίσης,μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να κουβαλάνε ή μία την άλλη (κυρίως ή κοντύτερη & ελαφρύτερη,να σηκώνει την μεγαλύτερη σε μέγεθός της)
Και με τον αγκονα μπορει να το ανοιγει!!!
καλα ρε τυπε εσυ δεν ελεγες πριν λιγες μερες οτι γουσταρεις τους ακροβατες?
ετσι χυνεις ?
ετσι χυνεις ?
... αλλο χυνω ... αλλο καυλωνω μεσιεΝαι γιατί σου κάνει εντύπωση;;;;
Άμα ας πούμε δω π.χ. στο δρόμο μια γκόμενα μαζί με έναν χοντρό,και ξαφνικά ο χοντρός λιποθυμήσει και τον πάρει στα χέρια εγώ θα καβλώσω.....
1) Καλό σεξ = Μου είναι παντελώς αδιάφορο
... αλλο χυνω ... αλλο καυλωνω μεσιε
Αφού θα καβλώσω....επόμενο είναι να χύσω
Μου αρέσει να κουβαλάω -> Άνδρες & Γυναίκες που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά
χυνει απο μονη της η ντουντουνα σου ... χωρις να την ακουμπησεις ?
Ρε τυπε ασε την λαϊκη αγορα και γαμια μια σταλα!
Ακουσε με!
Θα σου αρεσει!
Κανε μια προσπαθεια!
Για μενα καν'το!!!