apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σε ρωταω γιατι πριν λιγες μερες ειχα χλεπιασειΑπλα βολτα εκανα μεχρι την αθηνα και ετυχε να περασω απο εκει...
τυπε σε ρωταω γιατι πριν λιγες μερες ειχα χλεπιασειΑπλα βολτα εκανα μεχρι την αθηνα και ετυχε να περασω απο εκει...
τυπε σε ρωταω γιατι πριν λιγες μερες ειχα χλεπιασεικατα λαθος ενα τετοιο ποδηλατο εξω απο ενα μπουρδελο :S
Με σιγουρια σου λεω οτι δεν ηταν το δικο μου !!!!!τυπε σε ρωταω γιατι πριν λιγες μερες ειχα χλεπιασεικατα λαθος ενα τετοιο ποδηλατο εξω απο ενα μπουρδελο :S
κωλο...χειλια...βυζια...και μετα προσωποΓια να δουμε τι κοιτατε πρωτα σε μια γυναικα; Εγω ψηφιζω υπερ των βυζιων!!!
Πάντως τύπε τον έχουμε παρεξηγήσει τον αχαχούχα,βόλτες με το ποδηλατάκι του κάνει φυλής-μετάξι απλά τρεις φορές ο άνθρωπος ως αδύναμος είπε να γαμήσει να δει πως είναι.τυπε σε ρωταω γιατι πριν λιγες μερες ειχα χλεπιασεικατα λαθος ενα τετοιο ποδηλατο εξω απο ενα μπουρδελο :S
κατα λαθος ρε τυπεΜε σιγουρια σου λεω οτι δεν ηταν το δικο μου !!!!!
Γιατι χλεπιαζεις ξενα ποδηλατα ?
Τουαλετα δεν εχεις στο σπιτι σου να χλεπιασεις με την ησυχια σου ?
τυπε εμενα μου εκανε εντυπωση πως δεχτηκε να εκμεταλευτει αυτες τις κακομοιρες κοπελες που δουλευουν σαν πουτανεςΠάντως τύπε τον έχουμε παρεξηγήσει τον αχαχούχα,βόλτες με το ποδηλατάκι του κάνει φυλής-μετάξι απλά τρεις φορές ο άνθρωπος ως αδύναμος είπε να γαμήσει να δει πως είναι.
Και μεις τον είχαμε για μπουρδελιάρη.... :S :S :S
etit:Ταπεινά συγγνώμη από εμένα.
Και μετα εσκυψες να τα γλυψεις....κατα λαθος ρε τυπε
με το που βγηκα μουρθε να την πεταξω
την ριχνω και μετα ειδα το ποδηλατο
ετρεχαν απτην σελα δικε μου
:S
Αυτο θα πει γυναικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......
Μην τον βλεπεις που φοραει το προσωπειο του καλου παιδιου εδω μεσα.τυπε εμενα μου εκανε εντυπωση πως δεχτηκε να εκμεταλευτει αυτες τις κακομοιρες κοπελες που δουλευουν σαν πουτανες
πως μπορεσε να ικανοποιησει τις αρρωστημενες του ορεξεις στα κοριτσια αυτα για λιγα ευρω :S
μην λες τετοια ρε τυπεΚαι μετα εσκυψες να τα γλυψεις....
Ασε τυπε θα με φανε οι ερινυες ..... πως να το αντεξω τετοιο ατοπημα ....τυπε εμενα μου εκανε εντυπωση πως δεχτηκε να εκμεταλευτει αυτες τις κακομοιρες κοπελες που δουλευουν σαν πουτανες
πως μπορεσε να ικανοποιησει τις αρρωστημενες του ορεξεις στα κοριτσια αυτα για λιγα ευρω :S
Σιχαινεσαι τον εαυτο σου τυπε ? :oμην λες τετοια ρε τυπε
σιχαινομαι :S
Είναι και αυτός άνθρωπος ρε τύπε κ θέλησε να .τυπε εμενα μου εκανε εντυπωση πως δεχτηκε να εκμεταλευτει αυτες τις κακομοιρες κοπελες που δουλευουν σαν πουτανες