Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Πολύ άσχημη εμπειρία. Δεν την έζησα (δεν τα θυμάμαι ήμουν πολύ μικρός) Μου τα έχουν διηγηθεί όλα και έχω διαβάσει αρκετά.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Ζαχαρη ψιλοκομμενη την περνουσαν στην χουντα οι παιχτες που ειχαν λιγο μυαλο ή και καθολου.Μονο οι κομμουνιστας τρωγαν το πακετο που ηταν τα λαχανα της εποχης. :heavymetalbig:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ζαχαρη ψιλοκομμενη την περνουσαν στην χουντα οι παιχτες που ειχαν λιγο μυαλο ή και καθολου.Μονο οι κομμουνιστας τρωγαν το πακετο που ηταν τα λαχανα της εποχης. :heavymetalbig:

Μια χαρά την βγάλαν οι κομμουνιστές  στην χούντα.  Την νύφη την πλήρωσαν κάτι ονειροπόλοι δημοκράτες δεξιοί που φάγανε το χοντρό ξύλο και ή μείναν σνάπηροι ή τους φάγανε λάχανο. Ιπποκράτης Σαββούρας Οπρόπουλος Μουστακλης Παναγουλης μερικοί εξ αυτών. Να θυμηθούμε και τον Μανδηλαρα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Οι Χουντικοί ήταν οι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ "πολιτικοί "
που κυβέρνησαν στην Ελλάδα .

Είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ και
να είχαμε βάσεις των ΗΠΑ στα νησιά και να μη μας ενοχλούσαν
οι Τούρκοι.
Είχαμε την ευκαιρία να έκαναν τεράστιες επενδύσεις οι ΗΠΑ
στην Ελλάδα , αλλά αυτοί δεν το έκαναν διότι έπαιρναν μιζούλες
από τον Ωνάση, Ανδρεάδη κτλ.

Αυτοί...ακολούθησαν την τακτική του Σαντάμ Χουσεϊν ,
και εναντιώθηκαν στις ΗΠΑ , και πήραν τον πούλο
αλλά ζημιώθηκε και η Ελλάδα από τους στόκους.

Και το μεγαλύτερο λάθος τους ήταν οτι αντί να εκτελούν τους αριστερούς και τους κομμουνιστές τους έστελναν απλά εξορία κ τους έριχναν και κανά ξύλο.
Επίσης άφησαν τον πούστη προδότη Καραμάν-Αλή να διαφύγει στο εξωτερικό αντί να τον κρεμάσουν στην πλατεία συνάγματος. Και μετά επέστρεψε , πρόδωσε την Κύπρο και χάθηκαν ΕΞΑΙΤΙΑΣ του και του σατανόγερου Μακάριου , τόσα παιδιά. Και ξεκίνησε η μαύρη περίοδος της μεταπολίτευσης.

Μακάρι να ξαναγίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και να μην επαναληφθούν τα παραπάνω λάθη.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγω ξερω οτι με χουντα κ πασοκ (σημιτη) γινανε εργα..επισης ο πατερας παπαδοπουλου ηταν κομματαρχης του γερου της δημοκρατιας κ βαφτισιμιος ο γεωργιος!!στοχος ο βασιλιας, οπου η χουντα στηριχθηκε απο αντιβασιλικους του μετεπειτα " δημοκρατικου " τοξου κ της αλλαγης!λυκοφιλιες με κομμουνιστες και λοιπες δυναμεις!!! Τουλαχιστον πεθανε φτωχος δεν εκλεψε..αλλα δημιουργησε την αριστερη θολοκουλτουρα του πολυτεχνειου που μας βασανιζει ακομα!η αληθεια ειναι οτι ολες οι "επαναστασεις" ηταν σικε και ετοιμαζαν το εδαφος για τους επομενους!!

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Μια χαρά την βγάλαν οι κομμουνιστές  στην χούντα.  Την νύφη την πλήρωσαν κάτι ονειροπόλοι δημοκράτες δεξιοί που φάγανε το χοντρό ξύλο και ή μείναν σνάπηροι ή τους φάγανε λάχανο. Ιπποκράτης Σαββούρας Οπρόπουλος Μουστακλης Παναγουλης μερικοί εξ αυτών. Να θυμηθούμε και τον Μανδηλαρα.

Σωστά! Δωρεάν διακοπές στην μαγευτική Γυάρο all inclusive. Και για όσους προτιμούσαν την πρωτεύουσα spa και θεραπείες σώματος στη Μπουμπουλίνας.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
18057645_10155592032470769_3984023889543649521_n.jpg

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Υπάρχει κι ένα σχετικό ανέκδοτο, όπου ένας βοσκός ρωτάει τον στρατιωτικό να του εξηγήσει, γιατί έγιναν όλα αυτά:
- Κάναμε την επανάσταση για να μη σου πάρουν το σπίτι οι Κομμουνιστές, είπε ο στρατιωτικός
– Δεν έχω σπίτι, ούτε λεφτά! Απαντά ο βοσκός
– Ε τότε για να μην σου σφάξουν τους γονείς.
– Είμαι ορφανός, ξαναλέει ο τσοπάνης
– Γυναίκα έχεις; Ρωτάει ο στρατιωτικός.
– Αμέ, τη Χάιδω, λέει ο βοσκός.
– Για να μην την βιάσουν οι Κομμουνιστές! Φωνάζει θριαμβευτικά ο χουντικός.
– Μα τότε (του απαντά ο βοσκός) όλα έγιναν για το μ***ί της Χάιδως!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
«Είχαν συλλάβει κάποτε τέσσερις, τρεις άντρες μια γυναίκα, γιατί έδειραν στρατιωτικό σε λεωφορείο».
Γιατί χτύπησες τον αξιωματικό; Ρωτάει τη γυναίκα ο μπάτσος. – Μου έβαλε χέρι! – Α! Κι εσύ; Ρωτάει τον πρώτο άντρα. – Είμαι ο αδερφός της απαντά. – Μάλιστα, εσύ; - Ο άντρας της κύριε αστυνόμε. - Κατάλαβα! Κι εσύ συγγενής είσαι; Ρωτά τον τελευταίο.
– Όχι αλλά έγινε παρεξήγηση.
- Τι παρεξήγηση; - Να... είδα να βαράνε τον αξιωματικό και νόμισα ότι έπεσε η Χούντα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι στο καλό πια.
50 χρονια μετα, ασχολουμαστε ακομη με την χούντα?

Εγω το 1986 ας πουμε, δεν θυμαμαι να ασχολειτο κανενας με την δικτατορια του Μεταξα (που εγινε το 1936).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
«Είχαν συλλάβει κάποτε τέσσερις, τρεις άντρες μια γυναίκα, γιατί έδειραν στρατιωτικό σε λεωφορείο».
Γιατί χτύπησες τον αξιωματικό; Ρωτάει τη γυναίκα ο μπάτσος. – Μου έβαλε χέρι! – Α! Κι εσύ; Ρωτάει τον πρώτο άντρα. – Είμαι ο αδερφός της απαντά. – Μάλιστα, εσύ; - Ο άντρας της κύριε αστυνόμε. - Κατάλαβα! Κι εσύ συγγενής είσαι; Ρωτά τον τελευταίο.
– Όχι αλλά έγινε παρεξήγηση.
- Τι παρεξήγηση; - Να... είδα να βαράνε τον αξιωματικό και νόμισα ότι έπεσε η Χούντα!
Εσεις οι αριστεροι πρεπει να αναβετε λαμπαδες στην χούντα, γιατι χαρη σε αυτην υπαρχετε σημερα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι στο καλό πια.
50 χρονια μετα, ασχολουμαστε ακομη με την χούντα?

Εγω το 1986 ας πουμε, δεν θυμαμαι να ασχολειτο κανενας με την δικτατορια του Μεταξα (που εγινε το 1936).
Ασχολούνται γιατί έχει ακόμα οπαδούς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εσεις οι αριστεροι πρεπει να αναβετε λαμπαδες στην χούντα, γιατι χαρη σε αυτην υπαρχετε σημερα.
Λαμπάδα να αναβεις εσυ τύπε γιατι αν δεν υπήρχε η χουντα δε θα είχες αριστερα σημερα για τους λόγους όμως που δεν εχουν και στο μπλόκ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λαμπάδα να αναβεις εσυ τύπε γιατι αν δεν υπήρχε η χουντα δε θα είχες αριστερα σημερα για τους λόγους όμως που δεν εχουν και στο μπλόκ
Γιατι, το 1967 επικειτο κομμουνιστικη επανασταση?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
O κομμουνισμός είναι μια παγκόσμια κατάρα που είναι και σήμερα πανίσχυρος και απειλή για την ανθρωπότητα, έστω και με την αναθεωρητική του μορφή, όπως την εκφράζουν ο Πούτιν, ο Τσίπρας και άλλοι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom