celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.055
- Πόντοι
- 6.056
Δεν μπαινω εκει συνηθως.Να πάω γραφείο και να μπω στο μπου...
Έλα μία σύριζα να δεις...
Δεν μπαινω εκει συνηθως.Να πάω γραφείο και να μπω στο μπου...
Έλα μία σύριζα να δεις...
Τώρα θα σου αρέσειΔεν μπαινω εκει συνηθως.
Δεν εχω δει πολυ game of thrones κατι επεισοδια μονοΤώρα θα σου αρέσει
Που τα σκέφτεσαι ρε σατανά...καλά θα ήταν......
δεν έχω λεφτά ούτε για γυμναστήριο ούτε για σούπερ μάρκετ
κλέβω σακούλες σ/μ από γριες την ώρα που βγαίνουν από το σούπερ.....και τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ.....νάτη και η γυμναστική βέβαια θα μου πεις
2 σε 1
όταν πεινάς δε το πολυσκέφτεσαι απλά αρπάζεις τη σακούλα από το γριόνι και τρέχεις με τα λάφυραΠου τα σκέφτεσαι ρε σατανά...
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσαόταν πεινάς δε το πολυσκέφτεσαι απλά αρπάζεις τη σακούλα από το γριόνι και τρέχεις με τα λάφυρα
Μην ξεχάσεις να κανείς κάμψεις Δικέφαλων και γαλλικές όρθιος με τις σακούλες μαν , κρίμα τα χεράκια να μην τα γυμνάζεις .καλά θα ήταν......
δεν έχω λεφτά ούτε για γυμναστήριο ούτε για σούπερ μάρκετ
κλέβω σακούλες σ/μ από γριες την ώρα που βγαίνουν από το σούπερ.....και τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ.....νάτη και η γυμναστική βέβαια θα μου πεις
2 σε 1
Υπάρχουν καλοσυντηρημένα αμάξια που πωλούνται σε τέτοιες τιμές λόγω παλαιότητας και φθορών στο χρώμα που δε δημιουργούν όμως πρόβλημα στην κυκλοφορία όπως γίνεται κατανοητό...με 1500ε δεν αγοράζεις αμάξι
συμβόλαιο με το συνεργείο αγοράζεις
πιο φτηνά θα σου έρθει να τα φας στα ταξί
Κι όταν φτάσεις σπίτιόταν πεινάς δε το πολυσκέφτεσαι απλά αρπάζεις τη σακούλα από το γριόνι και τρέχεις με τα λάφυρα
με πόσ χλμ τύπε?Υπάρχουν καλοσυντηρημένα αμάξια που πωλούνται σε τέτοιες τιμές λόγω παλαιότητας και φθορών στο χρώμα που δε δημιουργούν όμως πρόβλημα στην κυκλοφορία όπως γίνεται κατανοητό...
250.000+ άνω...Αν ο άλλος κάνει τη συντήρηση που προβλέπεται και δεν το ξεσκίζει,δεν έχει πρόβλημα το αμάξι.Μην περιμένεις να βρεις καινούριο σε χρονολογία και χιλιόμετρα με λιγότερα από 10.000€με πόσ χλμ τύπε?
Ημουν στο ίδιο διλημμα μέχρι πριν 2 μήνες.Έστω ότι έχω να διάθεσω 1.500€, τι διαλέγω;
Πεζό 206, Φίατ πουντο, μοντέλα 2002 πχ,
Ή Beverly, citycom 300 κυβικά;
Δεν υπάρχει δεύτερη θέση πάρκινγκ, το σκούτερ όμως κάπου θα χωρέσει στην πυλωτη..
Υπάρχουν παιδιά τα οποία εξυπηρετούνται με το οικογενειακό ιχ..
δεν περιμένω να βρω τίποτα σε μεταχειρισμένο τουλάχιστον όχι σε αμάξι για συμβατική χρήση.250.000+ άνω...Αν ο άλλος κάνει τη συντήρηση που προβλέπεται και δεν το ξεσκίζει,δεν έχει πρόβλημα το αμάξι.Μην περιμένεις να βρεις καινούριο σε χρονολογία και χιλιόμετρα με λιγότερα από 10.000€