majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
νεο συστημα γεωργιου τυπε? ολα το σεκρετο ειναι στη προταση "αν πιασεις τα μισα"...γιατι παιζει πολυ σοβαρα να μην πιασεις τα μισα
διαβασε καλα.
νεο συστημα γεωργιου τυπε? ολα το σεκρετο ειναι στη προταση "αν πιασεις τα μισα"...γιατι παιζει πολυ σοβαρα να μην πιασεις τα μισα
διαβασε καλα.
Κατ αρχας αυτο το τυπε κουρασε. Ατακα του απολυτου τουλαχιστον βρες κτ δικο σ να χουν κι ενδιαφερον αυτα που λες
εγω αυτο το συστημα το παιζω με 10 χιλιαρικα 10 στοιχηματα των 1000 ευρω.Και μεσα σε ενα μηνα βγαζω 2 χιλιαρικα.
Ρε φιλε εσυ που σαι ο εξυπνος τι προτεινεις? Η μηπως δε προτεινεις απλα κρινεις?
εγω αυτο το συστημα το παιζω με 10 χιλιαρικα 10 στοιχηματα των 1000 ευρω.Και μεσα σε ενα μηνα βγαζω 2 χιλιαρικα.
Κατ αρχας αυτο το τυπε κουρασε. Ατακα του απολυτου τουλαχιστον βρες κτ δικο σ να χουν κι ενδιαφερον αυτα που λες
μαθε μπαλιτσα τα παιδια μαν ;)
πρωτον τυπε, πιστευεις σοβαρα οτι αν εγω εχω μια καλη ιδεα για δουλεια θα την συζηταγα εδω μεσα?
και δευτερον, μονο στην ελλαδα πιστευει ο καθε ενας οτι υπαρχει τροπος να βγαλει λεφτα απο "μια ιδεα".
οτι και να διαλεξει κανενανς για δουλεια, για ασχολια, το μονο μυστικο για να βγαλεις λεφτα ειναι να γαμηθεις να δουλευεις.
ωρες ατελειωτες. δεν υπαρχει αλλο μυστικο. μιλαμε παντα για τη δικια σου δουλεια. οχι να εισαι υπαλληλος. που και υπαλληλος να εισαι, αμα δεν τη δεις σαν δικη σου δουλεια μπροστα δεν πας. αυτο ειναι αλλο θεμα ομως.
εισαι κατω στο νησι ?
θα εισαι στο ναμμος στα event ?
προχτες με Κωστοπουλο στον Καλαφατη και με τον φιλο του τον Αρχιτεκτονα τον Θαναση.Συζηταγαμε πως το κρατος εχει ευνοικοτερες συνθηκες σε ενα χωρισμενο ζευγαρι.....
προσπαθω να τους ανοιξω τα ματια να ψαχτουνε να δοκιμασουν να ονειρευτουν , αλλα με στεναχωρει αυτος ο ελληνας που τα ξερει ολα εχει την απαντηση στο στομα και εχει συμβιβαστει με ενα μισθο των 480 ευρω..Προκαλω τον οποιοδηποτε να το δοκιμασει με αρχικο κεφαλαιο τα 1000 ευρω και 10 στοιχηματα με 100 ευρω.μεσα σε ενα μηνα.Μην ειστε γατακια.ξυπνηστεεεεεεεε!!!!!!
προχτες με Κωστοπουλο στον Καλαφατη και με τον φιλο του τον Αρχιτεκτονα τον Θαναση.Συζηταγαμε πως το κρατος εχει ευνοικοτερες συνθηκες σε ενα χωρισμενο ζευγαρι.....
Τι λέει ο Πετράν?
Τι λέει ο Πετράν?