redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αστους να πανε 3-4 φορε κουβα και μετα θα παρακαλανε να τους ριξεις κανα κοκκαλακι τυπε ;)
![URL]] ;D](http://[URL unfurl="true"]www.kosbet.gr/uploaded/kouvas.jpg[/img[/URL]] ;D)
αστους να πανε 3-4 φορε κουβα και μετα θα παρακαλανε να τους ριξεις κανα κοκκαλακι τυπε ;)
αρκει να μην πεσεις στο δευτερο κουρεμα τυπε μου και μετα πηγαινεις μαζι με τους αλλους και στηνεις καρτερι στον βενιζελο και φωναζεις![]()
αρκει να μην πεσεις στο δευτερο κουρεμα τυπε μου και μετα πηγαινεις μαζι με τους αλλους και στηνεις καρτερι στον βενιζελο και φωναζεις![]()
Internet cafe, σαν παλιός gamer Που ξέρω τα κόλπα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ίντερνετ καφέ αξιοπρεπές στην Ελλάδα για ένα gamer, ο μέσος gamer προτιμάει να παίξει από το σπίτι του στο οποίο έχει καλύτερο set up (pc) πέντες φορές απ'ότι σε ένα νετ στο οποίο στην καλύτερη περίπτωση δίπλα του θα κάθεται ένας πακιστανός που θα μιλάει με την γκόμενα του skype τρώγοντας πατατάκια και λαδώνοντας με αυτόν τον τρόπο mouse και keyboard τα οποία στην καλύτερη περίπτωση είναι του 10ευρου. Αν είχα λοιπόν αυτά τα λεφτά θα άνοιγα ένα νετ καθαρά για gamers και οι πιθανότητες να πεφτα έξω είναι μηδενικές. Πάρε όλα τα ελληνικά gaming forums γράψε αν υπήρχε ένα νετ με 60 pc τα οποία θα ήταν καθαρά για gaming σκοπούς, στην τσίτα με mechanical keyboards και mouse razer ή Logitech καθαρά για gaming θα πηγαίνατε; Να δεις τι θα σου γράψουν. Δεν υπάρχει gamer στην Ελλάδα που να μπορεί να ευχαριστηθεί ένα lanάκι παρέα με φίλους στο αγαπημένο του game χωρίς να καρκινιάσει, λόγω pc της πούτσας, ακουστικά ότι να'ναι, mouse που κολλάει πάνω στο γραφείο και keyboard που τα μισά κουμπιά δεν πατιούνται. Οπότε ναι άνετα θα έριχνα εκεί λεφτά.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι θα είχα πελατεία gamers οι οποίοι είναι καθημερινοί πελάτες και οι οποίοι συνήθως αφήνουν σε αναψυκτικά + τις ώρες γύρω στο 15αρι ευρώ την μέρα. Αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα ιντερνετ καφε με 10 φορές χειρότερες υπηρεσίες από αυτές που θα προσέφερα εγώ δεν αδειάζουν ποτέ καταλαβαίνεις....
Δεν ειναι αναγκη να αγορασει Ελληνικα ομολογα (τα οποια ειναι και ψηλα αυτη την εποχη)
Μπορει να αγορασει κατι αλλο, λογω της κρισης παιζουν πολλες ευκαιριες.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (προς το παρον)
Πεταμενα λεφτα στον κουβα, στην καλυτερη τα κερδη στα παιρνει η εφορια, στην χειροτερη μενεις στον ασο και χρωστας κιολας
ενταξει ρε μαγκες σιγα το δραμα εσεις λετε για καινουργιες επιχειρησεις αν ανοιξετε δν βγαζετε λεφτα κ παιρνει η εφορια 40%.ελα ομως π στην ελλαδα οι περισοτερες επιχειρησεις ειναι παλιες εχουν φπα 23% κ στα νησια 13% οποτε βγαζουν λιγοτερα αλλα βγαινουν ακομη![]()
Ναι ρε τυπε μου βγαινουν τσουκου τσουκου. Ομως αυτες οι επιχειρησεις επειδη ειναι παλιες εχουν κανει αποσβεση της αρχικης επενδυσης. Εσυ που θα βαλεις 50 η 100χιλ τωρα, δεν θα κανεις αποσβεση ποτε. Θα ειναι σαν να πετας τα λεφτα σε μια δινη και να τα βλεπεις σιγα σιγα να τα καταπινει η θαλασσα.
ε οχι και τσουκου τσουκουδηλαδη πλουσιοι δν υπαρχουν στην ελλαδα πλεον?δν μιλαω για εφοπλιστες κ τετοιους αλλα ατομα π βγαζουν 15-20χιλιαδες το μηνα
![]()
![]()
Ναι υπαρχουν, αλλα δεν ψαχνουν στο μπουρδελα.κομ για επενδυτικες προτασεις![]()
Ναι υπαρχουν, αλλα δεν ψαχνουν στο μπουρδελα.κομ για επενδυτικες προτασεις![]()
άνοιγμα αξιοπρεπούς μπουρδέλου/στούντιο στην γκατζολία σε κάποιο χωριό με στρατόπεδο μέσα και κοντινά στρατόπεδα στην περιοχή ;)
Να σου πω και κατι αλλο ομως φιλαρακι. Με 100χιλ να βγαζεις 15-20χιλ τον μηνα, ειναι μια αποδοση ανω του 150% ετησιως. Ε, αυτο δεν γινεται
Εγω εχω σκεφτει ενα μπουρδελο στα προτυπα της αγριας δυσηςάνοιγμα αξιοπρεπούς μπουρδέλου/στούντιο στην γκατζολία σε κάποιο χωριό με στρατόπεδο μέσα και κοντινά στρατόπεδα στην περιοχή ;)
..στην Ελλαδα οι συνταξιουχοι κλεινονται στο σπιτι και τσονταρουν ολη τη συνταξη σε παιδια κ εγγονια που ειτε παιρνουν λιγα ειτε ειναι ανεργοι...αν δεν υπηρχαν οι συνταξεις θα εβλεπες πραγματικη φτωχεια...αυτη ειναι η αληθεια κ ελαχιστοι την λενε...
Να σου πω και κατι αλλο ομως φιλαρακι. Με 100χιλ να βγαζεις 15-20χιλ τον μηνα, ειναι μια αποδοση ανω του 150% ετησιως. Ε, αυτο δεν γινεται
Με 100 σημερα, στην καλυτερη να πιασεις 2000 μηνιαιως. Και αυτα αφου περασεις τα πανδεινα με εφορια και βερεσεδια απο πελατες.
Εγω εχω σκεφτει ενα μπουρδελο στα προτυπα της αγριας δυσηςΜε πιανιστα και μιλφες να χορευουνε καν καν με τις ζαρτιερες.
![]()
άνοιγμα αξιοπρεπούς μπουρδέλου/στούντιο στην γκατζολία σε κάποιο χωριό με στρατόπεδο μέσα και κοντινά στρατόπεδα στην περιοχή ;)
Απο τα κέρδη τα μισά πρέπει να δίνεις νταβατζιλίκι στο Δημαχρο και στον παπά του χωργιου αλλιώς ξεχνατο.