kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
για κανα Λονδινο η Ελβετια σε κοβω να μενεις τυπε
που θες να παει ο τυπος για να βγαλει ακρη τυπε μου? σε κανενα σοσιαλιστικο παραδεισο?
Έχω ακούσει καλά λόγια για καλιέργιες σαλιγκαριών και εξαγωγές.Λένε ότι αυτή η δουλειά έχει καλά λεφτά.Αν ξέρετε κάτι ρίξτε λίγο φως στο θέμα.
που θες να παει ο τυπος για να βγαλει ακρη τυπε μου? σε κανενα σοσιαλιστικο παραδεισο?
Fallse allarm?μουφα ειναι η ιστορια ακου με
Έχω ακούσει καλά λόγια για καλιέργιες σαλιγκαριών και εξαγωγές.Λένε ότι αυτή η δουλειά έχει καλά λεφτά.Αν ξέρετε κάτι ρίξτε λίγο φως στο θέμα.
τα βαλαν κατω οι τροικανοι και σε πανε για στεγνο γαμησι το χειμωνα τυπε
πλειστηριασμοι στο 1/3 της αντικειμενικης και θα μεινουν ολοι με μισο υπογειο στα κατω πατησια, θα κλαψουνε μανουλες.
εγω λεω για αυτους π δν χρωστανε τα χουνε αγορασμενα
απο κατι αληταμπουρες βορειοελλαδιτες που ξερω, νομιζω ειναι δουλεια πιασμενη απο βουλγαρους αν θυμαμαι καλα που εκτρεφουν σαλιγκαρια (κατι γιγαντες) εκτος και τα κανουνε εισαγωγη ελλαδα και τα τυποποιουν και εξαγουν απο εδω προς ευρωπας. απο βορεια ελλαδα θα βγαλεις ακρη παντως, στην αθηνα με τα γεωργικα κοιμουνται ορθιοι.
επισης για ολα αυτα επειδη εχω εμπερια απο αλλα προιοντα, ετοιμασου για πολλη μαχη με γραφειοκρατια. μιλαμε για ΤΗΝ τρελα, οχι αστεια πραματα.
Ενημερωτικά ρωτάω να πούμε και καμιά ιδέα αφού είναι το θέμα του θρεντ. Για μένα η γεωργία είναι το μέλλον της Ελλάδας πάντως.απο κατι αληταμπουρες βορειοελλαδιτες που ξερω, νομιζω ειναι δουλεια πιασμενη απο βουλγαρους αν θυμαμαι καλα που εκτρεφουν σαλιγκαρια (κατι γιγαντες) εκτος και τα κανουνε εισαγωγη ελλαδα και τα τυποποιουν και εξαγουν απο εδω προς ευρωπας. απο βορεια ελλαδα θα βγαλεις ακρη παντως, στην αθηνα με τα γεωργικα κοιμουνται ορθιοι.
επισης για ολα αυτα επειδη εχω εμπερια απο αλλα προιοντα, ετοιμασου για πολλη μαχη με γραφειοκρατια. μιλαμε για ΤΗΝ τρελα, οχι αστεια πραματα.
Βορεια Ιταλια ειμαι ...καλα ειναι..καμια σχεση με Νοτια...εδω η ανεργια 7% στην Νοτια 21%...οι μισθοι σχετικα καλοι...κ στα εργασιακα ολα τηρουνται...κ η οπλακα ειναι οτι οι Νοτιοι Ιταλοι προτιμανε να πανε Γερμανια κ Αγγλια παρα Βορεια Ιταλια γιατι δεν τους γουσταρουν μια οι Νοτιοι...με το που ακουνε προφορα Νοτου τους ριχνουν κοκκινη καρτα...γουσταρουν πιο πολυ τους Ελληνες απο τους Ναπολιτανους..φαντασου....
Ενημερωτικά ρωτάω να πούμε και καμιά ιδέα αφού είναι το θέμα του θρεντ. Για μένα η γεωργία είναι το μέλλον της Ελλάδας πάντως.
τυπε σωστα ειναι αυτα που γραφεις μονο που πρεπει να πουμε οτι οι συνταξεις που παιρνουν οι ξενοι δεν ειναι κρατικες σε ολο το ποσο. δηλαδη μπορει να παιρνει 700-1000 ευρω κρατικη συνταξη και αλλα 1000-1500 απο ιδιωτικη ασφαλιση. ετσι κανει ταξιδακια ο παιχτης.
επισης σε ολο το πλανητη αμα δε γινεις 65 συνταξη απο κρατος δεν παιρνεις. μονο στην ελλαδα εχουμε 45αρηδες συνταξιουχους. ουτε αυτα σας τα λενε στην ελλαδα. συνταξιουχος και 50αρης αμα πεις σε σοβαρη χωρα σε κοιτανε και δεν καταλαβαινουνε σοβαρα τι τους λες. φυσικα καποιος μπορει να σταματησει να δουλευει στα 50 και αρχιζει και εισπρατει την ΙΔΙΩΤΙΚΗ του συνταξη/ασφαλεια. στα 65 αρχιζει να παιρνει και την κρατικη. ΠΑΝΤΟΥ ειναι ετσι. Εκτος απο Ελλαδα.
κατα τα αλλα αυτα που γραφεις ολα σωστα.
ελα ρε μαλακα τωρα ακου "δεν χρωστανε"
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ 2014
εξυπνούλη μου, έχε χάρη που δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Υπάρχει πάντως τρόπος να κάνεις τη δουλειά που σου λέω και όχι με πολλά λεφτά. Φυσικά αν ήταν εύκολο θα το κάνανε πολλοί. Απλά σε λίγα χρόνια όταν δεις το κέντρο να αναβαθμίζεται ξαφνικά μη πείς δε στο πα.. Σε λίγα χρόνια το μεταξουργείο και η πλ. Βικτώρια θα ναι οι πιο περιζήτητες.
καλό βράδυ
με 100 χιλιαρικα θα παιξεις 100 στοιχηματα με 1000 ευρω το καθενα.το καθε στοιχημα θα εχει αποδοση 2 με διπλες ευκαιριες.τα 100 στοιχηματα θα τα ριξεις μεσα σε ενα χρονο.περιπου 8 στοιχηματα το μηνα.αν ποιασεις τα μισα παιρνεις τα λεφτα σου πισω απο κει και περα βγαζεις κερδη.
λιγα..αλλα εχω κ 2 ακριβα γουστα...ταξιδια κ ρολογια...