blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.040
- Πόντοι
- 26.096
Αφήστε το. Εχει περασει τα 45, είναι αλλοδαπή και δεν λεει και πολλά.
Γνωμη σας σλλα σεβαστη. Καληνυχτα ( τρεις ).
Αφήστε το. Εχει περασει τα 45, είναι αλλοδαπή και δεν λεει και πολλά.
καληνύχτα συναδελφε, καλη επανοδοΓνωμη σας σλλα σεβαστη. Καληνυχτα ( τρεις ).
Πηγαίνω,φεύγω ,ξαναπάω..δεν κάθομαι σε ησυχία.Πφφφ τιποτα ειδη δωρων θα είναι, με πωλήτριες 40-45 κιλα.
Εσυ πατάς καθόλου ή την εχεις δει αφεντικο και καθεσαι σπιτι?
Αρεσκομαι στις ανορεκτικες, κ. συναδελφε.
Μια λεπτομερεστερη ανατομικη περιγραφη δεν θα εβλαπτε.
Καλη επιτυχια παντως.Πηγαίνω,φεύγω ,ξαναπάω..δεν κάθομαι σε ησυχία.
Καλη επιτυχια παντως.
Και προσεχε λιγο πώς τα τρως, μεγαλη κοπελα εισαι πια. Φιλικα στο λεω.
αμα δε σταματησεις τα ηλιθια σαλιαρισματα σε βλεπω με πρασινακι πολυ συντομαΚαι προσεχε λιγο πώς τα τρως, μεγαλη κοπελα εισαι πια. Φιλικα στο λεω.
το ιδιο ακριβως μου ειπε ο alex για μενα! τον στριμωξαμε και αρχισε να σαλταρει!αμα δε σταματησεις τα ηλιθια σαλιαρισματα σε βλεπω με πρασινακι πολυ συντομα
oνειρευεται πως θα τον αφησουμε να γινει μονττο ιδιο ακριβως μου ειπε ο alex για μενα! τον στριμωξαμε και αρχισε να σαλταρει!
Ενταξει μπαμπάκα.Και προσεχε λιγο πώς τα τρως, μεγαλη κοπελα εισαι πια. Φιλικα στο λεω.
αλεξ πρεπει να βρεθεί κάποιος να φτιάχνει ταρταρ στο γκριλΘα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?
Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.
Oλο αυτό για να μας πεις ότι το νέο μαγαζι είναι στην Πατριαρχου Ιωακειμ?Α και να σας ρωτήσω και κάτι?Ποιος μπουρδελιάρης μεσοκοπος με κοιλιά και καράφλα κυκλοφορούσε με μια κοκκινομαλλα διμετρη ντυμένη καραπουτανίστικα(σίγουρα ψολ γκελρ) κυκλοφορούσε στην Πατριάρχου Ιωακείμ πριν κάτι μέρες?Ακούω ονόματα.
Καμία σχέση εξυπνάκια,βόλταρα στα μαγαζιά.Oλο αυτό για να μας πεις ότι το νέο μαγαζι είναι στην Πατριαρχου Ιωακειμ?
Aπο τη στιγμη που την εβγαλε και βολτα στα μαγαζια(και προφανως οχι για να χαζεψουν τις βιτρινες) δεν ειναι μπουρδελιαρης αλλα Πιρφορος...Α και να σας ρωτήσω και κάτι?Ποιος μπουρδελιάρης μεσοκοπος με κοιλιά και καράφλα κυκλοφορούσε με μια κοκκινομαλλα διμετρη ντυμένη καραπουτανίστικα(σίγουρα ψολ γκελρ) κυκλοφορούσε στην Πατριάρχου Ιωακείμ πριν κάτι μέρες?Ακούω ονόματα.
Α και να σας ρωτήσω και κάτι?Ποιος μπουρδελιάρης μεσοκοπος με κοιλιά και καράφλα κυκλοφορούσε με μια κοκκινομαλλα διμετρη ντυμένη καραπουτανίστικα(σίγουρα ψολ γκελρ) κυκλοφορούσε στην Πατριάρχου Ιωακείμ πριν κάτι μέρες?Ακούω ονόματα.
thats meΑ και να σας ρωτήσω και κάτι?Ποιος μπουρδελιάρης μεσοκοπος με κοιλιά και καράφλα κυκλοφορούσε με μια κοκκινομαλλα διμετρη ντυμένη καραπουτανίστικα(σίγουρα ψολ γκελρ) κυκλοφορούσε στην Πατριάρχου Ιωακείμ πριν κάτι μέρες?Ακούω ονόματα.