kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
thats me
thats me
Α και να σας ρωτήσω και κάτι?Ποιος μπουρδελιάρης μεσοκοπος με κοιλιά και καράφλα κυκλοφορούσε με μια κοκκινομαλλα διμετρη ντυμένη καραπουτανίστικα(σίγουρα ψολ γκελρ) κυκλοφορούσε στην Πατριάρχου Ιωακείμ πριν κάτι μέρες?Ακούω ονόματα.
δεν έχω γνώμη για το θέμα δεδομένου πως δεν έχω μικρό αλλά μεγάλο κεφάλαιο...
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..δεν έχω γνώμη για το θέμα δεδομένου πως δεν έχω μικρό αλλά μεγάλο κεφάλαιο...
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..
το μύριο είναι και πάλι μικρόποσα τυπε?κανα μυριο?
ΟΠοιος δεν καταλαβαίνει ότι 4-5 κοράκια κάνουν κουμάντο (σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα), είναι καταδικασμένος να δουλεύει γιά ένα κομμάτι ψωμί, κι αυτό χατιρικώς απο το μεγάλο αφεντικό του !
Σωστός, ξέχασα πως περίπου στα 250€ το ΤΕΒΕ, ευχαριστώ που μου το θύμησες!!! Μωρέ και εδώ επαρχία τίποτα δεν παίζει... μόνο κλείνουν μαγαζιά.. άσε όπου γυρίσω μαγαζιά με καφε κ τυρόπιτες παντού.. Ήμαρτον!!!
Όχι μόνο ήρωας αλλά Μ_ _ _ _ _ Σ και έτσι αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό που απολύθηκα... είμαι μόλις 25 και ένα τσακ από την κατάρευση όπως και οι δικοί μου!!!
Ευτυχώς που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ σήμερα και θα ανακουφηστούμε απο τις φοροελαφρύνσεις μωρέ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ που θα είναι άλλοι από κάτω και θα χειροκροτούν.. Αρε καημένη ελλαδίτσα, ένα μαγαζί θέλω να ανοίξω και θα πληρώνω στο κράτος όσα είναι ΝΟΜΙΜΑ και δεν μπορώ γιατί θα με κυνηγάνε οι τράπεζες... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ...
Μπραβο ρε φιλε...αγαντα και γαμα τους....ολοι ετσι ειμαστεΌχι μόνο ήρωας αλλά Μ_ _ _ _ _ Σ και έτσι αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό που απολύθηκα... είμαι μόλις 25 και ένα τσακ από την κατάρευση όπως και οι δικοί μου!!!
Ευτυχώς που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ σήμερα και θα ανακουφηστούμε απο τις φοροελαφρύνσεις μωρέ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ που θα είναι άλλοι από κάτω και θα χειροκροτούν.. Αρε καημένη ελλαδίτσα, ένα μαγαζί θέλω να ανοίξω και θα πληρώνω στο κράτος όσα είναι ΝΟΜΙΜΑ και δεν μπορώ γιατί θα με κυνηγάνε οι τράπεζες... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ...
ΜΕΝΕΔΗΜΕ, είμαι απο επαρχία και πίστεψε με δεν γίνεται τίποτα και εδώ από όλα τα θέματα δουλειάς.
Μετά από χρόνια σπουδών κλπ κλπ γύρισα πίσω στο χωριό και αποφάσησα να γίνω νέος κτηνοτρόφος, ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ΝΕΟΣ κτηνοτρόφος. Πήγα και μίλησα με ορισμένους γεωπόνους που ξέρουν από επιδοτήσεις κ μου είπαν για να γίνω ΝΕΟΣ κτηνοτρόφος θα πρέπει τα πρόβατα μου να είναι πάνω του 1 χρόνου, εμείς όλα αυτά τα χρόνια είχαμε ένα κατάστημα το οποίο και έκλεισε λόγω της κρίσης οπότε πρόβατα δεν είχαμε. Αναγκαστήκαμε από τα λεφτά της άκρης να τα επενδύσουμε εκεί χωρίς καμία βοήθεια από τις επιδοτήσεις. Δυστυχώς αυτά τα ΝΕΑ πάνε στους ήδη υπάρχοντες κτηνοτρόφους τους μεγάλους οι οποίοι δεν αφήνουν κανέναν να κάνει κάτι καινούριο στον τομέα αυτό.
Τώρα σκέφτομαι να πάρω δάνειο και να κατέβω στην Αθήνα ώστε να ανοίξω ένα ψιλικατζίδικο 24 ώρες...
Παιδιά την Ελλάδα μας την σκοτώνουν κ εμείς κοιτάμε ως παρατηρητές!!!